- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.841
yarım saat geçti hatta 33 dakika oldu, mail geldi mi?
ÖSS Sonucunu bekler gibi bekliyoruz. Hatırlarsanız bilgisayar başında oturup sayfayı yenileyip dururduk. Açıklandığı anda ilk giren olalım diye...Aynı durumdayım yeminle....
Canım benım ay dua edinde cumaya yükselmiş olsun değerÖSS Sonucunu bekler gibi bekliyoruz. Hatırlarsanız bilgisayar başında oturup sayfayı yenileyip dururduk. Açıklandığı anda ilk giren olalım diye...Aynı durumdayım yeminle....
Inş yarında senden güzel haberler alırızaynen tatlım, ben yarım saat sonrasına alarm kurmuştum
Canım benım ay dua edinde cumaya yükselmiş olsun değererken öğrenmekte bu yuzden kötü aslında ama anlamıştım zaten
Benimde evi toplamam lazım ama kalkamıyorum kızı ben Gaza getirdim inş hayırlı haberler vericek odaBi de şuanda bir yere gitmem gerekiyor, ama ayrılamıyorum bilgisayar başından...
Sabah 10 da oğlumun okulunda olmamız lazım sabah erkenden gitmeden vericemkanİnşalh Rabbim belediğiniz haberi en sağlıklı en güzel şekilde almak nasip etsin... Cumayı bekliyoruz, sabah erkenden kan tahlili yaptırın...
Merhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuzbana cuma günü sabah polikistik over tehşisi konuldu öğlen kan verdim bthgc 5.28 çıktı doktorum şüphelendi pazar günü tekrar kan verdim bu gün gittiğimde 8.91 olmuş bthgc doktorum ikiye katlanmasi gerektiğini söyledi düşük le sonuçla nabilir dedi benim 3 ay önce bi kürtajim var bebegim in kalbi durdu şimdi bunu da kaybetmek istemiyorum düşük olur mu? Nolur yardım edin
Sabah 10 da oğlumun okulunda olmamız lazım sabah erkenden gitmeden vericemkan
Canım bol bol dua et dua her kapıyı acar hakkında hayırlısı olsun inş bebişin sana tutunur ve senı hiç bırakmazMerhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuzbana cuma günü sabah polikistik over tehşisi konuldu öğlen kan verdim bthgc 5.28 çıktı doktorum şüphelendi pazar günü tekrar kan verdim bu gün gittiğimde 8.91 olmuş bthgc doktorum ikiye katlanmasi gerektiğini söyledi düşük le sonuçla nabilir dedi benim 3 ay önce bi kürtajim var bebegim in kalbi durdu şimdi bunu da kaybetmek istemiyorum düşük olur mu? Nolur yardım edin
Ben büyük oğlumda bat günü kan vermiştim 350 falandıOlur tabiki, inşalh 20 leri görürsün, o zaman daha da netleşir...
Çok isterim tek başıma beklerken piskolojimi toparlayamiyorum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için burda sizin yazılarınızı okuyunca tek olmadığımı bilmek biraz daha motive etti beni ♥Ah kuzucum, elimizden bir şey gelse keşke.. Ama üzülme, inan her şeyde bir hayır vardır, bebeğin sağlıklı olsa zaten tutunurdu. rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, inan hepimiz bekliyoruz güzel haberleri. Biz birbirimize destek oluyoruz buradan, sen de katıl bize olur mu?
Canım benım ay dua edinde cumaya yükselmiş olsun değererken öğrenmekte bu yuzden kötü aslında ama anlamıştım zaten
Inş yarında senden güzel haberler alırız
Ben büyük oğlumda bat günü kan vermiştim 350 falandı
Ayyy nerde bu kız? Ay sonuç nedir??
Oh oh inş bebişin yerleşiyordur kuzu sabah hemen girip bakıcam hayırlı haberinidualarımız seninle ve minnacık bebişinle :) cuma günü değerini de hemencik paylaşırsın bizimle :)
benim duruma gelince de... ahh canım nasıl heyecan modundayım anlatamam. sakin kalıcam desem de karnımda azcık ağrı var, ondan bile korkar oldum. belki normal zamanda olan ama hiç duymadığım bir şey ama her hücremi dinliyorum şu an. Bu arada son iki saattir sol kasık da bir baskı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?