- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.561
Öyle mi dersin ya benimle beraber olan arkadaslardan bazısının cikti cok telaş yaptım çıkmazsa diyeama umutsuzluk yoktu hani kurallarımızda, hem de tüp bebiş de umutsuz olunur mu hiç. evet 9. gün çıkabilir ama var olup da çıkmama ihtimali de var. eğer bir deneyeyim diyorsan yap tabi, ama henüz idrara geçmediyse üzülmek yok
Öyle mi dersin ya benimle beraber olan arkadaslardan bazısının cikti cok telaş yaptım çıkmazsa diyedua edin de olsun gerci ben hep hayırlısı olsun dedim sma tabiki kalbim olmasını cok istiyor ..
Saliyi beklemek en güzeli inşAllah pozitif cıkacak Allahın izniyle canımKızlar günaydın bugun transferin 9. Günü dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi belirdi ama biliyirsubuz ben geçmişte o testin maduru oldum olmasada silik çıkabiliyor bazen test yeribugun sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif
Test günüm salı günü 12. Gun bakalım o gune kadar beklicem kan iicn
cnm bekle daha cok erkenKızlar günaydın bugun transferin 9. Günü dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi belirdi ama biliyirsubuz ben geçmişte o testin maduru oldum olmasada silik çıkabiliyor bazen test yeribugun sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif
Belki de yerleşme kanamasıdır cnm devam etti mi ? Gecmis olsun bu arada sanirim tam hastalik zmanai oglum eşim filan da gidp fenaSelam hatunlar nasılsınızben hasta oldun ates öksürük yorgan döşek yatıyorum Adete 3 gün kaldı akıntım oldu camur gibi erken mi adet olucam acaba
Yok suan devam etmiyor canım saolasın sizede gecmiş olsn salgın var sanırım bu aralarBelki de yerleşme kanamasıdır cnm devam etti mi ? Gecmis olsun bu arada sanirim tam hastalik zmanai oglum eşim filan da gidp fena
Sagol cnm hmm umarım bir bebis vardır ve guzel guzel yersleiyordur onun akıntısıdır uc gune gelmezse adetin hemen test yap ins cnm :)Yok suan devam etmiyor canım saolasın sizede gecmiş olsn salgın var sanırım bu aralar
Dün yaptım ama negatif cıktı adete daha 4 gün vardı bakalım inşAllah yerleşme habercisidirSagol cnm hmm umarım bir bebis vardır ve guzel guzel yersleiyordur onun akıntısıdır uc gune gelmezse adetin hemen test yap ins cnm :)
Erken cnm dort gun kala birde hgc idrara gecmesi farklıymış mesela bir kadinda kanda deger 10Dün yaptım ama negatif cıktı adete daha 4 gün vardı bakalım inşAllah yerleşme habercisidir
İnşAllah canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)Erken cnm dort gun kala birde hgc idrara gecmesi farklıymış mesela bir kadinda kanda deger 10
Ken idrara geçerken bir kadinda deger 100 olunca idrara geçermiş bu yüzden cok yanıltıcı olabiliyor sen adetin gelmezse terkse test yap insaallah seninledir yavrun cnm :)
Kuzum çok erken daha, az kaldı sen git kan testi yaptıırr veeee koşa koşa gel bize müjde verKızlar günaydın bugun transferin 9. Günü dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi belirdi ama biliyirsubuz ben geçmişte o testin maduru oldum olmasada silik çıkabiliyor bazen test yeribugun sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif
Geçmiş olsun bitanem, dikkat et kendine:) güzel bir haber verirsin inşallah bizeeSelam hatunlar nasılsınızben hasta oldun ates öksürük yorgan döşek yatıyorum Adete 3 gün kaldı akıntım oldu camur gibi erken mi adet olucam acaba
İnsaalah cnm Benim :)İnşAllah canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Sali insaallah kan testi günüm ak kara çıkacak meydana ama kendimi alistirdim sonucu NE yaparsam yapayım değiştiremem cok üzülmeyeceğim diye soz verdim en kısa zmnda tekrar deneyeceğim inşallah :)Kuzum çok erken daha, az kaldı sen git kan testi yaptıırr veeee koşa koşa gel bize müjde ver
Geçmiş olsun bitanem, dikkat et kendine:) güzel bir haber verirsin inşallah bizee
Evet cnm cok Haklisin çabuk toplarladim cnm cumartesi aksam cok iyi hissettimdilfeza canım konuştuğumuz gibi moral bozmak yok, salı günü kanda baktır en garantisi. Ben daha önce anlatmıştım, hatırlarsın belki. Yakın arkadaşımın idrar testleri hep negatifti, kanamaları da regl sanmıştı ve hamileliğini 4. Ayda öğrenmişti. Yani idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor.
Tgbptn canım yerleşme olmasını diliyorum, ama sen böyle olmazdın hiç değil mi? Her türlü bir değişiklik yaşıyorsun ve bu bile güzel bir adım
saol canım benm ya adet oldum sanki ya ateş de ölçüyordum ben düştü ateşimde bu ayda olmadıKuzum çok erken daha, az kaldı sen git kan testi yaptıırr veeee koşa koşa gel bize müjde ver
Geçmiş olsun bitanem, dikkat et kendine:) güzel bir haber verirsin inşallah bizee
evet bu ay bi değişik oldu canım ama adete döndü gibi anlamadım bu ay erken oldum olmadı genedilfeza canım konuştuğumuz gibi moral bozmak yok, salı günü kanda baktır en garantisi. Ben daha önce anlatmıştım, hatırlarsın belki. Yakın arkadaşımın idrar testleri hep negatifti, kanamaları da regl sanmıştı ve hamileliğini 4. Ayda öğrenmişti. Yani idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor.
Tgbptn canım yerleşme olmasını diliyorum, ama sen böyle olmazdın hiç değil mi? Her türlü bir değişiklik yaşıyorsun ve bu bile güzel bir adım
kuzum sende benm aklımdasın dualarımdasınİnsaalah cnm Benim :)
Sali insaallah kan testi günüm ak kara çıkacak meydana ama kendimi alistirdim sonucu NE yaparsam yapayım değiştiremem cok üzülmeyeceğim diye soz verdim en kısa zmnda tekrar deneyeceğim inşallah :)
Evet cnm cok Haklisin çabuk toplarladim cnm cumartesi aksam cok iyi hissettim
Kendimi pozitifim iki akşamdır kaderde ne varda göreceğiz cnm nasibimizde varsa o evlat gelir .. Selen Hnm transfer sonrasi bizden buraya kadar Dedi gerisi Rabb'ime kalmıs :) sizdende guzel haberleri alacağım gubu sabırsızlıkla bekliyirum
Kızlar hep
Duamda ve aklımdasiniz
Homely_angel gulit_me Tgbptn
@Hnf sllms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?