- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.541
Aminnn inş canım dualarımdasınızCanımmmm yaaa yerim amaaa ohh hamişsindir inşallah:)))) anneler hisseder:) inşallah inşallah moral olun bana:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inş canım dualarımdasınızCanımmmm yaaa yerim amaaa ohh hamişsindir inşallah:)))) anneler hisseder:) inşallah inşallah moral olun bana:)
Aaa burda gördüm şimdi canım, yaaa pis kist Derhal yok olsun lütfen. Doğum kontrol hapı filan istemiyoruz biz. Merak etme canım, atılır onlar kendinden.
Evet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahminBu arada ben batı doğru yazmışım zaten canım gulit_me
Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden
Canımm ben de onu düşünüyorum. Ama aşılamadan önce de yaptım ya çok mu sık olacak acaba diye düşünüyorum onu araştırıyorum ama bir şey de bulamadım... senin bilgin var mı bu konuda???Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden
Canımmm sen de benimmm çok teşekkür ederim bitanem:)Aminnn inş canım dualarımdasınız
Çok bir bilgim yok canım bende iyi geliyor die biliyorum sadece birsey duyarsam okursam yazarım buraya sabah günlük pedimde kahverengi leke vardı peceteye birsey gelmedi ama akıntımda seffaftı kafam karıstıEvet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahmin
Evet gıcık kist gitsin hemen?! Hatta kistler!! İkiz bebek gibi kocamanlar bir de. İstemiyorum onları hayatımda..
Canımm ben de onu düşünüyorum. Ama aşılamadan önce de yaptım ya çok mu sık olacak acaba diye düşünüyorum onu araştırıyorum ama bir şey de bulamadım... senin bilgin var mı bu konuda???
Canımmm sen de benimmm çok teşekkür ederim bitanem:)
Tamam canım sağ ol :) hmmmm iyi bir şey geldi sanırım aklına:) inşallah öyledir canım yaaa :) bat ne zaman gelmeyesice batt???? Gelmesin gitsin inşallahÇok bir bilgim yok canım bende iyi geliyor die biliyorum sadece birsey duyarsam okursam yazarım buraya sabah günlük pedimde kahverengi leke vardı peceteye birsey gelmedi ama akıntımda seffaftı kafam karıstı
28 i canım inşAllah gelmesin bebiş gelsinTamam canım sağ ol :) hmmmm iyi bir şey geldi sanırım aklına:) inşallah öyledir canım yaaa :) bat ne zaman gelmeyesice batt???? Gelmesin gitsin inşallah
YAa inşallah inşallah tam yeni yıl hediyesi olur sana28 i canım inşAllah gelmesin bebiş gelsin
ay inş canım hepimize moral olurYAa inşallah inşallah tam yeni yıl hediyesi olur sana
Evet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahmin
Evet gıcık kist gitsin hemen?! Hatta kistler!! İkiz bebek gibi kocamanlar bir de. İstemiyorum onları hayatımda..
Canımm ben de onu düşünüyorum. Ama aşılamadan önce de yaptım ya çok mu sık olacak acaba diye düşünüyorum onu araştırıyorum ama bir şey de bulamadım... senin bilgin var mı bu konuda???
Canımmm sen de benimmm çok teşekkür ederim bitanem:)
Çok bir bilgim yok canım bende iyi geliyor die biliyorum sadece birsey duyarsam okursam yazarım buraya sabah günlük pedimde kahverengi leke vardı peceteye birsey gelmedi ama akıntımda seffaftı kafam karıstı
amin inş :)Yerleşiyordur inşalaaaah :)
Olmaz mııı ne güZel olur:)) bize de hediye olur inşallah canım çok güzel olur:)ay inş canım hepimize moral olur
Yaaa ağzımdan ball damladı baall:))) inşallah olurrr biri sana biri bana da oluur:)))Hahaaahaa evet tatlım, ama bu ondan biraz farklı :) iki kist gitsin, iki bebiş gelsin mesela :)
Olmaz mııı ne güZel olur:)) bize de hediye olur inşallah canım çok güzel olur:)
Yaaa ağzımdan ball damladı baall:))) inşallah olurrr biri sana biri bana da oluur:)))
Bence dee inşallah dileklerimiz kabul olur:)O da olur :) hem de çok şahane olur :)
Canım yum yum testini boşver onlar değil de gebelik testi böyle çıksın bir de kanda onaylansııın göbek atalım birlikte
Amin inşAllah canım :)Canım yumyum testine hiç kafa yorma, azıcık daha sabret aynı çizgiyi hcg testinde görelim inşallah :)
Amin amin zaten yum yum testi cıkıyormus böle o yüzden bata kadr sabır 5 gün kaldı :) dilfeza canım nasılsın belirti vs varmıBence dee inşallah dileklerimiz kabul olur:)
Canım yum yum testini boşver onlar değil de gebelik testi böyle çıksın bir de kanda onaylansııın göbek atalım birlikte
Bilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsaAmin amin zaten yum yum testi cıkıyormus böle o yüzden bata kadr sabır 5 gün kaldı :) dilfeza canım nasılsın belirti vs varmı
Hayırlısı olsun canım sakın umutsuz olma canım bizede haber ver mutlaka inşAllah pozitf cıkarBilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsa
Bilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsa