- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.901
bak en azından adetin düzenli olduğu için anlayabiliyorsun gününüAynen ole az oluyo ama yani ozaman anliorum yumurtlama gununde oldugunu ztn duzenli her ay adet oldugum icin
O zaman bugunmu bende ???Aynen ole az oluyo ama yani ozaman anliorum yumurtlama gununde oldugunu ztn duzenli her ay adet oldugum icin
Aynen ole cnm bunada sukur diyorum ya hasta olursam tahlil yaptircam doktor sut tahilili birde kan pihtilasmasi tahlili isedibak en azından adetin düzenli olduğu için anlayabiliyorsun gününü
benim de öyle
hep 13. günde çatlıyor
Bende duzenlı deyıl ıste hep deyısırO zaman bugunmu bende ???
Simdi sen 26 agustos adetin ilk gunumuydu ?O zaman bugunmu bende ???
süt dediğin prolaktin herhalde dimi?Aynen ole cnm bunada sukur diyorum ya hasta olursam tahlil yaptircam doktor sut tahilili birde kan pihtilasmasi tahlili isedi
EvetSimdi sen 26 agustos adetin ilk gunumuydu ?
o zaman sen kasık ağrısı ve akıntını takip edicenBende duzenlı deyıl ıste hep deyısır
Kasık agrım yok ates olcucem artıko zaman sen kasık ağrısı ve akıntını takip edicen
bir de ateş ölçücen
Ozaman seninde 6 7 8 egerki duzensizce 10 11 12 gunlerdir nasil adet oluosun 28 gunde bir mi yoks 30 gjnde bir mi
Evet aynen cnm yumurta takibi falan yapcak hic bi sorun yok dedi rahim kalingida iyi dedisüt dediğin prolaktin herhalde dimi?
Bazen 30 bazen daha cok bazen az bellı deyılOzaman seninde 6 7 8 egerki duzensizce 10 11 12 gunlerdir nasil adet oluosun 28 gunde bir mi yoks 30 gjnde bir mi
bende geçen ay ölçtürdüm yüksek çıktıEvet aynen cnm yumurta takibi falan yapcak hic bi sorun yok dedi rahim kalingida iyi dedi
Him anladim ozaman 16 gun yumurtlama oluyo 16 17 18 gunlerinde yaniBazen 30 bazen daha cok bazen az bellı deyıl
Bakalim iste onlarda tutmamasina engel herhalde istedigine gorebende geçen ay ölçtürdüm yüksek çıktı
ilaç verdi kullanıyorum şimdi
adet olursam tekrar bakıcak düşmüş mü diye
o zaman senin 14. günden itibaren iki günde bir ilişki olacakBazen 30 bazen daha cok bazen az bellı deyıl
Umarım öyledır calışmalara devam edıyorum artık hayırlısı )))) tesekkurler bılgı ıcınHim anladim ozaman 16 gun yumurtlama oluyo 16 17 18 gunlerinde yani
tabi engel doktorum öyle dediBakalim iste onlarda tutmamasina engel herhalde istedigine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?