- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.861
Hemen yazarim sonucu evet ayni zaten senden cosarak gidip kan verdim
Kesinlikle ben vücudumdan anlamıştım zaten oyuzden yaptım ama böylede beklemek zorO zman kan testini BAT günü, idrarı 3 gün geçince yapalım
Merhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuzbana cuma günü sabah polikistik over tehşisi konuldu öğlen kan verdim bthgc 5.28 çıktı doktorum şüphelendi pazar günü tekrar kan verdim bu gün gittiğimde 8.91 olmuş bthgc doktorum ikiye katlanmasi gerektiğini söyledi düşük le sonuçla nabilir dedi benim 3 ay önce bi kürtajim var bebegim in kalbi durdu şimdi bunu da kaybetmek istemiyorum düşük olur mu? Nolur yardım edin
Oh oh inş bebişin yerleşiyordur kuzu sabah hemen girip bakıcam hayırlı haberini
İnşallah çok dua ediyorum zaten çevre baskısı stresi hep bu hâle getirdi beni ama inşallah Rabbimin mucizesi benimde tüm bebiş isteyenlerin de üzerine olur rabbim herkese gönlünce verir inşallah :)canım benim hoş geldin. belki doktorlar gibi tıbbi müdahale olmasa da, dualarımızla, dertleşmelerimizle, desteklerimizle yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. çevremizdekilerle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. okuduklarımızdan öğrendiğim kadarıyla değerindeki yükselme çok olumlu görünmüyor. ama Rabbim isterse her şey olur. Eğer kimyasal gebelikse (yani değer düşmeye başlarsa) yine üzme kendini, çünkü sağlıklı gelişmeyen hamilelikleri vücudumuz atıyor. Çok çok gençsin, sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :)
Cnm gogsumun ucunda sivlce gbi seylr ckti kucuk gogsumun kahvrng ksmnda yani tam ucnda dgl bide ucunun rng koyulasti snded oldumu belrtmi bu yani ama gogslrmd ck agri ykKesinlikle ben vücudumdan anlamıştım zaten oyuzden yaptım ama böylede beklemek zor
Aynen oyle oldu bendede evde suan sütyensiz. Geziyorum onu takmazsam sıkıntı yok bendede takarsam koltuk Altının oldugu kısımlar acıyoCnm gogsumun ucunda sivlce gbi seylr ckti kucuk gogsumun kahvrng ksmnda yani tam ucnda dgl bide ucunun rng koyulasti snded oldumu belrtmi bu yani ama gogslrmd ck agri yk
Bencede öyle daha mantıklı erken yaptrnca olumsuz sonuçlar strese sokuyor bizleri keşke sabredebilsek :)Kizlar ben yarini bekliycem cunku karnimda bi agri var test yaptirip husrana ugramak istemiyorum
Akntmda var dun knsmustk :)Aynen oyle oldu bendede evde suan sütyensiz. Geziyorum onu takmazsam sıkıntı yok bendede takarsam koltuk Altının oldugu kısımlar acıyo
Evet aynıydı ınş vardır canım rabbım gönlüne göre versınAkntmda var dun knsmustk :)
abenimd tortu var cunku idrar testinde 2 gun once yaptrdm tortu var yaziyo gorunum sarı bulank diyo tortu ilthaptan olur diyolar bended ilthp ckti ama gcen ay tortu yktu ve bu ay ilthbm daha ck azaldiAynen oyle oldu bendede evde suan sütyensiz. Geziyorum onu takmazsam sıkıntı yok bendede takarsam koltuk Altının oldugu kısımlar acıyo
Kesinlikle ben vücudumdan anlamıştım zaten oyuzden yaptım ama böylede beklemek zor
kızlar ne dersiniz eve gidince öylesine bir test yapayım mı?
benim de dün akşam yumurtam çatladı, değerlendirdik
bundan sonrası kısmet artık
Ben yenı evlendım gecen ay regl olmadım o yuzden kendımı oyle ınandırmısdım kı hamıle olduguma testler negatıv cıktıgında bıle ınanmıyordum.ınsanın psıkolojısı alt ust oluyo (((Hadi bakalım inşaaşşşaaalllah reglim bitti çalışmalara basladım bat 10 eylül güzel haberler alırız inşallah ama ben bu ay kesin kararlıyım hiçbir belirtiye inanmıycam gecen ay okadar emindmki hamiş olduğuma ama değilmişim hepsi psikolojikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?