- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.501
Bunu eve giderken düşündüm test yaptım, megatif çıktı. Değilim yaniama teşekkür ederim canım ya, nasip değilmiş..
Ben de eve gelince bir test daha yaptım, negatif çıktı.. Bilmiyorum, inşallah ikinci aşılama tutar artık.. yıprandım biraz yalan yok...
Teşekkür ederim ama evde tekrar yaptım negatif çıktı. Aynen hayırlısı olsun.. ikinci aşılama tutar umarım..
Amin hep beraber inş canım 27-28 inde bnm batta
Ayni günler de müjde veririz ins CNmmm birbirimize :)Amin hep beraber inş canım 27-28 inde bnm batta
Aminnn inşAllah canım olmazsa hemen asılamaya baslıyorum :)Ayni günler de müjde veririz ins CNmmm birbirimize :)
Evet canım tam sökülemedim ama peçeteye geliyordu şimdi o da gelmiyor bunu1 sayacak mıyım yarın sökülünce mi sayacağım acaba? Bilemedim.. Neyse evet birlikte hamile kalacağız biz:) gelecek bebeklerimiz:) iyiyim şuan, nasip değilmiş napalım.. Teşekkür ederim canım benim:)Bu kadar sancı ile başlaması garip geldi ama hayırlısı olsun be canım. Bu ay çok umutluydum bizden ve seninki tuttu diye inanılmaz sevinmiştim. Yok yok inanıyorum, biz aynı ay hamiş olacağız.
Üzülme filan demeyeceğim, olmuyor çok iyi biliyorum. Sadece çabuk toparla kendini olur mu? Çünkü yeni Yumyumlar gelişmeye başladı bile, onları refah içinde büyütmemiz lazım tamam mı?
Ya daha sökülmedim 3. Günü gittiğimde benim doktorum bakıyor hcg hormonuna gep zaten, çarşmaba baktırmış olacağım.. İnşallah 2. Aşılama tutar canım, teşekkür ederim güzel duaların için:) senden güzel haberi alalım da moralimiz yerine gelsin
Ayyy öyle demeee çok üzülürüüm, ben zaten sevinememiştim hatırlarsan hissedemedim.. hiç öyle deme belki tutunmaya çalıştı ve ben onu gördüm:) aynen güzel olacak inşallah çarşamba randevum var, güzel olur umarım:)Üzüldüm kuzum keşke test fikrini ortaya atmasaydim ama her gün yeni bi umut insanlar için inşallah bundan sonrası güzel olur
Yaa inşallah güzel haber senden gelir:) dilfeza ile sen bize güzel haber ver göbek atalım:)Yok canm aşılama olmadım seminer vardı dogru hatırladın haftaya carsamba bat günüm :) içimde tuaf bi his var bakalm hayırlısı bu ay günlerimi degerlendirdim bekliyorum suanda
Evet çarşamba randevum var canım, kist yoksa başlayacağız hemen:) ben de 2. De şans daha yüksek diye duydum, umarım öyledir:)İkincide sans daha yüksek diolar canım hemen devam edecekmisin bu ay ikinci aşılama için
Aynen vardır bunda da bir hayır, pes etmedim:) çarşambaya randevu aldım hemen, kist oluşmadıysa 2. Ye başlayacağız hemen:) teşekkür ederim canım benim:)üzülürsün tabi canım insan üzülmez mi hele çift çizgiyi görünce
ben çok ağladığımı bilirim her adet oluşta
bir de insan ister istemez umutlanıyor
ama vardır bunda da bir hayır canım...
topla kendini daha önünde uzun yol var hemen bebişten pes etmek yok
o bebek olacak okadar
Ohh boyle pozitif gormek cok guzel Can'ım seniEvet canım tam sökülemedim ama peçeteye geliyordu şimdi o da gelmiyor bunu1 sayacak mıyım yarın sökülünce mi sayacağım acaba? Bilemedim.. Neyse evet birlikte hamile kalacağız biz:) gelecek bebeklerimiz:) iyiyim şuan, nasip değilmiş napalım.. Teşekkür ederim canım benim:)
Ya daha sökülmedim 3. Günü gittiğimde benim doktorum bakıyor hcg hormonuna gep zaten, çarşmaba baktırmış olacağım.. İnşallah 2. Aşılama tutar canım, teşekkür ederim güzel duaların için:) senden güzel haberi alalım da moralimiz yerine gelsin
Ayyy öyle demeee çok üzülürüüm, ben zaten sevinememiştim hatırlarsan hissedemedim.. hiç öyle deme belki tutunmaya çalıştı ve ben onu gördüm:) aynen güzel olacak inşallah çarşamba randevum var, güzel olur umarım:)
Yaa inşallah güzel haber senden gelir:) dilfeza ile sen bize güzel haber ver göbek atalım:)
Evet çarşamba randevum var canım, kist yoksa başlayacağız hemen:) ben de 2. De şans daha yüksek diye duydum, umarım öyledir:)
Aynen vardır bunda da bir hayır, pes etmedim:) çarşambaya randevu aldım hemen, kist oluşmadıysa 2. Ye başlayacağız hemen:) teşekkür ederim canım benim:)
