• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Arkadaşlar ya beta hcg benım normal mi ya cevap alamadim kımseden doktotada gözükmedim bayramdan sonra alabilirim ancak 396.7 normal mı :S

bu ay hamiş olmanın mutluluğunu yaşayan canlar (Allah ım sağ salim kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip eder inşallah) testleri ne zaman nasıl yaptınız azcık bilgilendirseniz bizleri :KK3:
Canım benım bat 18 Eylül'de ben dun oglen test yaptım sonradan baktım hayalet çizgi sabah ilk idrarla yaptım bekledim gene hayalet çizgi bu sabah gittim kan verdım 10.49 çıktı bat cuma gunu

Birşey soracağım myss, kan testi yaptırsan çıkmaz mı? Kan testinde de kesin sonuç almak için illaki adet tarihinin geçmesi mi gerekiyor?

canım kan testi yaptırsam, eğer bebiş yerindeyse çıkacaktır. çünkü bu ay yumurtlama tarihimi net biliyorum ve bugün 14. gün. ama biliyorsunuz hepinize söz verdim, bat geçmeden test yok :) bir de karnımda hafif hareketlenmeler var, korkuyorum. şu ana kadar 2 kez kan testinde negatifi yedim :(
tek karar veremediğim şey bat günüm bugün veya yarın ya benim. acaba yarın sabaha kadar kırmızılardan eser yoksa idrar testi yapsam mı???

canım kan testi yaptırsam, eğer bebiş yerindeyse çıkacaktır. çünkü bu ay yumurtlama tarihimi net biliyorum ve bugün 14. gün. ama biliyorsunuz hepinize söz verdim, bat geçmeden test yok :) bir de karnımda hafif hareketlenmeler var, korkuyorum. şu ana kadar 2 kez kan testinde negatifi yedim :KK43:
tek karar veremediğim şey bat günüm bugün veya yarın ya benim. acaba yarın sabaha kadar kırmızılardan eser yoksa idrar testi yapsam mı???

Ben bir doktora sormuştum, idrar testi yapacaksanız belirgin şekilde çıkması için en az 3 gün beklemeniz gerekir demişti. Bence en iyisi kan testi yaptırmak, yarın idrar yerine kan ver:-)

oğlusunu birine bırak hemen hastaneye git cnm ya ben senden daha cok heyecan yaptım simdi walla :KK70:

kesinlikle _kermit_ _kermit_ haklı, hadi ne duruyorsun bu merakla uyunmaz bu gece :) gitme şansın varsa hemencik git, bize de güzel haberler getir inş :)
Kosa kosa gittim oglumla 2 saat sonra cikarmis ama netten bakilmiyor telefonla soylenmiyormus saka gibi mail yoluyla istersen yolluyolarmis beklicizzzz
Kizlaarrrrr hamileyimmmmm :KK46::anneadayı::KK200::KK57::rolleyes:
Tebrikkkk ederimmmmmmmmm saglikla gelsinnn
Arkadaşlar ya beta hcg benım normal mi ya cevap alamadim kımseden doktotada gözükmedim bayramdan sonra alabilirim ancak 396.7 normal mı :S
Tebrikler hamilesin ☺☺

Kızlar benim sat 22 Ağustos'tu gecen ıkı ay ovulasyon testi aldım yaptım ve genelde 12-13 günler koyu çıkmıştı ama bu ay söz verdım kendıme almadım ve kendımı dinlemiyicem dedım neyse adetten itibaren 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu bende hatta testler 12-13 gun olduğu için ödönem eşimle küsmüştük kaçtı dedım hayırlısı olsun neyse ama ondan sonra akıntım vardı sürekli afedersiniz sürekli altım Islak gibiydi su gibi peçete koydum sürekli bi kaç gün beyaz krem gibi akıntı vardı sonra sarımsı bi akıntıya dönüştü bu arada kokulara karşı acayıp duyarlı oldum ve normalde çok yemek aramam ama karnım sürekli aç gibi hissediyordum kazınıyor gibi 3-4 gundurde bı sağ bı sol kasığıma Aralıklı olarak Sancı girmeye başladı Batıyo gibi ve vajinamın sağ tarafı zonkluyodu resmen ama ne zaman belimin ortasına bişi saplanıyor gibi olmaya başladı ve Göğüs uçlarıma baktım koyuydu kenarlarında minik minik kabarcıklar çıkmıştı dokunmuyordum ondan sonra dedım var bısı dun oglen test yaptım hayalet çizgi cıktı sabah gene yaptım gene aynı Şekil dedım git kan ver en Güzeli sabah verdım ve sonuç 10.49 du hayırlısı olsun rabbım cümlesine nasip etsin

Hayırlı olsun canım bnm sağlıcakla kucağına al bebisinin :)
Kızlar benim sat 22 Ağustos'tu gecen ıkı ay ovulasyon testi aldım yaptım ve genelde 12-13 günler koyu çıkmıştı ama bu ay söz verdım kendıme almadım ve kendımı dinlemiyicem dedım neyse adetten itibaren 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu bende hatta testler 12-13 gun olduğu için ödönem eşimle küsmüştük kaçtı dedım hayırlısı olsun neyse ama ondan sonra akıntım vardı sürekli afedersiniz sürekli altım Islak gibiydi su gibi peçete koydum sürekli bi kaç gün beyaz krem gibi akıntı vardı sonra sarımsı bi akıntıya dönüştü bu arada kokulara karşı acayıp duyarlı oldum ve normalde çok yemek aramam ama karnım sürekli aç gibi hissediyordum kazınıyor gibi 3-4 gundurde bı sağ bı sol kasığıma Aralıklı olarak Sancı girmeye başladı Batıyo gibi ve vajinamın sağ tarafı zonkluyodu resmen ama ne zaman belimin ortasına bişi saplanıyor gibi olmaya başladı ve Göğüs uçlarıma baktım koyuydu kenarlarında minik minik kabarcıklar çıkmıştı dokunmuyordum ondan sonra dedım var bısı dun oglen test yaptım hayalet çizgi cıktı sabah gene yaptım gene aynı Şekil dedım git kan ver en Güzeli sabah verdım ve sonuç 10.49 du hayırlısı olsun rabbım cümlesine nasip etsin

Back