• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben de istiyorum Allah izin verirse, gerçi doktoruma göre normal Doğum olursa 1 yıl sezeryanda iki yıl ara verilmeli ama dinlemeyi düşünmüyorum :halay:

Sen de durumlar nasıl, gittin mi doktora?
Zar zor oluyor arayı açmayı düşünmüyorum bn :)gittim canım çok şükür kalp atışlarını duyduk Allaha şükür bir ay sonra kontrol tekrar arar arar lekem oluyor onu sordum bebek gelişirim olur dedi progesteron a devam ediyorum coraspirin başladık önlem amaçlı bakalım Allahım sağlıkla sıhhate kucağınıza almak nasip etsin

Zar zor oluyor arayı açmayı düşünmüyorum bn :)gittim canım çok şükür kalp atışlarını duyduk Allaha şükür bir ay sonra kontrol tekrar arar arar lekem oluyor onu sordum bebek gelişirim olur dedi progesteron a devam ediyorum coraspirin başladık önlem amaçlı bakalım Allahım sağlıkla sıhhate kucağınıza almak nasip etsin

Ohhh süper,gözün aydın. Dünyanın en güzel sesi :) lekelenme varsa çok yorma her ihtimale karşı.
Amin canım.

Ohhh süper,gözün aydın. Dünyanın en güzel sesi :) lekelenme varsa çok yorma her ihtimale karşı.
Amin canım.
Evet canım dünyanın en güzel sesi yormuyorum kendimi fazla ama oluyor bazen ilk 3 ay geçseydi bi Allahın izniyle senin de az kalmış normal doğum mu düşünüyorsun

Evet canım dünyanın en güzel sesi yormuyorum kendimi fazla ama oluyor bazen ilk 3 ay geçseydi bi Allahın izniyle senin de az kalmış normal doğum mu düşünüyorsun
Canimm kendine dikkat et ama kahverengi lekeyse de korkma o eski kani atiyorsundur agir kaldirma ani hareket yapma geçer insallah benimde vardi progestana başladım gecti ama dinlenmek nr demek bilmiyorum evim bi dunya misafir dolu su anda nefes almaya firsat yok cinarda canimi okuyo :)

Progestan çok işe yarıyor merak etme, ben çok ileri haftalara kadar önlem olarak kullandım. İlk 3 ay geçince de başka heyecanlar başlıyor.

Normal düşünüyorum, ben yurtdışındayım şu an. Burada mecbur kalmadıkça sezeryan yok zaten :)

Canimm kendine dikkat et ama kahverengi lekeyse de korkma o eski kani atiyorsundur agir kaldirma ani hareket yapma geçer insallah benimde vardi progestana başladım gecti ama dinlenmek nr demek bilmiyorum evim bi dunya misafir dolu su anda nefes almaya firsat yok cinarda canimi okuyo :)
Progesteron iyi geliyor ağrıya falanda dinleniyorum bol bol saol canim

Ben de istiyorum Allah izin verirse, gerçi doktoruma göre normal Doğum olursa 1 yıl sezeryanda iki yıl ara verilmeli ama dinlemeyi düşünmüyorum :halay:

Sen de durumlar nasıl, gittin mi doktora?

Aman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlar ;) 3. Dusunursem dogumdan iki uc ay sonra birakicam kendi haline zor oluyor ztn

Yok canım bu hafta kanada ya geldim, 3 ay sonra döneceğim kısmetse.
Oh ne guzel saglicakla gelsin minik kuzucuk az kaldi ya senin dogum olunca sirada bana gelecek heyecan basladi son tremestere girdim bende

Aman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlar :KK66: 3. Dusunursem dogumdan iki uc ay sonra birakicam kendi haline zor oluyor ztn

Oh ne guzel saglicakla gelsin minik kuzucuk az kaldi ya senin dogum olunca sirada bana gelecek heyecan basladi son tremestere girdim bende
Canimmm hayirlisiyla saglikla gerceklesir dogumunuz vakti zamanı geldiginde insallah. senin ilki sezeryan miydi

Aman aman kizlar hic korunmayin isterse hemen olsun hic biseycik olmaz pespese buyur cikarlar :KK66: 3. Dusunursem dogumdan iki uc ay sonra birakicam kendi haline zor oluyor ztn

Bence de Allah ne zaman kısmet ederse, sağlıkla gelsinler :)

Ayy cok guzeeel insallah bu da normal olur Ağrısız sizisiz kavusursun kuzuna insallah :)
Aminn..Evet canim yaa harika bir deneyimdi epidrual yaptim ztn. Bunda da insaallah düşünüyorum
İlkini normal Doğum yapanlar ikinci de çok daha rahat normal doğum yapıyormuş canım, iyi düşün hep öyle olsun.
Evet oyle diyorlar bakalim yasayip göreceğiz yine de heyecanli bir bekleyiş ne yasayacagimi bilsem de ;)

Back