• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ohhh için rahatladıysa öyle devam et canım, hatta biraz uzaklaşmanın öneririm buralardan. Biz seni özleriz ama kafan rahatlar, hep bu fikirle yaşamaktan uzaklaşınca kendiliğinden geliverir bebek belki de. Doktorum çok çoğul gebelik yanlısı değil ama ben ilk günden beri ikiz diyorum. O yüzden kısmetse iki tane koyacak.
Sevindim canım dualarım seninle cok girmiyorum artık önceden iş yernde bi girerdm aksam ancak cıkardım evde de devam ederdim ara ara girip güzel haber varmı die bakıyorum tatlım uzaklasmak iyi geliyo :)

Slm kızlar biz salı sabahı 9.57 de kavuştuk mirayla dualarımızı ettik size gönderdik teyzeler sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasınız ☺️

Canım benim çok sevindim, gözlerim yaşardı resmen. Allah hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu upuzun bir ömür nasip etsin inş. Emin'im Yen'i abiler de kızkardeşlerini merakla karşılamıştır. Ne güzel kalabalık bir aile oldunuz. Darısı başıma :) bence senin duan bana çok iyi gelecek. Pazartesi günü bebeklerimi alıp geleceğim :)

Kizlar bn asilama in 12. Gunu bugun adet oldum kahverengi akintia basladi. Erken mi catlamis yani yumurtam iliskide olmustu o zamanda ancak bizde normal yolla olmuyor iste :( iki adet daha beklicem sonra kocami tupe ikna etcem artik daha fazla bekleyemiyorum. :110::KK12:

Kizlar bn asilama in 12. Gunu bugun adet oldum kahverengi akintia basladi. Erken mi catlamis yani yumurtam iliskide olmustu o zamanda ancak bizde normal yolla olmuyor iste :KK43: iki adet daha beklicem sonra kocami tupe ikna etcem artik daha fazla bekleyemiyorum. :110::KK12:

Canım aşılama sırasında bana hemşire tamamen kırmızı şekilde regl olmazsan her türlü 14.gün test yapacaksın, regl sandığın şey pembe ya da kahverengiyse gebelikteki kanama da olabilir demişti.

Canım aşılama sırasında bana hemşire tamamen kırmızı şekilde regl olmazsan her türlü 14.gün test yapacaksın, regl sandığın şey pembe ya da kahverengiyse gebelikteki kanama da olabilir demişti.
Kirmizi oldu bugun canim karnimin agrisindan anlasiliyor zaten. Toparlanmam lazim bir sure suan yine bi cabalama surecine giremicek kdr yorgunum. Ne yapacagimida bilmiyom da bir is bulsam iyi olcak. Bir sure burda olmam netim de yok zaten. Hayirli kandiller kizlar

Back