Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Oy kurban olurum sizi verene al teyzoş mirayı gör keyfin yerine gelsin biraz
Yaaa maşallah onaaa :)) Mira ya inanamıyorum daha doğmadan yüzü ağzı burnu nasıl belli, sanki ultrasondan değil de evde çekilmiş fotoğraf? Maşallah onaa yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Allah bana da sağlıklı bir kız evlat verir inşallah, tabi ki sağlıklı olsun ama kız benim de hep içimdedir:)

Amiiiiin :)

Günaydınnn canısılar bu aydan cok umutluyum hissetmediğim değişik bir duygu var kendimi hamile gibi hissediyorum cok ilginç

Kızlar benden olumsuz haber.. kistim oluşmuş 4 ve 3 cm 2 tane bu ay ara vermek zorundayız. İlaç yapmıştır diye düşünüyorum, bu ay bekleyelim bir dahaki ay geçmezse doğum kontrol hapı malesef dedi dua edin bu ay geçsin yaa... Ben tekrar Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.. Bu ay yeni bat 16 ocak! İnşallah kistlerim gitmiş olur, nolur bana dua edin

Aaa burda gördüm şimdi canım, yaaa pis kist Derhal yok olsun lütfen. Doğum kontrol hapı filan istemiyoruz biz. Merak etme canım, atılır onlar kendinden.

Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden

Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…