- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.601
olur canım atarsan bakalımBnde yaptırdım bakim çıktımı alabilirsem karşılaştıralım cnm
Cnm bnn boyle adetin 2 /3.gunuolur canım atarsan bakalım
NASIL YAPTINIZ BUNU.. ÇOK SEVİNDİM NELER KULLANDINIZ BİZEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZKızlarrrrrEşimin sperm sonucları iyi çıktı çok şükürrrrr moralim cok yerine geldi yaaa umutlarım arttı hızı %15di simdi % 75 olmus toplamda 153milyon olmus sperm sayısı cok mutluyum
tabi canım bilgi veririm faydası olur belkiNASIL YAPTINIZ BUNU.. ÇOK SEVİNDİM NELER KULLANDINIZ BİZEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZ
tabi canım bilgi veririm faydası olur belkiMaşallah. Nasıl oldu bu biz de ogrenebilirmiyiz
yakın cıkmıs değerlerimiz canım tam öğrenmek için doktora sormak lazımCnm bnn boyle adetin 2 /3.gunu
Evet tatlım cok şükür cözdük gelsin bebişler :) inş bulurum canımTgbptn canım eşinin sonuçlarına çok çok sevindim. O işini yapmaktan uzak, mesleğine ihanet eden doktor bozuntularını da hiç kafana takma. Sen iletişimin tutacağı daha iyi bir doktor bulursun, spermitolar da çözüldü zaten. Şimdi gelsin bebişşşşş.
Evet tatlım cok şükür cözdük gelsin bebişler :) inş bulurum canım
Merkezdeyim canım ben edretime gidip gelmem zor olur :)Bulursun canım, Edremit'te bir özel hastane vardı, orayı araştırdın mı?
Canımmm ... Simdi bende bu yazına duygulandim ..inan bana size negatif olarak bilgi vermek de ayrica Can'ımı yaktı her negatif senin negatifin olmasa da uzuyor insanı inanırım.. biz burada dert ortağı olduk her gun sizlerden haber var mı diye merak ediyirum guzel haberlere cok seviniyorum ..kotu haberlere de Bi o kadar uuzluyorum .. Evet olmadı nasipde yokmus onu anladık ..cok uzulduk ..eşim ben hatta saklamaya çalışsam da ağladığımı goren oglum bile .. ucumuz sarıldık .. agladık ..ama gecti inan cok iyiyim Suan ..hatta adetimi bekliyirum hemen olsun bitsin iyice düzeleyim diye ..esimin tedavisine yöneleceğiz yine ..spermler baya duzelir gibiydi bakalım belki de kendi kendine gelir bebegimiz :)dilfeza canım kaç gündür sana yazamadım, belki abartıyorum zannedeceksin ama ilk duyduğumda ağlamaklı oldum, çok üzüldüm. Kendimi pozitif habere o kadar hazırlamıştım ki. Ama her şey de bir hayır ve doğru zaman vardır. Demek ki sizin ikinci çocuk için bu ay zamanı değilmiş.
Canımmm ... Simdi bende bu yazına duygulandim ..inan bana size negatif olarak bilgi vermek de ayrica Can'ımı yaktı her negatif senin negatifin olmasa da uzuyor insanı inanırım.. biz burada dert ortağı olduk her gun sizlerden haber var mı diye merak ediyirum guzel haberlere cok seviniyorum ..kotu haberlere de Bi o kadar uuzluyorum .. Evet olmadı nasipde yokmus onu anladık ..cok uzulduk ..eşim ben hatta saklamaya çalışsam da ağladığımı goren oglum bile .. ucumuz sarıldık .. agladık ..ama gecti inan cok iyiyim Suan ..hatta adetimi bekliyirum hemen olsun bitsin iyice düzeleyim diye ..esimin tedavisine yöneleceğiz yine ..spermler baya duzelir gibiydi bakalım belki de kendi kendine gelir bebegimiz :)Tgbptn cok sevindim cnm Cook allahım ins biran once gelir guzel evladın :) bizde keci
Boynuzu kuru hariç hepsini yaptık gercekten fark etti bizim spermlerde simdi yine başlayacağız umarım kendi kendine gelir ikinci tedaviye gerek kalmadan
amin inş canım cok saol inş hepimşz kavusacagız bebişlerimizeCanımmm ... Simdi bende bu yazına duygulandim ..inan bana size negatif olarak bilgi vermek de ayrica Can'ımı yaktı her negatif senin negatifin olmasa da uzuyor insanı inanırım.. biz burada dert ortağı olduk her gun sizlerden haber var mı diye merak ediyirum guzel haberlere cok seviniyorum ..kotu haberlere de Bi o kadar uuzluyorum .. Evet olmadı nasipde yokmus onu anladık ..cok uzulduk ..eşim ben hatta saklamaya çalışsam da ağladığımı goren oglum bile .. ucumuz sarıldık .. agladık ..ama gecti inan cok iyiyim Suan ..hatta adetimi bekliyirum hemen olsun bitsin iyice düzeleyim diye ..esimin tedavisine yöneleceğiz yine ..spermler baya duzelir gibiydi bakalım belki de kendi kendine gelir bebegimiz :)Tgbptn cok sevindim cnm Cook allahım ins biran once gelir guzel evladın :) bizde keci
Boynuzu kuru hariç hepsini yaptık gercekten fark etti bizim spermlerde simdi yine başlayacağız umarım kendi kendine gelir ikinci tedaviye gerek kalmadan
Ben cektirdim ama anestezili cektirdim ben bayildim 10 dk yanislm kızlar fakülyete gittim sonunda kendime göre bir doktor buldum :) pazartesi hsg cekilecek korkuyorum varmı cektiren aranızda nasıl bir işlem
fakültede cektirecegim orada anastezilimi bilmiyorumBen cektirdim ama anestezili cektirdim ben bayildim 10 dk yani
Degildir buyuk ihtimalBen cektirdim ama anestezili cektirdim ben bayildim 10 dk yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?