• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Gunaydiiiiin :)
Homely_angel Homely_angel oy masallah 37 olmussun canimmm geri sayim baslamis hayirlisiyla :) durumun nasil hersey yolunda insallah :)
Tgbptn Tgbptn bebisi bana da erkek gibi geldi :)
@dilfeza sende durumlar nasil canim iyisinizdir insallah odasini yaptiniz mi kusumun :)

Günaydın canım, bana iyi geceler gerçi yurtdışındayım :)
Evet son günlere geldik çok şükür, hatta doktorum bugün aradı pazar günü hastaneye çağırdı. Eğer ki tansiyonum yüksek olursa doğumu başlatırmış :KK57: aldı beni bir heyecan.

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ikinci hamilelik?

Günaydın canım, bana iyi geceler gerçi yurtdışındayım :)
Evet son günlere geldik çok şükür, hatta doktorum bugün aradı pazar günü hastaneye çağırdı. Eğer ki tansiyonum yüksek olursa doğumu başlatırmış :KK57: aldı beni bir heyecan.

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ikinci hamilelik?
Iyi geceler o halde sana da canim:)
Oyy heycan doruktaaa :) haber et bizede mutlaka :) insallah tansiyonun yerindedir de zamaninda gelir kuzucuk:)
Cok sukur canim iyiyim bende cinarin pesine kosmaktan inan ki hic bir sey anlamiyorum annemlere geldim 15 gundur yemek isi yoktu superdi :) yemek yapamiyorum pazar gunu donuyorum nasil yemek yapcam hic bilmiyorum :)

Iyi geceler o halde sana da canim:)
Oyy heycan doruktaaa :) haber et bizede mutlaka :) insallah tansiyonun yerindedir de zamaninda gelir kuzucuk:)
Cok sukur canim iyiyim bende cinarin pesine kosmaktan inan ki hic bir sey anlamiyorum annemlere geldim 15 gundur yemek isi yoktu superdi :) yemek yapamiyorum pazar gunu donuyorum nasil yemek yapcam hic bilmiyorum :)

Evet heyecan dorukta gerçekten :) ben bir hafta daha beklesin istiyorum ama hayırlısı bakalım.
Eyvaaaah kokular etkiliyorsa zor gerçekten. Bu arada eşin sürpriz bebeği nasıl karşıladı, hiç anlatmadın :)

Evet heyecan dorukta gerçekten :) ben bir hafta daha beklesin istiyorum ama hayırlısı bakalım.
Eyvaaaah kokular etkiliyorsa zor gerçekten. Bu arada eşin sürpriz bebeği nasıl karşıladı, hiç anlatmadın :)
Hadi insallah bekler canim kasilman falan var mi?
Ay ne fena etkiliyor basim dönüyor kokulardan.. Tahammul edemiyorum :(
Canimcim valla esim once bi şok oldu.. 2 gun sacma sapan kaygilara girdi.. :) sonra ben bi cemkirdim kendine geldi:) Çınar bizi dumduz ettigi için hala ikimizde bir sey anlamis degiliz :) ilerleyen zamanlarda evet bir bebegimiz daha oluyor havasina gireriz galiba.. Ama ilki bambaskaymis bu bambaska.. Ilkinde hersey o kadar toz pembe ki bunda hem Çınar icin kaygiliyim hem bebek icin aman cinarin duzeni bozulmasin odasini hemen yapalım bahar gelsin oyun grubuna göndereyim sosyallessin bebekle cinar arasindaki bag nasil olcak vs vs surekli sorular.. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca biraz daha rahatlicagimi düşünüyorum:) insallah oyle olur:)yoksa hunili bir anne olcam:)

Hadi insallah bekler canim kasilman falan var mi?
Ay ne fena etkiliyor basim dönüyor kokulardan.. Tahammul edemiyorum :KK43:
Canimcim valla esim once bi şok oldu.. 2 gun sacma sapan kaygilara girdi.. :) sonra ben bi cemkirdim kendine geldi:) Çınar bizi dumduz ettigi için hala ikimizde bir sey anlamis degiliz :) ilerleyen zamanlarda evet bir bebegimiz daha oluyor havasina gireriz galiba.. Ama ilki bambaskaymis bu bambaska.. Ilkinde hersey o kadar toz pembe ki bunda hem Çınar icin kaygiliyim hem bebek icin aman cinarin duzeni bozulmasin odasini hemen yapalım bahar gelsin oyun grubuna göndereyim sosyallessin bebekle cinar arasindaki bag nasil olcak vs vs surekli sorular.. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca biraz daha rahatlicagimi düşünüyorum:) insallah oyle olur:)yoksa hunili bir anne olcam:)
Canım nasılsın ? Evlada bırakılacak en güzel miras kardeştir demişler. herşey güzel olacak

Canımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini Nazarlardan saklasın.. Mutluluğunu tahmin bile edemiyorum ne mutlu sana

Çok çok teşekkür ederim, amin canım. Gerçekten dünyanın en güzel hissi, en güzel sevgisiymiş.

Sen de hamilesin, şimdi gördüm imzanı. Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir hamilelik geçsin ve sağlıkla kucağına gelsin inş.

S
Çok çok teşekkür ederim, amin canım. Gerçekten dünyanın en güzel hissi, en güzel sevgisiymiş.

Sen de hamilesin, şimdi gördüm imzanı. Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir hamilelik geçsin ve sağlıkla kucağına gelsin inş.

Sağol canım benim Allah razı olsun

Canım nasılsın ? Nasıl gidiyor annelik ? Allah analı babalı büyütsün

Canım nasılsın ? Nasıl gidiyor annelik ? Allah analı babalı büyütsün

Anlatılmaz yaşanır gerçekten annelik için söylenmiş canım :) her zorluğuna rağmen dünyanın en güzel hissi. Allah'a bin şükür. Dileyen herkese kısmet olsun inş.

Çok teşekkür ederim, amin.

Sen nasılsın?

Back