• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar doktordan geldim çarşamba günü 11 de aşılamam olacak Allah nasip ederse bugün 23 de çatlatma iğnesini vurduracagım 18mm miş yumurtam bir tanede 13 mm lik varmıs sagda 12 mm varmıs :dua:

Kızlar doktordan geldim çarşamba günü 11 de aşılamam olacak Allah nasip ederse bugün 23 de çatlatma iğnesini vurduracagım 18mm miş yumurtam bir tanede 13 mm lik varmıs sagda 12 mm varmıs :dua:

İnşallah bebişe dönecek olan yumyum onlardan biridir. Hadi hayırlısı olsun tatlım, 16 gün sonra pozitif testi paylaşmanı bekleyeceğiz.

canımm çok güzel büyümüş yumurtaların inşallah bebek olacak onlar :) güzel haberleini bekliyoruz burda

canımm çok güzel büyümüş yumurtaların inşallah bebek olacak onlar :) güzel haberleini bekliyoruz burda
Aminnnn inşAllah canım simdi catlatma ignemi vuruldum acilde eve geldim yumurta mı ultrasyonda görünce bi heyecanlanıyorum ki ayy Allahım nasip etsin bizlerede

Merhaba kızlar aşılamam oldu güzel geçti progesteron verdi Vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi hayırlısı 15 gün sonra test yapacağım kandaki gebelik testi

Merhaba kızlar aşılamam oldu güzel geçti progesteron verdi Vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi hayırlısı 15 gün sonra test yapacağım kandaki gebelik testi

Hayırlı olsun canım, inşallah 15 gün sonra da güzel haberlerini okuyacağız. Folik asit de içiyorsun di mi?

cnm hayirli olsun bebek gelsin insallah. bana da asilama yapilacak adetin2.gunu gel dediler. ne yapacaklar orda canim biliyon mu sen?

Amin canım ya umarım dediğin gibi bir olur. Çok canım sıkkın bugün yine. Yani özel bir şey olduğundan değil de, hangi doktora devam etsem filan derken bunaldımdün geceden beri.

Senin yumurtalar da iyi gidiyormuş, çok sevindim. Umarım bir tanesi bebişe dönüşür.
o ilaclarda geriyor insani canim. bnde baslicam asilama icin ilaclara allah yardimcimiz olsun valla su zor zamanlarimizdan alnimizin akiyla karnimiz dolu ciksak bi de insallah

Amin canım ya umarım dediğin gibi bir olur. Çok canım sıkkın bugün yine. Yani özel bir şey olduğundan değil de, hangi doktora devam etsem filan derken bunaldımdün geceden beri.

Senin yumurtalar da iyi gidiyormuş, çok sevindim. Umarım bir tanesi bebişe dönüşür.
o ilaclarda geriyor insani canim. bnde baslicam asilama icin ilaclara allah yardimcimiz olsun valla su zor zamanlarimizdan alnimizin akiyla karnimiz dolu ciksak bi de insallah

cnm hayirli olsun bebek gelsin insallah. bana da asilama yapilacak adetin2.gunu gel dediler. ne yapacaklar orda canim biliyon mu sen?
Evet canım üniversite hastanesinde oluyorum...gidiyorsun alttan muayne ediyolar sonra ilacı anlstıyorlar dozunu falan bana gonal f verdi iğne seklinde göbekten vuruyorsun hergün aynı saatte falan die anlatıyorlar uygulamayı vs raporlu aldım bn ilaçları onlar ayarladı herseyi ovitralle de yazdılar bana 7 gün snra gel dediler düşük doz basladı gittim kontrole 7gün snra hiç yumurtam büyümemişti dozu arttırdı 3 gün sonra gel dedi gittim 3 gün snra gelişmişti tekrar 3 gün snra gel dedi gittim gelişimi iyi dedi bu gece23 de acilde catlatma iğnesini vurdur dedi 2 gün sonra 11 e randevu verdieşim sperm verdi 11.15 de aşılamam oldu hissetmedm bile bitek spektrum acıttı oda çok degil 15 dk yattım cıktım progestan verdi toplam bana 500 tl civarına mal oldu ilaçlar muayne hersey dahil biraz uzun anlattım canım :anneadayı:inş bebegim gelir :KK200:

Back