Öyle iyiyim iyiyim:) sonuçta bu durumu değiştiremem:) sağol canım benim, senden gelecek güzel haberi heyecanla bekliyoruz:))Ohh boyle pozitif gormek cok guzel Can'ım seni))
Ya bence kimyasal falan değil test yanlıştı. Çok okudum bu markada hata çıktığını. Evet sonuçta bu aşılama da olmazsa tüp bebek şansımız var şükür.. Onu değerlendireceğiz, inşallah tüm isteyenler en kısa sürede anne olur..gulit_me canim benim.. Herseyde bi hayir vardir diyebiliyorum sadece insallah bundan sonraki asilamada bebis simsiki tutunur annecigine.. Bende test yapsaydin dicektim ama yapmissin zaten o yuzden lafi uzatmiim kimyasalda olsa bi gebelik yasidin ve bence bi sonraki asilamada sımsıkı tutunacak minnos
hayırlısı olsun canım ama kimyalda olsa oldu geleck aya inş ikncide sans daha yüksek diolarKızlar benim adetim söküldü iyice. Yeni bat hesaplayamadım daha hesaplayınca yazacağım
Aynen bitanem insallah bundan sonraki asilama basirili geçer rabbim dermansiz dert vermrsin bi an once de kavustursun yavruna seni de isteyen herkesideYa bence kimyasal falan değil test yanlıştı. Çok okudum bu markada hata çıktığını. Evet sonuçta bu aşılama da olmazsa tüp bebek şansımız var şükür.. Onu değerlendireceğiz, inşallah tüm isteyenler en kısa sürede anne olur..
Bitanem benim hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle rabbimm en kısa zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsinHepinize teşekkür ederim, toplu yazmak istedim. Bugün birden fena bir sancı geldi. Kendi doktorum doğumdaymış başka doktora gidip durumu anlattım. Testi de gösterdim, o tam gebelik var gibi galan derken birden sancım geldi. Bayılacak gibi oldum. O ara kanamam başladı!!! Böyle peçeteye peçeteye ama adet oldum. Kimyasal dedi doktor, kan ver dedi ben de vermedim, test yapmasam bilmeyecektim sonuçta. Öyle yani benim aşılamam tutmadıbeni bir kandırdı o kadar.. kendi doktoruma hiç bir şey demeyeceğim. Tutmadı diye gideceğim ve hemen diğer aşılama işlemlerine başlayacağım. Moralim çok bozuk bugün girmeyebilirim. Öpüldünüz hepiniz.
Myss silersin beni olur mu.. Zaten hissetmiyorum demiştim ya, çünkü anne olsam hissederdim. Ama hissetmedim. Neyse kızlar ben biraz kafa dinleyeyim
İnşallah canım benim ya:) 3. De %50'ye yüksekiyormuş ama 3. Yü düşünmüyorum tüp yaparım herhalde.. Ama bence kimyasal değildi test yanlıştı:) ama olsun ikinci de olur inşallah:)hayırlısı olsun canım ama kimyalda olsa oldu geleck aya inş ikncide sans daha yüksek diolar
Canımsın:) amin bitaneme, inşallah biz de bebeklerimize kavuşuruz:) teşekkür ederim canımm benim:)Aynen bitanem insallah bundan sonraki asilama basirili geçer rabbim dermansiz dert vermrsin bi an once de kavustursun yavruna seni de isteyen herkeside
Canımmm:) inşallah inşallah hamilelerin duaları kabul olur bizlere dua et nolur, Allah bize de nasip etsin inşallah:) ikinci olur umarım:)Bitanem benim hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle rabbimm en kısa zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
Olur sen kalbini ferah tut kuzum benim dualarım hep sizinle ☺İnşallah canım benim ya:) 3. De %50'ye yüksekiyormuş ama 3. Yü düşünmüyorum tüp yaparım herhalde.. Ama bence kimyasal değildi test yanlıştı:) ama olsun ikinci de olur inşallah:)
Canımsın:) amin bitaneme, inşallah biz de bebeklerimize kavuşuruz:) teşekkür ederim canımm benim:)
Canımmm:) inşallah inşallah hamilelerin duaları kabul olur bizlere dua et nolur, Allah bize de nasip etsin inşallah:) ikinci olur umarım:)
Canımsın biliyorsun değil mi:)Olur sen kalbini ferah tut kuzum benim dualarım hep sizinle ☺
Oy kurban olurum sizi verene al teyzoş mirayı gör keyfin yerine gelsin birazCanımsın biliyorsun değil mi:)
Oy kurban olurum sizi verene al teyzoş mirayı gör keyfin yerine gelsin biraz
Allah razı olsun kızlar şimdide mira ve ben sizler için dua ediyoruz bende Emin'imki en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alıcazYaaa nasıl bir mucize bu, gözlerim doldu. Maşallah ona :)
Hep inanmıştık bir kız gelecek diye, bunun gerçekleştiğini görmek bile çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?