- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.061
mavimli canım kontrolün nasıl geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sularında azalma var bu pazartesi gene çağırdı. Sen nasılsın kaç gün kaldı teste?mavimli canım kontrolün nasıl geçti?
Sularında azalma var bu pazartesi gene çağırdı. Sen nasılsın kaç gün kaldı teste?
Ben hep olacağı varsa olur demiştim ne çok ümitli nede çok ümitsizdim ortada bir yerde sakin durmaya çalıştım. Doktorum 16. Günde bakalım kana demişti. Sabır sabır ya sabır dayanamadım 14te baktım artık. İnşallah senin de sonucun güzel olur canım.Neyse kritik haftaları geçtin, sen hep güzel düşün canım.
Ben iyiyim ama heyecan var baya. Test günü perşembe. Bir de test günü yaklaştıkça umutsuzlaşıyorum sanki.
Ben hep olacağı varsa olur demiştim ne çok ümitli nede çok ümitsizdim ortada bir yerde sakin durmaya çalıştım. Doktorum 16. Günde bakalım kana demişti. Sabır sabır ya sabır dayanamadım 14te baktım artık. İnşallah senin de sonucun güzel olur canım.
Kuzummmm ne zaman belli olacak merak ediyorum :)Çok iyi yapmışsın :) ben bu sefer çok umutlandım nedense. Aşılamada böyle olmamıştım. Ama yine de hep hayırlısı diyorum. Arada bir eşimle hayal kuruyoruz. İkizmiş, biri kız biri erkekmiş, adlarını bile bulduk bugün :)
İnşallah canım inşallah.
Kuzummmm ne zaman belli olacak merak ediyorum :)
Test tarihi yarın canım. Ama dün predictor erken gebelik testi yaptım negatif
Belki erken gebelikl testinde sıkıntı vardır iyi düşünelim iyi olsun inşallah
8.gün olduğu içindir diye düşünmek istiyorum.
Yarın güzel haberler alain inşallah kzuum bizi mutlaka bilgilendir olur mu
Cnm naptın test yaptırdın mı hadi hayırlı güzel haberler bekliyoruzO sırada kafamı kuma filan gömüp bağıra bağıra ağlamıyorsam haber veririm canım. Şaka bir yana yazarım tabisi canım, siz de dua edin olur mu?
8.gün erken olmus canım cıkmaz hayırlısıyla bebişlerin senle Allahın izniyle :)8.gün olduğu içindir diye düşünmek istiyorum.
Canim arada girib bakiyorum ama bir turlu yazamiyarum kocuklardan bir turlu vakit bulamiyorum senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah ikizlerin seninledirO sırada kafamı kuma filan gömüp bağıra bağıra ağlamıyorsam haber veririm canım. Şaka bir yana yazarım tabisi canım, siz de dua edin olur mu?
HAYIRLISI canım üzüldüm umudumuzu kaybwtmek yok bende bugün adet olucam sanırımVe tüp bebek de olmadı kızlar, çok umutluydum ama yine hayal kırıklığı.
Artık çok isteyince olur sözüne hiç inanmıyorum.
HAYIRLISI canım üzüldüm umudumuzu kaybwtmek yok bende bugün adet olucam sanırım
Homely_angel soyleyecek birsey bulamiyorum inan bana .. Yanlız değilsin sadece boyle dusun .. Suan ki uzuntu cok baska durup durup Agladim haftalarca Fkt geciyor.. unutuyor insan ..akısına birakiyor bir zmn sonra ..bazen kasım ayında tup
Bebek yaptığıma İNANAMİYORUm bile, sanki bir rüya gibi kaldi aklimda .. Umarım toparlanir ve yeniden denemeye cesaret bulur 2017 de birbirimize guzel haberler veirirz ..
sevindim canım haklısın cesaretimizi kaybetmemeliyiz :) Allahdan hayırlısı olsunÇok teşekkürler kızlar, evet çok üzüldüm, çok umut etmişim boşa çıktı ama kader kısmet dedim ve devam ediyorum. Hatta pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim, hem de sabah 07:30 da :) ben anne olmak istiyorsam önce güçlü olmalı, cesaretimi kaybetmemeliyim. Dondurulmuşlarım olduğu için doktor ara vermeme gerek olmadığını söyledi, sen hazır olduğunda devam edebiliriz dedi. Bu ay doğal siklus olarak takip edeceğiz, eğer her şey yolunda olursa ilaç kullanmadan transferi deneyeceğiz. Olmazsa bir sonraki ay :)