• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aaa burda gördüm şimdi canım, yaaa pis kist :sinirli:Derhal yok olsun lütfen. Doğum kontrol hapı filan istemiyoruz biz. Merak etme canım, atılır onlar kendinden.

Bu arada ben batı doğru yazmışım zaten canım gulit_me gulit_me
Evet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahmin ;)
Evet gıcık kist gitsin hemen?! Hatta kistler!! İkiz bebek gibi kocamanlar bir de. İstemiyorum onları hayatımda..

Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden

Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden
Canımm ben de onu düşünüyorum. Ama aşılamadan önce de yaptım ya çok mu sık olacak acaba diye düşünüyorum onu araştırıyorum ama bir şey de bulamadım... senin bilgin var mı bu konuda???
Aminnn inş canım dualarımdasınız
Canımmm sen de benimmm çok teşekkür ederim bitanem:)

Evet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahmin :KK66:
Evet gıcık kist gitsin hemen?! Hatta kistler!! İkiz bebek gibi kocamanlar bir de. İstemiyorum onları hayatımda..

Canımm ben de onu düşünüyorum. Ama aşılamadan önce de yaptım ya çok mu sık olacak acaba diye düşünüyorum onu araştırıyorum ama bir şey de bulamadım... senin bilgin var mı bu konuda???

Çok bir bilgim yok canım bende iyi geliyor die biliyorum sadece birsey duyarsam okursam yazarım buraya :KK54: sabah günlük pedimde kahverengi leke vardı peceteye birsey gelmedi ama akıntımda seffaftı kafam karıstı :eek::skandal:

Çok bir bilgim yok canım bende iyi geliyor die biliyorum sadece birsey duyarsam okursam yazarım buraya :KK54: sabah günlük pedimde kahverengi leke vardı peceteye birsey gelmedi ama akıntımda seffaftı kafam karıstı :eek::skandal:
Tamam canım sağ ol :) hmmmm iyi bir şey geldi sanırım aklına:) inşallah öyledir canım yaaa :) bat ne zaman gelmeyesice batt???? Gelmesin gitsin inşallah

Evet bu batı doğru yazman bana konuştuğumuz bir şeyi hatırlattı:) doğru tahmin :KK66:

Hahaaahaa evet tatlım, ama bu ondan biraz farklı :) iki kist gitsin, iki bebiş gelsin mesela :)

IMG_2589.JPG
Kızlar yum yum testi yaptım böle cıktı kafamda deli sorular
:skandal:

Bence dee:KK66: inşallah dileklerimiz kabul olur:)

Canım yum yum testini boşver onlar değil de gebelik testi böyle çıksın bir de kanda onaylansııın göbek atalım birlikte:KK66:
Amin amin zaten yum yum testi cıkıyormus böle o yüzden bata kadr sabır 5 gün kaldı :) dilfeza dilfeza canım nasılsın belirti vs varmı

Amin amin zaten yum yum testi cıkıyormus böle o yüzden bata kadr sabır 5 gün kaldı :) dilfeza dilfeza canım nasılsın belirti vs varmı
Bilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen :( olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsa

Bilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen :KK43: olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsa
Hayırlısı olsun canım sakın umutsuz olma canım bizede haber ver mutlaka inşAllah pozitf cıkar :dua:

Bilmiyorum Kı cnm Yaa ama cok umutsuz oluyorum bazen :KK43: olmadı mi acaba diye hic bisey hissetmiyorum dun bugun yarin sabah bir ıdrar testi yapayım diyirum 9. Gun çıkar varsa

ama umutsuzluk yoktu hani kurallarımızda, hem de tüp bebiş de umutsuz olunur mu hiç. evet 9. gün çıkabilir ama var olup da çıkmama ihtimali de var. eğer bir deneyeyim diyorsan yap tabi, ama henüz idrara geçmediyse üzülmek yok ;)

Back