- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.141
Sağol canım 2 gündür düşmedi ateşi çok zormuş. Allah çocukları hasta etmesin inşOyyy kuzucuk, acil şifalar olsun inşallah, çok geçmiş olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım 2 gündür düşmedi ateşi çok zormuş. Allah çocukları hasta etmesin inşOyyy kuzucuk, acil şifalar olsun inşallah, çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım 2 gündür düşmedi ateşi çok zormuş. Allah çocukları hasta etmesin inş
Homely_angel canimmmm bugun okudum Nasıl heyecanlandım Nasıl mutluyum
Anlatamam allahım
İnsaallah bu sefer hersey cok guzel olacak yavrularını yada yavrunu kucagina sagsalim alacaksın insaallah ..canimm dualarim
Seninle
Sende beni unutma dua da Can'ım
Olur mu allahım insaallah hepimiz
Guzel
Haberler veririz birbirimize .. Ben Suan kendi haline bıraktım
Bakalım bat 15 haziran . Geçen ay 5 gun gevrekti adetim cok
Ümitlendik ama maalesef yok
Bisey nasip
İnsaallah Rabb'imin takdirini bekliyoruz vardır bir planı bizim
İciin en hayırlısı olsun cümlemiz icin kızlar hepiniz dualarimdasiniz .. Mukabele okuyorum sizlere de dualar ediyorum kaderdaslarim
Oyyy ağzından bal damlıyor insaallah insaallah dualarim seninle Can'ımçok çok teşekkür ederim canım benim, şimdi büyük mutluluk, heyecan ve tedirginlik içindeyim.
bu sefer her şey çok iyi gitsin diye dua ediyorum hep, sizlerin duaları da çok önemli tabi ki. Allah razı olsun.
her gün ben de dua ediyorum, tüm bekleyenlere. bu sayfada bekleyenlerin hepsine bir hamiş yazabilsem, dünyalar benim olacak.
hepimiz için hayırlısı canım, özletme kendini gel ara sıra.
hatta 15 inde müjde vermeye gel inşallah.
Homely_angel bu arada tup bebegi nerede yaptirmistiniz Can'ım siz
Homely_angel canım nasılın doktora gittiniz mi neler yapıyorsun
iyiyim canım doğaldan devam ama ramazan diye çalışamadık denebilir korkma canım güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlakaİyiyim tatlım, henüz gitmedim. Yarın sabah randevum var, hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Umarım her şey yolundadır
Sen nasılsın? Doğaldan devam mı?
iyiyim canım doğaldan devam ama ramazan diye çalışamadık denebilir korkma canım güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Maşallah canım saglıkla gelsin bebegin cok sevindim kendim gibiHayırlısı olsun bu ay ben çok rahat davranmıştım. Doğal siklusla transfer oldum. Olmazsa da olmaz dedim ilk defa. Ve çok şükür bebeklerimden biri tutunmuş. Bu sabah kesemizi de gördük, haftaya da kalp atışları inşallah :)
Maşallah canım saglıkla gelsin bebegin cok sevindim kendim gibi
amin canım isteyen herkese inşSağol canım, darısı sana :)
Ayy ayy neler olmuşşş hayırlı uğurlu olsub canımmm... baya ara vermişim yaaa... ben de dün akşam kan testi yaptırdım galiba hamileyim bayram günü adet günümdü. 50 çıktı hcg. kanama falan da yok bu sefer bakalım hepimizin hakkında hayırlısıHayırlısı olsun bu ay ben çok rahat davranmıştım. Doğal siklusla transfer oldum. Olmazsa da olmaz dedim ilk defa. Ve çok şükür bebeklerimden biri tutunmuş. Bu sabah kesemizi de gördük, haftaya da kalp atışları inşallah :)
Ayy ayy neler olmuşşş hayırlı uğurlu olsub canımmm... baya ara vermişim yaaa... ben de dün akşam kan testi yaptırdım galiba hamileyim bayram günü adet günümdü. 50 çıktı hcg. kanama falan da yok bu sefer bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Bayanlar tebrik ederim allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Duble Turk Kahvesi Homely_angel
Çok sağol tatlımmm Allah her isteyene nasip etsinnn :)Bayanlar tebrik ederim allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Duble Turk Kahvesi Homely_angel