- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.581
aminnnn hepimize canımmmm hakkımızda hayırlısıBenim 11. Gun ıdrar testim de negatif kızlar buyuk ihtimal olmadi ama ben ztn buna hazırdım nasip diyirum Hakkı'mızda hayırlısı buymuş .. Dualarim sizinle umarım en kısa zmn da Kocaman harflerle hamile olduğumu yazmak nasip
Olur bana da ..
Gecmis olsun cnmSelam hatunlar nasılsınızben hasta oldun ates öksürük yorgan döşek yatıyorum Adete 3 gün kaldı akıntım oldu camur gibi erken mi adet olucam acaba
Saol canım tesekkürler :)Gecmis olsun cnm
Hayırlısı böyleymiş canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda amin...Arkadaşlarım Can'larım benim olmadı maalesef 0.47 sonucum kısmet böyleymiş .. Verdiğine de vermediğine de sukur .. Dr la görüşeceğiz ins çarşamba günü .. Ztn iki gundur olmadığına kendimi alıştırmış bugun sabah da butun acımı yaşadım simdi iyiyim cok sukur .. Dualarim sizinle sizden guzel haberler alırım umarım bu arada ..
Canım sen de benim duamdasın. Sen iyi ol tamam mı... Bazı şeyleri biz ayarlayamıyoruz bazen.. Her şeyin en güzeli olsun hepimiz için. Öpüyorum kocaman seniİnsaalah cnm Benim :)
Sali insaallah kan testi günüm ak kara çıkacak meydana ama kendimi alistirdim sonucu NE yaparsam yapayım değiştiremem cok üzülmeyeceğim diye soz verdim en kısa zmnda tekrar deneyeceğim inşallah :)
Evet cnm cok Haklisin çabuk toplarladim cnm cumartesi aksam cok iyi hissettim
Kendimi pozitifim iki akşamdır kaderde ne varda göreceğiz cnm nasibimizde varsa o evlat gelir .. Selen Hnm transfer sonrasi bizden buraya kadar Dedi gerisi Rabb'ime kalmıs :) sizdende guzel haberleri alacağım gubu sabırsızlıkla bekliyirum
Kızlar hep
Duamda ve aklımdasiniz
Homely_angel gulit_me Tgbptn
@Hnf sllms
Yaaa... Olsun 2017 harika gelecek, üzme kendini sakın tamam mı. Hem daha net değilsin, ama sen haZırlıklı ol vee 2017 ile bebeğin gelebileceğini düşün ve mutlu ol:)saol canım benm ya adet oldum sanki ya ateş de ölçüyordum ben düştü ateşimde bu ayda olmadı
3. Günü başladılar bebeğimgulit_me canım aşılama tedavisine adetin kaçıncı günü başladılar
Canım üstte de yazdım, bu ilkti umarım en kısa zamanda 2. Yi denemene gerek bile kalmadan bebeğin olur. Sen sıkma canını tAmam mı... 2017 güzel gelecek inan:)Benim 11. Gun ıdrar testim de negatif kızlar buyuk ihtimal olmadi ama ben ztn buna hazırdım nasip diyirum Hakkı'mızda hayırlısı buymuş .. Dualarim sizinle umarım en kısa zmn da Kocaman harflerle hamile olduğumu yazmak nasip
Olur bana da ..
Ben çok anlamıyorum ama bence dr a götür. Bunlara bakıp aşılama kararı verecek canım. Konuşalım sonra tekrar:) ya hadi bakalım hayırlısıı olsuuun inşallah:))Eki Görüntüle 1930423
Kızlar gecen ay adetin 2.günü hormon testi yaptırmıstım doktora göstermedim sizce nasıl sonuclar
Bebeğim hiç bir mesajını cevapsız bırakmak istemiyorum. 2017 de çok güzel haberler alacağız inşallah:) sen iyi ol tamam mı kuzum benimArkadaşlarım Can'larım benim olmadı maalesef 0.47 sonucum kısmet böyleymiş .. Verdiğine de vermediğine de sukur .. Dr la görüşeceğiz ins çarşamba günü .. Ztn iki gundur olmadığına kendimi alıştırmış bugun sabah da butun acımı yaşadım simdi iyiyim cok sukur .. Dualarim sizinle sizden guzel haberler alırım umarım bu arada ..
