- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.781
Hamileyimmmmmmm :))))))Sonuç nedir dea??
Kizlaarrrrr hamileyimmmmm
ayyy canım cok sevindim ya ne ugurlu bi ay oldu masallah darısı bizlere yaa ayy cok heyecan yaptm gözlerim doldu maşallah maşallah hepinizeKizlaarrrrr hamileyimmmmm
Inş bebeğim sağlıklı sıhatli olsun rabbım hayırlısını bilir ondan gelen herşey baştaçıkız geliyor kıııız :)
Çok sevindim canim ay bu başlik baya ugurlu ya allahım daim etsin .
Inş bebeğim sağlıklı sıhatli olsun rabbım hayırlısını bilir ondan gelen herşey baştaçı
Kizlar dun batti bugun ilk idrar gitti cok kararsizim simdi idrar testi yapsam mi yarina mi kalsa
Kizlar dun batti bugun ilk idrar gitti cok kararsizim simdi idrar testi yapsam mi yarina mi kalsa
belirtilerin nelerdi canim?
içimden sen geciodun cnm o sırada msj yazmıssın bence kan testi yapmalısınnKizlar dun batti bugun ilk idrar gitti cok kararsizim simdi idrar testi yapsam mi yarina mi kalsa
Bi yarım saate yazıcam Detaylı olarak yemekleri halledim küçük okuldan gelicek etiketlicem senidebelirtilerin nelerdi canim?
Inş dile benden ne dilersen belli oluncatabiki canım, öncelikle sağlık. ama seninle konuştuğumuz ilk zamanlardan beri hep 3.gelecek ve kız olacak gibi geliyordu içime
İlk başta 12 Eylül yazıyordu canım, normal düzenime yani 28 güne göre 12 Eylül olmalıydı. ama bu ay yumurtlama geç oldu ya, o yüzden ya 14 ü ya 15 i olmalı. bugün ve yarını kırmızısız geçirirsem çarşamba sabahı yapıcam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?