- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.941
Tesekkur ederim canimm 21 agustostu son adet tarihim degerin dusuk degil herkeste farkli olurHayırlı olsun CNm iyikide gaza getirmişim senı ozamanama sanki benim düşük ya değer senın sat ne zamandı
Tesekkur ederim allah herkese yasatsinhayırlı olsun
darısı başımıza inşaallah
Hayırlı olsunn :) :) inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ♥Veeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Aynen bir. Gün var aramızda zaten benımde 22 Ağustos'tu e bir gunde iki katı artıyo zaten hadi hayırlısı bakalımTesekkur ederim canimm 21 agustostu son adet tarihim degerin dusuk degil herkeste farkli olur
Tesekkur ederim allah herkese yasatsin
İşte budurrr yuppiiiiVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Hayirli olsun canim tebrik ederimmVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Arkadaşlar merhaba nasılsiniz size birşey danışmak istiyorum. 4 aylık evliyim adetlerm öncesinde ve sonrasında düzenliydi her zaman bu ay aadetim 10 gün gecikti ve dün gece az miktarda kahverengi akinti gelmiş fark etmemistim sonrasında az miktarlar da kanamam oluyor hala devam ediyor gebelikten şüpheleniyordu dün geceye kadar hala suphelenmelimiyim sizce böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz[/QUOTE
Bende 4 aylık evlıyım bır ay adet gormedım kahverengı bazen kırmızı akıntılarım oldu.adet ıcın duphaston tavsıye etdı doktor ondan sonra da kahverengı akıntım oldu ama sukur adet oldum.doktorum yenı cınsel hayata baslayan ınsanlarda oluyo dedı panık yapma
İşte budurrr yuppiiiitebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş darısı başımızaa
Tesekkurler arkadaslar ☺☺Hayirli olsun canim tebrik ederimm
Hayirli olsun cnmVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Tatlm yarını bekle kan testi yaptır bence hatta testi kendi kendine yapKizlar simdi yapsam idrar testi cikar mi
Cnm simdi idrar yapiyim yarin cikarsa kan baktiriyim diyomTatlm yarını bekle kan testi yaptır bence hatta testi kendi kendine yap
Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
off canım inşallah yaa... bugün karnım bir garipleşti korkuyorum. Allah ım sizin dediklerinizi doğru çıkartsın inşallah.
Kizlaarrrrr hamileyimmmmm
Canım ark çok ama çok tşk ederim Allah razı olsun âmin inş rabbım en kısa zamanda dizlerinde haberini almayı nasıp etsin inşcanım inan heyecanla okudum yazdıklarını
kaç aydır birlikte takip ettik belirti aradık durduk sonunda oldu
çok sevindim
hayırlısı ile kucağına almayı da rabbim nasip eder inşallah
Sana şirin sağlıklı bir kız çocuğu diliyorum kalbimden geçen bu
Veeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
Yap cnm bnce varşa var yoksa yk enind snunda ogrencenKizlar biriniz bise deyin simdi idrar testi yarin kan yapiyim diyorum cift cikarsa olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?