Canim senin icin girdim ama olmamis qaliba insallah yeni yilda yeni umutlar doğar tum kizlar hepiniz hamilelik haberlerinizi yazarsiniz insallahArkadaşlarım Can'larım benim olmadı maalesef 0.47 sonucum kısmet böyleymiş .. Verdiğine de vermediğine de sukur .. Dr la görüşeceğiz ins çarşamba günü .. Ztn iki gundur olmadığına kendimi alıştırmış bugun sabah da butun acımı yaşadım simdi iyiyim cok sukur .. Dualarim sizinle sizden guzel haberler alırım umarım bu arada ..
Allah Allah ben bu doktorları anlamıyorum gercekten dertleri ne ki ? islerini de yapmayacaklarsa niye doktor oldular neredesin sen baska özel gercekten ilgilenen yerler vardır muhakkak cnmmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etii girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olamk istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
Bende bilmiyorum canım sanki zorla doktor olmus gibi tepemden kaynar sular döküldü balikesirdeyim baska özel hastane yok imkanlar kısıtlı üniversiteye gitcem bende persembe günü eşim bayan doktora gitmemi istiyoAllah Allah ben bu doktorları anlamıyorum gercekten dertleri ne ki ? islerini de yapmayacaklarsa niye doktor oldular neredesin sen baska özel gercekten ilgilenen yerler vardır muhakkak cnm
Canım benim tabi ki birbirimize destek olacağız hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.. Evet 2017 de hepimiz çook mutlu olacağız inşallahgulit_me guzel kalpli arkadasım cok sagol sizlerin desteğini gercekten burasi sanal
Olsa da İnan bana gercekten cok derinden hissediyorum 2017 bence de coooook guzel
Olacak benim umudum var .. Burada hep birlikte Sevinç'ten aglayacağımız günlerde gelecek inşallah
Allah Allah... İyi bakalım perşembeye başka randevu almışsın okuduğuma göre. Üniversite olduğu için ilgilenir onlar, her bölüm bar sonuçta. Hiç sıkma canını sakın, içine sinen iyi bir doktorla olmalı bu tarz tedaviler. İçini ferah tut, bizi haberdar et tamam mı bitanemmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etii girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olamk istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
Hadi ya infertilite doktorları oluyo genelde özellerinde onlara yönlendiriyorlar ama orda yokmuş doktorda kötü konuşmuş cnm canın sağolsun iyi bir doktor araştır cnmmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etii girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olamk istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
canım sen normal hamile kalmış çocuğu olsn birisin gel gelelimki tüp bebek tutmadı. Bunun tek bir anlamı olmalı hayırlısı böyleymiş.Arkadaşlarım Can'larım benim olmadı maalesef 0.47 sonucum kısmet böyleymiş .. Verdiğine de vermediğine de sukur .. Dr la görüşeceğiz ins çarşamba günü .. Ztn iki gundur olmadığına kendimi alıştırmış bugun sabah da butun acımı yaşadım simdi iyiyim cok sukur .. Dualarim sizinle sizden guzel haberler alırım umarım bu arada ..
Bnde yaptırdım bakim çıktımı alabilirsem karşılaştıralım cnmEki Görüntüle 1930423
Kızlar gecen ay adetin 2.günü hormon testi yaptırmıstım doktora göstermedim sizce nasıl sonuclar
Evet cnm kesinlikle oyle hayirlisi buymuş ..canım sen normal hamile kalmış çocuğu olsn birisin gel gelelimki tüp bebek tutmadı. Bunun tek bir anlamı olmalı hayırlısı böyleymiş.
saol canım tabikide haberdar ederim izmire gitcem fakültedeki doktorda olumlu olmazsaCanım benim tabi ki birbirimize destek olacağız hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.. Evet 2017 de hepimiz çook mutlu olacağız inşallah
Allah Allah... İyi bakalım perşembeye başka randevu almışsın okuduğuma göre. Üniversite olduğu için ilgilenir onlar, her bölüm bar sonuçta. Hiç sıkma canını sakın, içine sinen iyi bir doktorla olmalı bu tarz tedaviler. İçini ferah tut, bizi haberdar et tamam mı bitanem
evet canım yok sanırım orada bu kadında yeni gelmiş bilmiyor sanırım amin hepimizn canı saolsn araştırıyorum bakalım gide gide doktor kalmadıHadi ya infertilite doktorları oluyo genelde özellerinde onlara yönlendiriyorlar ama orda yokmuş doktorda kötü konuşmuş cnm canın sağolsun iyi bir doktor araştır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?