Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

NASIL YAPTINIZ BUNU.. ÇOK SEVİNDİM NELER KULLANDINIZ BİZEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZ
tabi canım bilgi veririm faydası olur belki 4 ay önce 19 milyondu hızı %10du iki ay klomen ve proxeed verdi doktor bizde artı olarak keciboyunuzu kürü keçi boynuzu pekmezi kullandık 2 ay gecti teste gitti 57 milyon cıktı hızı % 15 olmustu doktor proxedd de devam 2 ay daha dedi biz keçi boynuzu kürüne devam ettik pekmezinede kabak çekirdeği arı sütü bal polen ne duyduysak yedi eşim bugün test verdi 153 milyon olmus hızı %75 simdi de doktor degerleri normal dedi

Maşallah. Nasıl oldu bu biz de ogrenebilirmiyiz
tabi canım bilgi veririm faydası olur belki 4 ay önce 19 milyondu hızı %10du iki ay klomen ve proxeed verdi doktor bizde artı olarak keciboyunuzu kürü keçi boynuzu pekmezi kullandık 2 ay gecti teste gitti 57 milyon cıktı hızı % 15 olmustu doktor proxedd de devam 2 ay daha dedi biz keçi boynuzu kürüne devam ettik pekmezinede kabak çekirdeği arı sütü bal polen ne duyduysak yedi eşim bugün test verdi 153 milyon olmus hızı %75 simdi de doktor degerleri normal dedi

Tgbptn canım eşinin sonuçlarına çok çok sevindim. O işini yapmaktan uzak, mesleğine ihanet eden doktor bozuntularını da hiç kafana takma. Sen iletişimin tutacağı daha iyi bir doktor bulursun, spermitolar da çözüldü zaten. Şimdi gelsin bebişşşşş.

dilfeza canım kaç gündür sana yazamadım, belki abartıyorum zannedeceksin ama ilk duyduğumda ağlamaklı oldum, çok üzüldüm. Kendimi pozitif habere o kadar hazırlamıştım ki. Ama her şey de bir hayır ve doğru zaman vardır. Demek ki sizin ikinci çocuk için bu ay zamanı değilmiş.

Evet tatlım cok şükür cözdük gelsin bebişler :) inş bulurum canım

Canımmm ... Simdi bende bu yazına duygulandim ..inan bana size negatif olarak bilgi vermek de ayrica Can'ımı yaktı her negatif senin negatifin olmasa da uzuyor insanı inanırım.. biz burada dert ortağı olduk her gun sizlerden haber var mı diye merak ediyirum guzel haberlere cok seviniyorum ..kotu haberlere de Bi o kadar uuzluyorum .. Evet olmadı nasipde yokmus onu anladık ..cok uzulduk ..eşim ben hatta saklamaya çalışsam da ağladığımı goren oglum bile .. ucumuz sarıldık .. agladık ..ama gecti inan cok iyiyim Suan ..hatta adetimi bekliyirum hemen olsun bitsin iyice düzeleyim diye ..esimin tedavisine yöneleceğiz yine ..spermler baya duzelir gibiydi bakalım belki de kendi kendine gelir bebegimiz :) Tgbptn cok sevindim cnm Cook allahım ins biran once gelir guzel evladın :) bizde keci
Boynuzu kuru hariç hepsini yaptık gercekten fark etti bizim spermlerde simdi yine başlayacağız umarım kendi kendine gelir ikinci tedaviye gerek kalmadan

İşte çıkarsız, karşılık beklemeden arkadaşlıklar kurulduğu için burada bazen üzülüp bazen seviniyoruz. Ama hayat böyle bir şey değil mi zaten. Üzüntüler olmasa, sevinçler bu kadar kıymetli olur muydu? Bu kadar beklediğimiz bebişlerimiz de ayrı bir özel olacak bence.
Bu arad benim kardeşim benden 10 yaş küçük ve onu da uzun süre beklemiştik. Aklım erdiği yaşta olduğum için, anneler belli etmemeye çalışsa da her şeyi anlıyordum. O yüzden oğlunun üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Ama emin ol kardeşi geldiğinde normalden daha çok sevinecek bu üzüntülerden sonra.

amin inş canım cok saol inş hepimşz kavusacagız bebişlerimize

slm kızlar fakülyete gittim sonunda kendime göre bir doktor buldum :) pazartesi hsg cekilecek korkuyorum varmı cektiren aranızda nasıl bir işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…