Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ÖSS Sonucunu bekler gibi bekliyoruz. Hatırlarsanız bilgisayar başında oturup sayfayı yenileyip dururduk. Açıklandığı anda ilk giren olalım diye... Aynı durumdayım yeminle....
Canım benım ay dua edinde cumaya yükselmiş olsun değer erken öğrenmekte bu yuzden kötü aslında ama anlamıştım zaten

Merhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuz bana cuma günü sabah polikistik over tehşisi konuldu öğlen kan verdim bthgc 5.28 çıktı doktorum şüphelendi pazar günü tekrar kan verdim bu gün gittiğimde 8.91 olmuş bthgc doktorum ikiye katlanmasi gerektiğini söyledi düşük le sonuçla nabilir dedi benim 3 ay önce bi kürtajim var bebegim in kalbi durdu şimdi bunu da kaybetmek istemiyorum düşük olur mu? Nolur yardım edin

Ah kuzucum, elimizden bir şey gelse keşke.. Ama üzülme, inan her şeyde bir hayır vardır, bebeğin sağlıklı olsa zaten tutunurdu. rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, inan hepimiz bekliyoruz güzel haberleri. Biz birbirimize destek oluyoruz buradan, sen de katıl bize olur mu?

Canım bol bol dua et dua her kapıyı acar hakkında hayırlısı olsun inş bebişin sana tutunur ve senı hiç bırakmaz

Çok isterim tek başıma beklerken piskolojimi toparlayamiyorum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için burda sizin yazılarınızı okuyunca tek olmadığımı bilmek biraz daha motive etti beni ♥

Canım benım ay dua edinde cumaya yükselmiş olsun değer erken öğrenmekte bu yuzden kötü aslında ama anlamıştım zaten

Inş yarında senden güzel haberler alırız

dualarımız seninle ve minnacık bebişinle :) cuma günü değerini de hemencik paylaşırsın bizimle :)
benim duruma gelince de... ahh canım nasıl heyecan modundayım anlatamam. sakin kalıcam desem de karnımda azcık ağrı var, ondan bile korkar oldum. belki normal zamanda olan ama hiç duymadığım bir şey ama her hücremi dinliyorum şu an. Bu arada son iki saattir sol kasık da bir baskı var

Oh oh inş bebişin yerleşiyordur kuzu sabah hemen girip bakıcam hayırlı haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…