• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yani
ben hiç umursamıyorum, sen de umursama
Bende çok takıntılı yım ama bu gün bebegim in düşük riski olduğunu duygdugumdan beri sadece dua ediyorum aglamiyo rum sizde üzülmeyin hersey kafada bitiyor moral çok önemli inşallah tez zamanda o tarifsiz mutluluğu yaşarız ♥♥♥

Bende çok takıntılı yım ama bu gün bebegim in düşük riski olduğunu duygdugumdan beri sadece dua ediyorum aglamiyo rum sizde üzülmeyin hersey kafada bitiyor moral çok önemli inşallah tez zamanda o tarifsiz mutluluğu yaşarız ♥♥♥
amin inşallah
zaten ben önceki aylarda taktığım için olmuyordu
o yüzden de stres hormonum yüksek çıktı şimdi ilaç kullanıyorum
düşerse, stres yüzünden olmadığı kesinleşecek yani

Normal ucuz olanlardan yaptım hayalet çizgi çıktı sabah yaptım onda biraz daha belirgindi ama eşime soyledım test al dedım bata kadar yapım bakalım koyulaşırsa içim rahat eder en azından
jkc gun kala yptn test 5 gun kalamı dun yaptn mi yani ona gore benimd yrn 5 kaliyo yaparm :)

Back