Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Öyle mi dersin ya benimle beraber olan arkadaslardan bazısının cikti cok telaş yaptım çıkmazsa diye dua edin de olsun gerci ben hep hayırlısı olsun dedim sma tabiki kalbim olmasını cok istiyor ..

Öyle mi dersin ya benimle beraber olan arkadaslardan bazısının cikti cok telaş yaptım çıkmazsa diye dua edin de olsun gerci ben hep hayırlısı olsun dedim sma tabiki kalbim olmasını cok istiyor ..

Canım benim biliyorsun ki burada bazı arkadaşlar bat günlerinden 3-4 gün önce öğrenirken bazı arkadaşlar bat geçmeden öğrenemedi. Kişiden kişiye hormonlar değişiyor. Sonuçta kana ve idrara geçmesi de hormonlarla alakalı. O yüzden testte hangi gün çıkacağı belli olmuyor. Sen testini içinden geldiği zaman yap ama bat günü gelmeden pozitif çıkmazsa kafa yorma. Ben pozitif olacağına inanıyorum, tabi hayırlısı neyse öyle olsun.

Kızlar günaydın bugun transferin 9. Günü dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi belirdi ama biliyirsubuz ben geçmişte o testin maduru oldum olmasada silik çıkabiliyor bazen test yeri bugun sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif
Test günüm salı günü 12. Gun bakalım o gune kadar beklicem kan iicn

Saliyi beklemek en güzeli inşAllah pozitif cıkacak Allahın izniyle canım

cnm bekle daha cok erken

Selam hatunlar nasılsınız ben hasta oldun ates öksürük yorgan döşek yatıyorum Adete 3 gün kaldı akıntım oldu camur gibi erken mi adet olucam acaba

Selam hatunlar nasılsınız ben hasta oldun ates öksürük yorgan döşek yatıyorum Adete 3 gün kaldı akıntım oldu camur gibi erken mi adet olucam acaba
Belki de yerleşme kanamasıdır cnm devam etti mi ? Gecmis olsun bu arada sanirim tam hastalik zmanai oglum eşim filan da gidp fena

Dün yaptım ama negatif cıktı adete daha 4 gün vardı bakalım inşAllah yerleşme habercisidir
Erken cnm dort gun kala birde hgc idrara gecmesi farklıymış mesela bir kadinda kanda deger 10
Ken idrara geçerken bir kadinda deger 100 olunca idrara geçermiş bu yüzden cok yanıltıcı olabiliyor sen adetin gelmezse terkse test yap insaallah seninledir yavrun cnm :)

İnşAllah canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)

Kuzum çok erken daha, az kaldı sen git kan testi yaptıırr veeee koşa koşa gel bize müjde ver
Geçmiş olsun bitanem, dikkat et kendine:) güzel bir haber verirsin inşallah bizee

dilfeza canım konuştuğumuz gibi moral bozmak yok, salı günü kanda baktır en garantisi. Ben daha önce anlatmıştım, hatırlarsın belki. Yakın arkadaşımın idrar testleri hep negatifti, kanamaları da regl sanmıştı ve hamileliğini 4. Ayda öğrenmişti. Yani idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor.

Tgbptn canım yerleşme olmasını diliyorum, ama sen böyle olmazdın hiç değil mi? Her türlü bir değişiklik yaşıyorsun ve bu bile güzel bir adım

İnşAllah canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
İnsaalah cnm Benim :)
Kuzum çok erken daha, az kaldı sen git kan testi yaptıırr veeee koşa koşa gel bize müjde ver

Geçmiş olsun bitanem, dikkat et kendine:) güzel bir haber verirsin inşallah bizee
Sali insaallah kan testi günüm ak kara çıkacak meydana ama kendimi alistirdim sonucu NE yaparsam yapayım değiştiremem cok üzülmeyeceğim diye soz verdim en kısa zmnda tekrar deneyeceğim inşallah :)
Evet cnm cok Haklisin çabuk toplarladim cnm cumartesi aksam cok iyi hissettim
Kendimi pozitifim iki akşamdır kaderde ne varda göreceğiz cnm nasibimizde varsa o evlat gelir .. Selen Hnm transfer sonrasi bizden buraya kadar Dedi gerisi Rabb'ime kalmıs :) sizdende guzel haberleri alacağım gubu sabırsızlıkla bekliyirum
Kızlar hep
Duamda ve aklımdasiniz
Homely_angel gulit_me Tgbptn
@Hnf sllms

saol canım benm ya adet oldum sanki ya ateş de ölçüyordum ben düştü ateşimde bu ayda olmadı

evet bu ay bi değişik oldu canım ama adete döndü gibi anlamadım bu ay erken oldum olmadı gene

kuzum sende benm aklımdasın dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…