- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.041
Sevindim canım dualarım seninle cok girmiyorum artık önceden iş yernde bi girerdm aksam ancak cıkardım evde de devam ederdim ara ara girip güzel haber varmı die bakıyorum tatlım uzaklasmak iyi geliyo :)Ohhh için rahatladıysa öyle devam et canım, hatta biraz uzaklaşmanın öneririm buralardan. Biz seni özleriz ama kafan rahatlar, hep bu fikirle yaşamaktan uzaklaşınca kendiliğinden geliverir bebek belki de. Doktorum çok çoğul gebelik yanlısı değil ama ben ilk günden beri ikiz diyorum. O yüzden kısmetse iki tane koyacak.
Slm kızlar biz salı sabahı 9.57 de kavuştuk mirayla dualarımızı ettik size gönderdik teyzeler sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasınız
Allah anali babali buyutsun canim .Slm kızlar biz salı sabahı 9.57 de kavuştuk mirayla dualarımızı ettik size gönderdik teyzeler sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz dualarımızdasınız
Kizlar bn asilama in 12. Gunu bugun adet oldum kahverengi akintia basladi. Erken mi catlamis yani yumurtam iliskide olmustu o zamanda ancak bizde normal yolla olmuyor isteiki adet daha beklicem sonra kocami tupe ikna etcem artik daha fazla bekleyemiyorum.
Kirmizi oldu bugun canim karnimin agrisindan anlasiliyor zaten. Toparlanmam lazim bir sure suan yine bi cabalama surecine giremicek kdr yorgunum. Ne yapacagimida bilmiyom da bir is bulsam iyi olcak. Bir sure burda olmam netim de yok zaten. Hayirli kandiller kizlarCanım aşılama sırasında bana hemşire tamamen kırmızı şekilde regl olmazsan her türlü 14.gün test yapacaksın, regl sandığın şey pembe ya da kahverengiyse gebelikteki kanama da olabilir demişti.
transferinin çok güzel geçmesi dileğiyle canım. iyi haberlerini bekliyoruz.iyiyim canım ben de, pazartesi günü transferim olacak, o yüzden heyecanlıyım biraz.
sen ne yaptın? karar verebildin mi doktor ve merkeze?
transferinin çok güzel geçmesi dileğiyle canım. iyi haberlerini bekliyoruz.
Dualar edildi şu sıralar bebişlerine kavuşuyorsun inşallah.Canım benim çok teşekkürler, az sonra çıkıyorum, bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla. Saat 13:00 de transfer, dua edin olur mu?
Dualar edildi şu sıralar bebişlerine kavuşuyorsun inşallah.
Amin canım inşallah.Aldık geldik canım bebişleri, umarım sımsıkı tutunurlar :)
Hayırlı olsun tatlım sıkı sıkı tutunsunlarAldık geldik canım bebişleri, umarım sımsıkı tutunurlar :)
Hayırlı olsun tatlım sıkı sıkı tutunsunlar
Aldık geldik canım bebişleri, umarım sımsıkı tutunurlar :)
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel güzel yerleşsin minikler inşallah
Amin canım, inşallah yerleşmişlerdir bile :)
Haftaya perşembe canımTahlili ne zmaan yapacaksın allah izin verirse kuzum
Cnm hayırlı olsun inşallah hayırlı güzel haberler verirsinİnşallah canım :)
Cnm hayırlı olsun inşallah hayırlı güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?