Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ederim tabi etmem miiiii :* yukarı görüntüsünü koymuştum bi bak istersen. cumartesi kan 63 çıktı bugn 123 e yükselmiş. daha çok yeni :)

Maşallah canım artış tam olması gerektiği gibi. Hiç aklına olumsuz şeyler getirme. Bebeğin seninle ve büyüyor. Çok kafana takmamak en etkili çözüm demeli, bir kez daha görmüş olduk. Heyecanlı bekleyişin başladı, hep güzel sürsün inşallah.

Bugün kanamam olunca acile gittim düne göre 200 e çıkmış Allahtan.. 3 gün raporluyum progestan verdi doktor kızlar dua edin nolur...

Amin kuzummmm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Insallah canim benim hayirlisiyla guzel haberlernizi bekliyorum heycanla :)
Hemde nasil hizli geciyor gecen esyalarini secerken yeni dogan atleti geldi elime ay dedim ne kadar miniktin sen cinar :)
Rabbim hepinize bebeginizin doğdugu boyle büyüttüğünuz gunleri gostersin insallah

Ederim tabi etmem miiiii :* yukarı görüntüsünü koymuştum bi bak istersen. cumartesi kan 63 çıktı bugn 123 e yükselmiş. daha çok yeni :)
Nihayet bahar aylari bereketini gostermeye basladi demek :) cok sevindim canim . Kendine iyi bak iyi beslen bol bol dinlen .. Bebegin seninle olur . Allah kucagina almayi nasip etsin.

Masallah canim . Zaman su gibi . ardaemre de doguma hazirlaniyor hangi ara geciyor bu 9 aylar :) allah yardimciniz olsun .

Nihayet bahar aylari bereketini gostermeye basladi demek :) cok sevindim canim . Kendine iyi bak iyi beslen bol bol dinlen .. Bebegin seninle olur . Allah kucagina almayi nasip etsin.
Teşekkür ederim canım... bayaa kanama oluyo bende ama hcg normal yükseliyo bakalım yarın yine bakcaz... Tedirginin

Canım benim aynen son 19 gün hayırlısı ile her zaman dualarımdasınız sizlerde sizde eksik etmeyin dualarınızı sağlıkla aliyim kucağıma inşallah

Oyy maşallah canım ya, nasıl da geçiverdi zaman. Geliyor nazlı kız çok yakında. Hayırlı doğumlar olsun inş.

Üzüldüm canım ama hayırlısı böyle demekki. Artık tüp bebek düşünüyorsan tüp bebek özel bölümüne yaz istersen. İzmir den olanlar doktor ve yer önerisi yapabilir.
Evet canım tüp bebek düşünüyorum artık pazartesi bi kaç merkeze gidip görüşecegim bakalım arastırıyorm oradanda senin nasıl gidiyo merkadayım senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…