• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Iyiyim bnde canım çok şükür herşey yolunda elhamdulillah Allah yardımcın olsun canım normal mi düşünüyorsun

Çok sevindim, en zor kısmı geçtin sayılır. Cinsiyet belli olmadı henüz değil mi?

İnşallah her şey yolunda olursa normal düşünüyorum canım.

İlk trimester bitiyor bile, ikinci trimester en güzeli, üç giderek zorlaşıyor :) yok mu bu haftalarda ultrason resmi, tahmin yürütürüz :)
Pazartesi gideceğim atarım canım 9 haftalıkken ki resmi var hayırlısıyla ilk dönem biterse rahat edeyim birazcık :dua:

20180102_130828-864x1152.jpg

9 haftalığız burda

Pazartesi gideceğim atarım canım 9 haftalıkken ki resmi var hayırlısıyla ilk dönem biterse rahat edeyim birazcık :dua:

Bu resimlere bayılıyorum, ne çok beklemedik biz bu sıpaları görebilmek için. Haftaya gittiğinde atarsan daha net söyleriz ama şu resme göre kıza benzettim :)

Bu resimlere bayılıyorum, ne çok beklemedik biz bu sıpaları görebilmek için. Haftaya gittiğinde atarsan daha net söyleriz ama şu resme göre kıza benzettim :)
Çok merak ediyorum cinsiyetini pazartesi atarım gene canım :emir_bebek:sağlıklı olsunda Allah nasip etti bizlerede şükür isteyen herkese nasip olsun :dua:

Amin canım, bizlerde sağ Salim alalım kucağımıza...
Merhaba arada girip bakıyordum bu konuya hamile olan var mı diye bir ara bende burdayım şimdi iki oğlum bar çok şükür biri 3 yaşımda diğeri 14 aylık merak ettiğim şu sen adınımı değiştirdin mytres gibi bişey miydi adım çok gebe kalmak istiyordun özelliklere sana bakıyordum hamişe mi diye çok çok sevindim inan ki sağlıklı hayırlı doğumlar olsun

Merhaba arada girip bakıyordum bu konuya hamile olan var mı diye bir ara bende burdayım şimdi iki oğlum bar çok şükür biri 3 yaşımda diğeri 14 aylık merak ettiğim şu sen adınımı değiştirdin mytres gibi bişey miydi adım çok gebe kalmak istiyordun özelliklere sana bakıyordum hamişe mi diye çok çok sevindim inan ki sağlıklı hayırlı doğumlar olsun

Merhaba, Allah bağışlasın canım. Sen kavuşmuş hatta büyütmüşsün :)

Evet değiştirdim ben eski mys:) çok teşekkür ediyorum.

Minik nokta büyümüş de kuzu olmuş :) yerim ben onu. Bu haftalarda tam minyatür bebekler :) maşallah :nazar:

Canım nub u net belli olmuyor ama erkeğe benziyor kemik yapısı bu fotoğrafta.
Büyüdük teyzesi Allaha şükür :) doktorumuzda göremedi cinsiyeti bakalım haftaya 2li tarama var görür belki :) çoğunluk erkek diyor

Back