- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.001
Ayyy maşallah yaa ....darısı başıma ınsallahhhh....Ederim tabi etmem miiiii :* yukarı görüntüsünü koymuştum bi bak istersen. cumartesi kan 63 çıktı bugn 123 e yükselmiş. daha çok yeni :)
Ederim tabi etmem miiiii :* yukarı görüntüsünü koymuştum bi bak istersen. cumartesi kan 63 çıktı bugn 123 e yükselmiş. daha çok yeni :)
Amin kuzummmm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Maşallah canım artış tam olması gerektiği gibi. Hiç aklına olumsuz şeyler getirme. Bebeğin seninle ve büyüyor. Çok kafana takmamak en etkili çözüm demeli, bir kez daha görmüş olduk. Heyecanlı bekleyişin başladı, hep güzel sürsün inşallah.
Insallah canim benim hayirlisiyla guzel haberlernizi bekliyorum heycanla :)Evet tatlım başladı bakalım, sırayla vereceğiz inşallah bebek haberlerini.
Nasıl geçmiş zaman yaa, maşallah büyümüş kocaman olmuş. Erkekler daha anneci ama şurada yaza ne kaldı, en ballı zamanları beraber geçireceksiniz :) bizim için de öp, kokla Çınar bebeği.
Nihayet bahar aylari bereketini gostermeye basladi demek :) cok sevindim canim . Kendine iyi bak iyi beslen bol bol dinlen .. Bebegin seninle olur . Allah kucagina almayi nasip etsin.Ederim tabi etmem miiiii :* yukarı görüntüsünü koymuştum bi bak istersen. cumartesi kan 63 çıktı bugn 123 e yükselmiş. daha çok yeni :)
Masallah canim . Zaman su gibi .Insallah canim benim hayirlisiyla guzel haberlernizi bekliyorum heycanla :)
Hemde nasil hizli geciyor gecen esyalarini secerken yeni dogan atleti geldi elime ay dedim ne kadar miniktin sen cinar :)
Rabbim hepinize bebeginizin doğdugu boyle büyüttüğünuz gunleri gostersin insallah
Canım benim aynen son 19 gün hayırlısı ile her zaman dualarımdasınız sizlerde sizde eksik etmeyin dualarınızı sağlıkla aliyim kucağıma inşallahMasallah canim . Zaman su gibi .ardaemre de doguma hazirlaniyor hangi ara geciyor bu 9 aylar :) allah yardimciniz olsun .
Teşekkür ederim canım... bayaa kanama oluyo bende ama hcg normal yükseliyo bakalım yarın yine bakcaz... TedirgininNihayet bahar aylari bereketini gostermeye basladi demek :) cok sevindim canim . Kendine iyi bak iyi beslen bol bol dinlen .. Bebegin seninle olur . Allah kucagina almayi nasip etsin.
Ayyy vallahii daha dun gibi herseyy :) cok dua ediyorum sizlere tez vakitte sizindr haberinizi alalim insallah :)Masallah canim . Zaman su gibi .ardaemre de doguma hazirlaniyor hangi ara geciyor bu 9 aylar :) allah yardimciniz olsun .
Canım benim aynen son 19 gün hayırlısı ile her zaman dualarımdasınız sizlerde sizde eksik etmeyin dualarınızı sağlıkla aliyim kucağıma inşallah
Âmin kuzum inşallah Rabbim sizede nasip etsin bana özelden isimlerinizi yazın Doğumda anestezi vermeden bana doktor dua edicem size isminizleOyy maşallah canım ya, nasıl da geçiverdi zaman. Geliyor nazlı kız çok yakında. Hayırlı doğumlar olsun inş.
Hayırlısı olsun kuzum hakkında üzülme şakın vardır vakti zamanımerhaba kızlar benim aşılama tutmadı
Canim hayirlisi boyleymis. 14 gun gecti mi ki o gunden?merhaba kızlar benim aşılama tutmadı
Gecti canım izmir de gitcem artık doktra iyi bi yer arıyorınCanim hayirlisi boyleymis. 14 gun gecti mi ki o gunden?
Üzüldüm ama cabuk topladım canm hayırlısı maşallah zmn ne cabuk gecti senn dogum gelmiş canım Alah yardmcin olsun bnm adım tugba dualarını bekliyoruö :)Hayırlısı olsun kuzum hakkında üzülme şakın vardır vakti zamanı
merhaba kızlar benim aşılama tutmadı
Evet canım tüp bebek düşünüyorum artık pazartesi bi kaç merkeze gidip görüşecegim bakalım arastırıyorm oradanda senin nasıl gidiyo merkadayım senideÜzüldüm canım ama hayırlısı böyle demekki. Artık tüp bebek düşünüyorsan tüp bebek özel bölümüne yaz istersen. İzmir den olanlar doktor ve yer önerisi yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?