• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Anlatılmaz yaşanır gerçekten annelik için söylenmiş canım :) her zorluğuna rağmen dünyanın en güzel hissi. Allah'a bin şükür. Dileyen herkese kısmet olsun inş.

Çok teşekkür ederim, amin.

Sen nasılsın?
bu günleri çok bekledin canım anlayabiliyorum. Allah uzun ömürler versin yavruna. Bnde iyim ve adet olmayı bekliyom transfer için ilaç içmeye başlicam :)

Can'larım
Nasilsiniz iyisiniz insaallah bu post altında ne Mutlu ve acı günlerimizi yaşadıklarımızı paylaştık simdi nasipse persembe günü benim uc Bucuk
Yıllık hasretim de bitecek ..minik kızım iicn doktorun dogumu başlatacak insaallah 40. Haftam bugun doldu 3 cm
açıklığım da var sancılarım da düzensiz ama
Baslamis Pers suni sancı verecek oglumda da boyle planlı normal dogum olmustu
Buda abisinin izinden gidiyor :KK48: dualarınızı esirgemeyin benden sagsalim kavusalim nazli kızımla yılların hasreti var :dua::cry:

Can'larım
Nasilsiniz iyisiniz insaallah bu post altında ne Mutlu ve acı günlerimizi yaşadıklarımızı paylaştık simdi nasipse persembe günü benim uc Bucuk
Yıllık hasretim de bitecek ..minik kızım iicn doktorun dogumu başlatacak insaallah 40. Haftam bugun doldu 3 cm
açıklığım da var sancılarım da düzensiz ama
Baslamis Pers suni sancı verecek oglumda da boyle planlı normal dogum olmustu
Buda abisinin izinden gidiyor :KK48: dualarınızı esirgemeyin benden sagsalim kavusalim nazli kızımla yılların hasreti var :dua::cry:

Hadi kolayca sağlıklarla kıcağınainşallah. Çok bekledik Ama sonu mutlu oldu çokşükür.

Haberlerini bekliyor, güzel bir Doğum diliyorum :)

Homely_angel Homely_angel gozunaydin canimm oglusunu kucaklamissin nasil gidiyor annelik:)
dilfeza dilfeza saglikla sihhatle bir nefeste kavus yavruna insallah canim hayirli haberlerinizi alalim :)
E EndoplazmikSeyyahikulum bende eski jindam :) nasilsin oglusun nasil
Aa merhaba canim sende tekrar hamilesin ne kadar olacak aralari? Allah tamamina erdirsin canim
Benim oglumda 17 aylik oldu şükür zaman geciyor. Bende 1 sene sonra fln tekrar istiyorum bakalim kismet olursa tabi bakalim

Aa merhaba canim sende tekrar hamilesin ne kadar olacak aralari? Allah tamamina erdirsin canim
Benim oglumda 17 aylik oldu şükür zaman geciyor. Bende 1 sene sonra fln tekrar istiyorum bakalim kismet olursa tabi bakalim
Merhaba canim 24 ay olcak aralarinda bizim bıdık supriz yumurta :) hic aklimizda yokken oluverdi :) Allah gonlune gore versin canim bende Çınar 3 yasina geldiginde hamile kalirim diyordum ama iste hayat evdeki hesap carisya uymadi :)

Merhaba canim 24 ay olcak aralarinda bizim bıdık supriz yumurta :) hic aklimizda yokken oluverdi :) Allah gonlune gore versin canim bende Çınar 3 yasina geldiginde hamile kalirim diyordum ama iste hayat evdeki hesap carisya uymadi :)
Allah nasip edince kismetiyle geliyor canim. Bende oyle olursa hayir demem tabiki hatta buay suphem oldu ama sanirim mevsim gecisi adet olurum heralde

Allah nasip edince kismetiyle geliyor canim. Bende oyle olursa hayir demem tabiki hatta buay suphem oldu ama sanirim mevsim gecisi adet olurum heralde
Bende oyleydim canim 2 ay ust uste suphelendim adetim cok duzensizlesmisti test falanda yapmistim sonra ki ay doktora gittim meger o ay hamile kalmisim ama zatrn düzensiz diye adetimi bekliyordum oglumu gezdirirken oylesine test aldim eve gelince yaptim cift cizgiyi görünce sok oldum esime de aldirdim aksama bi daha yaptim yine cift cizgi :) kismet iste:)

Sağol canım, annelik tarif edilemezmiş gerçekten. Bu ilk aylar zor ama çok şükür halimize.

Sen nasılsın? Cinsiyet belli olmuştur artık.
Oyle canim ilk aylar adaptasyon sureci oluyor hem anneye hem bebege cok guzel gunler bunlar :) bende iyiyim sukur canim evet belli oldu canim birde kizimiz olacak kismetse :)

Iyiyim bende canim gunler cok yogun geciyor is ev arasi...oglumun da tam hareketli zamanlari ancak yollarda yazmaya firsat buluyorum. Ne kadarlik oldu bebegin? Cok sukur bu gunleri gördük...

Her dönemi ayrı zor ama ayrı güzel :)

49 günlük oldu canım, çok çok şükür.

Back