- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.881
amin canım hepimiz için inşallahKısmetten ôtesi yok hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım hepimiz için inşallahKısmetten ôtesi yok hayırlısı olsun
benim çok yoğun çiğ yumurta akı kıvamında akıntım olur ve ateşim çıkar, kasıklarım ağrırKızlar yumurtlama gununuzu test dısında nasıl anlıyosunuz?cok zor bır surec((
Bende son 3 gundur akıntı var hangısı yumurtlama kı((((benim çok yoğun çiğ yumurta akı kıvamında akıntım olur ve ateşim çıkar, kasıklarım ağrır
ama 8 gün kala zaten çıkmazki canımDaha adetime 8 gun var kan testi yaptirdim 1.20 cikti demekki yine yok
Evet erken daha oluruna bırak stress yapmaama 8 gün kala zaten çıkmazki canım
niye erken yaptırıp moralini bozdunki
Ne bilim dayanamadim yine ya of of sabahtan beri agliorum 6 aydir olmuyo iki kez kimyasal dusuk yasadim doktor bu ayda olmazsa yumurta takibiyle sprem testi yapcak ama olmuycak bu ayda belli ne bilim olsa cikar diye dusundumama 8 gün kala zaten çıkmazki canım
niye erken yaptırıp moralini bozdunki
3 gün sürmez yumurtlama akıntısı, rengi sarıysa enfeksiyon olabilirBende son 3 gundur akıntı var hangısı yumurtlama kı((((
ona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yaniNe bilim dayanamadim yine ya of of sabahtan beri agliorum 6 aydir olmuyo iki kez kimyasal dusuk yasadim doktor bu ayda olmazsa yumurta takibiyle sprem testi yapcak ama olmuycak bu ayda belli ne bilim olsa cikar diye dusundum
3 gün sürmez yumurtlama akıntısı, rengi sarıysa enfeksiyon olabilir
yumurtlama akıntısı bir kere yoğun bir şekilde gelir
özellikle büyük abdestten sonra, ıkınma, zorlama olduğu için hemen arkasından gelebilir
adetinin kaçıncı günü bugünYok sarı deyıl su gıbıydı ıkı gun bugun evet koyu bıraz kıvamı
işte o zaten, şeffaf ve uzayan bişeyBenimde yumurtlama gunumde cok fazla akinti gelmiyo sivi cam rengi gibi yapiskan bisey gelio :s
Ya bende ole diyorum umursamiycam diyorum ama nafile hayirlisi boleymis bu ayda napalim benimde 7 ustune cikamadi beta hcg 7.76 gitti birde 6.66 gittiona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yani
ben hiç umursamıyorum, sen de umursama
kaç günde bir adet oluyorsunSon adet donemım 26 agustos 20cı gunumdeyım
Son adetim 26 agustos 20cı gunumdeyım.duzensız adetım oldugu ıcın yumurtlama donemını yakalamak zoradetinin kaçıncı günü bugün
bildiğin çiğ yumurta akı gibi olması lazım
su gibi akıntı da yumurtlamadan bir ya da iki gün önce oluyor
Aynen ole az oluyo ama yani ozaman anliorum yumurtlama gununde oldugunu ztn duzenli her ay adet oldugum icinişte o zaten, şeffaf ve uzayan bişey