- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.761
tatlım sen test yapmıyo musun bi de senin bat 12 si değil miydi?
hımm ben de bu da mı totem acaba dedim?:)İlk başta 12 Eylül yazıyordu canım, normal düzenime yani 28 güne göre 12 Eylül olmalıydı. ama bu ay yumurtlama geç oldu ya, o yüzden ya 14 ü ya 15 i olmalı. bugün ve yarını kırmızısız geçirirsem çarşamba sabahı yapıcam testi
Testler pozitif ama kani persembe vericem sanirim ama dayanamazsam sabah oglumu esime birakip giderim ☺☺hadi bir kocaman hcg de senden bekliyoruz :)
Âmin bitanem inş sendende güzel haberler bekliyorumayy canım nasıl sevindim. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inş.
Aynen doğru söylüyorsun rabbım nasip etti hayırlısı olur inş Hakkımda tek tek haber bekliyorum herkesten sonuda hayırlı olur inşcanımm hayırlı olsun..ben sana dememiş miydimm diğer bebeklerin de 3. ayda gelmiş. bu ay senin ayın diye:)hadi bakalım 3 çocukla işin zor olabilir. şimdilrde hamileliğin tadını çıkar bol bol da dinlen. sonra vaktin olmayabilir:)sağlıkla kucağına al inşallah.
Amin amin inşallahhhgüzel haberlerle gelin inş ayy nasıl mutlu oluyorum bu haberleri okudukça
benim bata 14 gün var daha. yumurtlama bile olmamıştır belki benim. otomatikte yarın gösteriyor.bu ay çok yoğunum. hesapta olmayan bir sürü yolculuk çıktı. belki biraz kafamdan çıkarırım. benim totem de adet geçmeden test yapmamak:)Aynen doğru söylüyorsun rabbım nasip etti hayırlısı olur inş Hakkımda tek tek haber bekliyorum herkesten sonuda hayırlı olur inş
bayat hamsi gibi mi yaa cok tatlısınnnBu ay benim çok garip oldu kızlar 22 Ağustos sattı 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu eşimle küstük 10 günden sonra olmadı bende dedım hatta kaçtı die ovulasyon testi falanda yapmadım bi prog vardı onu yükledim ordan bakmıştım sadece değişiklik oldugunu hissetim ama yormadım hamileliğe cumartesı anneme gittiğimde annem bayat hamsi gibi bakıyosun hamilemisin sen dedı yok ya dedım kaçtı yumurtlama aradım onu az once ben sana demiştim dedı
Benimde 21 agustostu ovulasyon testi aldim adetim 9 gun surdu ama tuhaf sekilde ilk 3 gun gelmedi sonraki 3 gun yogun son 3 gun ise azar azar ovulasyon aldim bende 2 ve 3 eylulde birliktelik oldu 2 eylulde yumurtlama akintisi geldi zaten ovulasyon testide pozitifti 1.5 yil once hamile kaldim oda iliskiden 1 gun sonra yumurtlama akintisi geldi ve hamileydim 1 kerede cok sasirmistim bunada sasiriyorum vallahi ☺☺☺☺Bu ay benim çok garip oldu kızlar 22 Ağustos sattı 9-10 ve 15-16 günler ilişki oldu eşimle küstük 10 günden sonra olmadı bende dedım hatta kaçtı die ovulasyon testi falanda yapmadım bi prog vardı onu yükledim ordan bakmıştım sadece değişiklik oldugunu hissetim ama yormadım hamileliğe cumartesı anneme gittiğimde annem bayat hamsi gibi bakıyosun hamilemisin sen dedı yok ya dedım kaçtı yumurtlama aradım onu az once ben sana demiştim dedı
ben olsam suan hastaneye kosuodum ayaklarım totoma deye deye :)))Testler pozitif ama kani persembe vericem sanirim ama dayanamazsam sabah oglumu esime birakip giderim ☺☺
Hahahahah vallahi normal sartlarda bende kosmustum sabahtan aslinda bilemedim bak simdiii kanima giriyosunuzzben olsam suan hastaneye kosuodum ayaklarım totoma deye deye :)))
oğlusunu birine bırak hemen hastaneye git cnm ya ben senden daha cok heyecan yaptım simdi wallaHahahahah vallahi normal sartlarda bende kosmustum sabahtan aslinda bilemedim bak simdiii kanima giriyosunuzz
Hahahahah vallahi normal sartlarda bende kosmustum sabahtan aslinda bilemedim bak simdiii kanima giriyosunuzz
Sonuç nedir dea??Kizlaaarrrr az once kan testi verdimm. Hem cok heyecanliyim hem cok korkuyorum. Bir anda icimdeki butun umut gitti. Kesin hamile degilim ya. Saat 2 de ogrencem o zamana kadar vakit nasil gececek ya. Offififif
sen de bendensin cnm 4 aydır ugrasyrm ben de ve ne okusam psikolojikmen o belirtiyi kendimde buluyorum. ama artık akıllandm sadece gecikmesini beklicem ve kan testi yapıcam bu sefer kesin kararlıyım :)kızlar dört aydır bebek için uğraşıyoruz her ay bunlar gebelik belirtisi mi diye netten erken gebelik belirtilerini araştırıyorum, sonra bir bakıyorum adetim normalden de erken geliyor,adet tarihim 21 eylül ve bu ay ki erken gebelik belirtim gögüslerimin kilo almama rağmen şişmesi ve hassaslaşması, düşünüyorum da her ay ki belirtilere göre baksam ben 4 aydır hamileyim neyse adetim yakında olur önümüzdeki ay kendimi neyle kandıracağımı merak etmeye başladım
Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size[/QUOTE ] bu mevsim degisikligi hormanlari acayip calistirdi mi ne herkes kaliyor bakalim hamile . Cok tebrik ederim sizi gecen aydan biliyorum sevindim adina cnm. Ikinci cocugun muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?