- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.901
Daha koyu değil diye mi böyle düşünüyorsun? Dur bakalım ümitsiz olma öyle, inşallah güzel haner alırsınsabahki testimde dünkü gibi çıkıt kızlar. kan vermeyeceğim birkaç gün daha beklicem. 2 ay once kan verıp adet olunca cok uzulmustum. bu ay beklemek ıstıyorum
Kızlar sonuç geldi, negatif maalesef.
sanıırm bende yıne kımyasal yasıyorum.....
bu kımyasal neden oluyor nedendoktora gıdıcem 3 ayda 2. kımyasalım oluyo.
Belli olmaz ki canım testlerin pozitifti. Umudunu kesme yine de.
Daha koyu değil diye mi böyle düşünüyorsun? Dur bakalım ümitsiz olma öyle, inşallah güzel haner alırsın
Canım, ben seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım aynı durumu.. en kısa zamanda biz de hamile kalıcaz inşallah, belki de bir dahaki aya??
artık degl reglm baslıyor
Üzüldüm canımartık degl reglm baslıyor
3 ayda bu 2. oldu. hemen doktora gıdecegım bunun sebebını arastıreması ıcın. Cidden kalamasam kalamıyorum dıyecegım ama kalıp kaybetmek cok kotuYaaa gerçekten çok üzüldüm, offf kendime üzülmüştüm ama senden çok ümitliydim.
gidicem canım bu hafta randevu alıp.sürekli olması neden acabÜzüldüm canımbence bu konuyu jinekoloğuna şöyle.. En kısa zamanda inşallah hamile kalırsın kuzum
Öğren bakalım.. Sıkma canını en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın umarımgidicem canım bu hafta randevu alıp.sürekli olması neden acab
26 mart canim . Yeni nickin hayirli olsungulit_me
Tgbptn
@Duble Turk Kahvesi
Hnf sllms
@dilfeza
Şekerler batlarınızı yazar mısınız güncellenelim artık. Bebekler geliyoooor :)
merhaba kızlar doktordan geldim simdi sol da 1 yumurtam var saglıklı 11.5 olmus pazartesi gene gicem tam gelişir o zamana dedihafataya aşılamam olabilir sanırım
inşAllah tatlım saol :)Hadi bakalım gözün aydıınaynen haftaya olur aşılaman inşallah:)
İyiyix sen nasılsınkızlar nasılsınız
Son kırmızın olsun tatlımBenden kırmızı bayrak
Son adet olsn canm gelecek aya inşAdet oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?