- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.801
Canımmm sen nasılsıın? Ben bebek düşüncesine yaza kadar ara verdim... ondan çok sık girmiyorum topiğe yaza tüp bebek inşallah:)Merhaba hanımlar nasılsınız
Hsg çekildim o bile 1 yıl oldu.. Yok canım ya ben yoruldum ve psikolojik olarak da çok yıprandım keza eşim de öyle.. Artık ben doğal yolla olmayacağını kabullendim. Eşimi de yordum bu süreçte. Onunla sadece istediğimiz için birlikte olmayı özlemişim düşün.. Yaza tüm tedavileri deneriz ama şimdi dinlenme süreci bize iyi gelecek:) teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik böyle düşünüyoruz..Canim bnm gibi sende tup bebege kadar alternatifler denesen ya . Hsg cekilmistin dimi
Bende iyiyim canım iş ev koşturmaca doktorum yıllık izne cıkmıs o yüzden asılama işim mart ayına kaldı bakalım bu ay olmustur belki calısmalara devam bende sen neler yapıyorsun canımBn iyim cnm sen nasilsin? Sen neler yapiyorsun?
Aa güzel haber Bu canm belki düşünceyi kafandan atınca yaza kadar olur kendiliginden olmaz ise de tüp bebekle olur Allahın izniyle hepinize cok dua ediyorm bnde bu ay tatil yaptım kfamı dagıttm calısma yaptım bakalım beklmeye koyuldum :)Canımmm sen nasılsıın? Ben bebek düşüncesine yaza kadar ara verdim... ondan çok sık girmiyorum topiğe yaza tüp bebek inşallah:)
Hsg çekildim o bile 1 yıl oldu.. Yok canım ya ben yoruldum ve psikolojik olarak da çok yıprandım keza eşim de öyle.. Artık ben doğal yolla olmayacağını kabullendim. Eşimi de yordum bu süreçte. Onunla sadece istediğimiz için birlikte olmayı özlemişim düşün.. Yaza tüm tedavileri deneriz ama şimdi dinlenme süreci bize iyi gelecek:) teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik böyle düşünüyoruz..
Sanmıyorum canım ya psikolojik değil artık bizimki.. Ama kısmet tabi belli olmaz bu işler... Teşekkür ederim güzel sözlerin için:)Aa güzel haber Bu canm belki düşünceyi kafandan atınca yaza kadar olur kendiliginden olmaz ise de tüp bebekle olur Allahın izniyle hepinize cok dua ediyorm bnde bu ay tatil yaptım kfamı dagıttm calısma yaptım bakalım beklmeye koyuldum :)
aminnn canım inşAllah bakalım nasip ilk aşılamam olmaz ise izmirde mikroçipli aşılama deneyecegimSanmıyorum canım ya psikolojik değil artık bizimki.. Ama kısmet tabi belli olmaz bu işler... Teşekkür ederim güzel sözlerin için:)
Demek mart ayında aşılama yapacaksın, bakalım inşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek bile kalmaz:) hepimizim hakkında hayırlısı olsun :)
Benim de dualarım sizlerle:) her şey güzel olsun hepimiz için
Yaa hadi bakalım canım hayırlısı olsuun bize güzel haberle gelaminnn canım inşAllah bakalım nasip ilk aşılamam olmaz ise izmirde mikroçipli aşılama deneyecegim
Mikroçipli aşılama neymiş canım? Hiç duymamıştım.aminnn canım inşAllah bakalım nasip ilk aşılamam olmaz ise izmirde mikroçipli aşılama deneyecegim
Mikro çipli tüp bebek yöntemi var ya ondaki gibi en iyi dna ya sahip spermleri secip normal asılama gibi yapıyorlarmıs kadın öyle anlattıMikroçipli aşılama neymiş canım? Hiç duymamıştım.
Mikro çipli tüp bebek yöntemi var ya ondaki gibi en iyi dna ya sahip spermleri secip normal asılama gibi yapıyorlarmıs kadın öyle anlattı
Slm Can'larım nasilsiniz ozledim sizleri muhabbetlerimizicoook yoğunum bebis yok hala bizde.. Kafamızdan çıkardık düşünmemeye çalışıyoruz bakalim kendi haline bıraktık Bir sure daha dualarim sizlerle sizde beni unutmayın
Merhaba kızlar doktora gittim bugün aşılama için startı verdik gonal f 300 yazdı 50 ml kullanıcakmısım catlatma ignesi verdi birde pazartesi tekrar kontrole gidecegim hayırlısıyla
Amin inş tatlımHadi bakalım, hayırlısıyla iyi sonuca ulaşırsın inşallah canım.
Merhaba kızlar doktora gittim bugün aşılama için startı verdik gonal f 300 yazdı 50 ml kullanıcakmısım catlatma ignesi verdi birde pazartesi tekrar kontrole gidecegim hayırlısıyla
amin inşAllah canımHadi gözün aydın canım:) inşallah güzel sonuçlarına seviniriz burda hep beraber
Merhaba ben gebe değilim sana yardımcı olamayacağım ama herkesin belirtileri değişiyor ama en büyük belirti gecikmeKızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
Teşekkür ederim canım evet yeni başladık :)Merhaba ben gebe değilim sana yardımcı olamayacağım ama herkesin belirtileri değişiyor ama en büyük belirti gecikme
Burda hamile kalan arkadaşların çoğu doğurdu haliyle pek gelemiyorlar foruma.. biz az kişi gebe kalamayanlar olarak kaldık.. benim de öyle oldu diye cevap gelmezse merak etme diye belirttim bunu. İnşallah hamilesindirbizimle de paylaşırsan seviniriz güzel haberler duymak iyi geliyor yeni mi karar verdiniz bebek olayına? Çok bekletmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?