- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.021
Evet canım tüp bebek düşünüyorum artık pazartesi bi kaç merkeze gidip görüşecegim bakalım arastırıyorm oradanda senin nasıl gidiyo merkadayım senide
Kızlar sabah kan verdim bhcg 546 dan 225 e düşmüş... Düşük yapıyorum :'(
Amin inşAllah canım senin güzel haberlerini alalım bian önce :)Bugün reglim bitti canım, şimdi ilaç içiyorum. Cumartesi kontrol var. İşte transfer tarihini bekliyorum :)
Sende içine sinen bir yer bulur bir an önce başlarsın. Ve hemencik gelir bebiş inş.
Canim zaten biliyirsun %20 lik ihtimaldi asilama ondan uzulmeye gerek yok . Ancak tup bebekte bu yeni mikroenjeksiyon yontemiyle fln %60 lara cikmis ihtimaller. O yuzden isini iyi yapacak bir yer buldun mu olur insallahGecti canım izmir de gitcem artık doktra iyi bi yer arıyorın
Canim klomen fln mi kullanmistin testleriniz nasildi sizin. Bu dusukler inanilmaz hayal kirikligi yaratiyor ancak uzulme yapilmasi gereken ne varsa yapmaya calis .Kızlar sabah kan verdim bhcg 546 dan 225 e düşmüş... Düşük yapıyorum :'(
İnş tatlım nasip bakalımCanim zaten biliyirsun %20 lik ihtimaldi asilama ondan uzulmeye gerek yok . Ancak tup bebekte bu yeni mikroenjeksiyon yontemiyle fln %60 lara cikmis ihtimaller. O yuzden isini iyi yapacak bir yer buldun mu olur insallah
Canim klomen fln mi kullanmistin testleriniz nasildi sizin. Bu dusukler inanilmaz hayal kirikligi yaratiyor ancak uzulme yapilmasi gereken ne varsa yapmaya calis .
Canım Allah razı olsun inş sizde benim dualarımdasınız rabbim gönlünüze göre versin en yakın zamanda alalım inş güzel haberleri öpüyorum sizleriardaemre canım taaa ilk günlerden beri hep konuştuk dertleştik. Yarın kızına kavuşuyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyin yolunda gittiği bir Doğumun, sağlıkla kavuştuğun Mira' n ve büyüyen ailenden mutlu haberlerini alacağız inşallah. Dualarım sizinle.
merhaba canım nasılsın ne alemsedin :) 10 mayıs benm batkızlar güncelleyelim mi tarihleri?
buzmavileylak - 11 Mart
dilfeza - 21 Mart
Duble Turk Kahvesi - 29 Mart
Tgbptn - 5 Nisan
gulit_me - 10 Nisan
Hnf sllms - bat bekliyoruz!!!
merhaba canım nasılsın ne alemsedin :) 10 mayıs benm bat
Canım ben bat bilmiyorum daha dün geçti kanamam düşük etkiler mikızlar güncelleyelim mi tarihleri?
buzmavileylak - 11 Mart
dilfeza - 21 Mart
Tgbptn - 5 Nisan
gulit_me - 10 Nisan
Canım ben bat bilmiyorum daha dün geçti kanamam düşük etkiler mi
amin canım inşAllah kavusalım en kısa zamandaHomely_angel selam Can'ım neler olmus oyle asilama yapilmis ve tüpe gecikmiş hatta transfer bekleniyor allahım insaallah bu sefer gelir yuvanıza en guzel Sevinc ve güzellik cok duygulandim inan bana umarım
Senden guzel haber alırız benim de yeniden umudum
Olur belki
Benim
Suan Regl son gunleri yeni bat tup Bebek sonrası hep 28 gunde oldu bu ay erken geldi reglim 25 gunde oldum onumuzde ki ayı kestiremiyorum 9 mayıs yada 11 mayıs .. Umarım
Gelmez artık o kadar bunaldim ki bırakrim saldım ..unutmaya calisiyorum
Aklıma gelince sanki kaybettiğim
Birisini hatırlat gibi icim
Acıyor
Tam 2.5 sene oldu ikinci bebegi istiyoruz ..negatif Tup
Sonrasi dogum kontrol hapı yuzunden cildim de bir anda sivilceler cikmaya basladi bir anda saclarim döküldü avuç avuç Suan da tüpe bir daha cesaretim
Yok ama kalbim de yanıyor hergun ..birileri hadi sizde ikinciyi yapin dedikçe yuzune haykırmak istiyirum olmuyor diye kendimi tutmaktan cok skildim cok zor bir imtihanmış cok zor ..
Tgbptn ah Can'ım negatif olmus asilaman allahım
Bu son üzüntünüz olsun ..gulit_me sen nasılsın cnm tup asilama ne düşünüyorsunuz var mı
Bir plan?
ardaemre kizina kavuştun mi Can'ım zmn nasılda gecti hayal gibi hersey allahım
Anali babali büyütsün insaallah
hadi hayırlı olsun canım dualarım seninleiyiyim canım ben de, pazartesi günü transferim olacak, o yüzden heyecanlıyım biraz.
sen ne yaptın? karar verebildin mi doktor ve merkeze?
Homely_angel selam Can'ım neler olmus oyle asilama yapilmis ve tüpe gecikmiş hatta transfer bekleniyor allahım insaallah bu sefer gelir yuvanıza en guzel Sevinc ve güzellik cok duygulandim inan bana umarım
Senden guzel haber alırız benim de yeniden umudum
Olur belki
Benim
Suan Regl son gunleri yeni bat tup Bebek sonrası hep 28 gunde oldu bu ay erken geldi reglim 25 gunde oldum onumuzde ki ayı kestiremiyorum 9 mayıs yada 11 mayıs .. Umarım
Gelmez artık o kadar bunaldim ki bırakrim saldım ..unutmaya calisiyorum
Aklıma gelince sanki kaybettiğim
Birisini hatırlat gibi icim
Acıyor
Tam 2.5 sene oldu ikinci bebegi istiyoruz ..negatif Tup
Sonrasi dogum kontrol hapı yuzunden cildim de bir anda sivilceler cikmaya basladi bir anda saclarim döküldü avuç avuç Suan da tüpe bir daha cesaretim
Yok ama kalbim de yanıyor hergun ..birileri hadi sizde ikinciyi yapin dedikçe yuzune haykırmak istiyirum olmuyor diye kendimi tutmaktan cok skildim cok zor bir imtihanmış cok zor ..
Tgbptn ah Can'ım negatif olmus asilaman allahım
Bu son üzüntünüz olsun ..gulit_me sen nasılsın cnm tup asilama ne düşünüyorsunuz var mı
Bir plan?
ardaemre kizina kavuştun mi Can'ım zmn nasılda gecti hayal gibi hersey allahım
Anali babali büyütsün insaallah
24 nisan canimkızlar güncelleyelim mi tarihleri?
buzmavileylak - 11 Mart
dilfeza - 21 Mart
Tgbptn - 5 Nisan
gulit_me - 10 Nisan
hadi hayırlı olsun canım dualarım seninleben izmire irenbeye gittim ümit hanıma ön görüşmeye tüp bebek düşünmeyin hemen sizin değerleriniz iyi şuan dedi eylüle kadar deneyin olmaz ise aşılama bir kere daha denenmeli benm görüşüm bu yönde dedi benmde içim rahatladı baya soracaklarımızı sorduk stres yapma dedi bana öyle eylüle kadar denemeye devam etcez inş cok bekletmez gelir minikler doktorun çift embiriyo ya karsımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?