• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ama 8 gün kala zaten çıkmazki canım
niye erken yaptırıp moralini bozdunki
Ne bilim dayanamadim yine ya :( of of sabahtan beri agliorum 6 aydir olmuyo iki kez kimyasal dusuk yasadim doktor bu ayda olmazsa yumurta takibiyle sprem testi yapcak ama olmuycak bu ayda belli ne bilim olsa cikar diye dusundum

Bende son 3 gundur akıntı var hangısı yumurtlama kı((((
3 gün sürmez yumurtlama akıntısı, rengi sarıysa enfeksiyon olabilir
yumurtlama akıntısı bir kere yoğun bir şekilde gelir
özellikle büyük abdestten sonra, ıkınma, zorlama olduğu için hemen arkasından gelebilir

Ne bilim dayanamadim yine ya :KK43: of of sabahtan beri agliorum 6 aydir olmuyo iki kez kimyasal dusuk yasadim doktor bu ayda olmazsa yumurta takibiyle sprem testi yapcak ama olmuycak bu ayda belli ne bilim olsa cikar diye dusundum
ona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yani
ben hiç umursamıyorum, sen de umursama

3 gün sürmez yumurtlama akıntısı, rengi sarıysa enfeksiyon olabilir
yumurtlama akıntısı bir kere yoğun bir şekilde gelir
özellikle büyük abdestten sonra, ıkınma, zorlama olduğu için hemen arkasından gelebilir

Yeni
Yok sarı deyıl su gıbıydı ıkı gun bugun evet koyu bıraz kıvamı

ona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yani
ben hiç umursamıyorum, sen de umursama
Ya bende ole diyorum umursamiycam diyorum ama :( nafile hayirlisi boleymis bu ayda napalim benimde 7 ustune cikamadi beta hcg 7.76 gitti birde 6.66 gitti

Back