- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.821
Kızlar benim sat 22 Ağustos'tu gecen ıkı ay ovulasyon testi aldım yaptım ve genelde 12-13 günler koyu çıkmıştı ama bu ay söz verdım kendıme almadım ve kendımı dinlemiyicem dedım neyse adetten itibaren 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu bende hatta testler 12-13 gun olduğu için ödönem eşimle küsmüştük kaçtı dedım hayırlısı olsun neyse ama ondan sonra akıntım vardı sürekli afedersiniz sürekli altım Islak gibiydi su gibi peçete koydum sürekli bi kaç gün beyaz krem gibi akıntı vardı sonra sarımsı bi akıntıya dönüştü bu arada kokulara karşı acayıp duyarlı oldum ve normalde çok yemek aramam ama karnım sürekli aç gibi hissediyordum kazınıyor gibi 3-4 gundurde bı sağ bı sol kasığıma Aralıklı olarak Sancı girmeye başladı Batıyo gibi ve vajinamın sağ tarafı zonkluyodu resmen ama ne zaman belimin ortasına bişi saplanıyor gibi olmaya başladı ve Göğüs uçlarıma baktım koyuydu kenarlarında minik minik kabarcıklar çıkmıştı dokunmuyordum ondan sonra dedım var bısı dun oglen test yaptım hayalet çizgi cıktı sabah gene yaptım gene aynı Şekil dedım git kan ver en Güzeli sabah verdım ve sonuç 10.49 du hayırlısı olsun rabbım cümlesine nasip etsin
Bnm de adet tarihim bugüne yarın gibiydi ben ewde test yaptım bugün çıkmadı sanırım bu ay yok bende bari sen olda tesellim sen olHomely_angel
Kosa kosa gittim oglumla 2 saat sonra cikarmis ama netten bakilmiyor telefonla soylenmiyormus saka gibi mail yoluyla istersen yolluyolarmis beklicizzzz
Tebrikkkk ederimmmmmmmmm saglikla gelsinnn
Tebrikler hamilesin ☺☺
Evet cuma gunü olmam lazımdı ben belirtilerden sebep özellikle kan verdim cuma günü tekrar sabah kan vericem hayırlısı olsun ınsSat 22 ağustos ve 28 günde bir adet oluyorsanız 18 veya 19 eylül gibi adet olmanız gerekiyor değil mi? Siz adetten önce yaptırmışsınız kan testinizi. Normalde 5 ten yukarısı için muhtemel hamile deniliyor ancak kesin olarak hamile olmak için Bhcg nin 100 üzeri olması gerektiğini biliyorum. Yani siz adetinizin tam olarak geçmesini bekleyin, geçtiğinde tekrar KAN testi yaptırın, epey yükselmiş olacaktır.
Evet cuma gunü olmam lazımdı ben belirtilerden sebep özellikle kan verdim cuma günü tekrar sabah kan vericem hayırlısı olsun ıns
tmm cnmBi yarım saate yazıcam Detaylı olarak yemekleri halledim küçük okuldan gelicek etiketlicem senide
1 saat sonra arayip isticem tuhaf hisler icindeyimheyecan dorukta, bekliyoruz :) maile istedin di mi?
Kızlar benim sat 22 Ağustos'tu gecen ıkı ay ovulasyon testi aldım yaptım ve genelde 12-13 günler koyu çıkmıştı ama bu ay söz verdım kendıme almadım ve kendımı dinlemiyicem dedım neyse adetten itibaren 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu bende hatta testler 12-13 gun olduğu için ödönem eşimle küsmüştük kaçtı dedım hayırlısı olsun neyse ama ondan sonra akıntım vardı sürekli afedersiniz sürekli altım Islak gibiydi su gibi peçete koydum sürekli bi kaç gün beyaz krem gibi akıntı vardı sonra sarımsı bi akıntıya dönüştü bu arada kokulara karşı acayıp duyarlı oldum ve normalde çok yemek aramam ama karnım sürekli aç gibi hissediyordum kazınıyor gibi 3-4 gundurde bı sağ bı sol kasığıma Aralıklı olarak Sancı girmeye başladı Batıyo gibi ve vajinamın sağ tarafı zonkluyodu resmen ama ne zaman belimin ortasına bişi saplanıyor gibi olmaya başladı ve Göğüs uçlarıma baktım koyuydu kenarlarında minik minik kabarcıklar çıkmıştı dokunmuyordum ondan sonra dedım var bısı dun oglen test yaptım hayalet çizgi cıktı sabah gene yaptım gene aynı Şekil dedım git kan ver en Güzeli sabah verdım ve sonuç 10.49 du hayırlısı olsun rabbım cümlesine nasip etsin
yap yapcanım kan testi yaptırsam, eğer bebiş yerindeyse çıkacaktır. çünkü bu ay yumurtlama tarihimi net biliyorum ve bugün 14. gün. ama biliyorsunuz hepinize söz verdim, bat geçmeden test yok :) bir de karnımda hafif hareketlenmeler var, korkuyorum. şu ana kadar 2 kez kan testinde negatifi yedim
tek karar veremediğim şey bat günüm bugün veya yarın ya benim. acaba yarın sabaha kadar kırmızılardan eser yoksa idrar testi yapsam mı???
hayırlısı olsun CNm hayırlı haberler ver inş aynıydı senle bat dimiYarim saat icinde mail olarak yollayacaklar bana sonucu
Yarim saat icinde mail olarak yollayacaklar bana sonucu
abended yk gogs ya dkununc bstrnca dogal olrk aciyo ama oyle ustne yatamamk falan yk bndekizlar benimde 8/10 gun kaldi duzensiz oldugu icin kesin diyemiyorum da. Gecen 3 gundur ozellikle yattigim zamanlar farkettigim adet oncesi gun ve birinci gun olan agrinin hafif hali oluyor. Bagirsaklarimdan mi diyorum 3 gun surmezdi . Akintim cok hafif oluyor ama gogsumde bir farklilik yok ya. Bakiyorum da illa gogus belirtisi oluyormus hamile kalanlarda
Hayırlısı
hayırlısı olsun CNm hayırlı haberler ver inş aynıydı senle bat dimi
Hemen yazarim sonucu evet ayni zaten senden cosarak gidip kan verdimRabbim hayırlısını nasip etsin insallahh seni uzmuycek hakknda hayırlısı olan sonuclar alrsn
abended yk gogs ya dkununc bstrnca dogal olrk aciyo ama oyle ustne yatamamk falan yk bnde
karin agrisi var mi canim ?abended yk gogs ya dkununc bstrnca dogal olrk aciyo ama oyle ustne yatamamk falan yk bnde
abended yk gogs ya dkununc bstrnca dogal olrk aciyo ama oyle ustne yatamamk falan yk bnde
karin agrisi var mi canim ?abended yk gogs ya dkununc bstrnca dogal olrk aciyo ama oyle ustne yatamamk falan yk bnde
Oh oh inş daha bi çok şeyi paylaşırız beraberHemen yazarim sonucu evet ayni zaten senden cosarak gidip kan verdim
Yarim saat icinde mail olarak yollayacaklar bana sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?