- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.521
Yaaa maşallah onaaa :)) MiraOy kurban olurum sizi verene al teyzoş mirayı gör keyfin yerine gelsin biraz
Allah razı olsun kızlar şimdide mira ve ben sizler için dua ediyoruz bende Emin'imki en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alıcaz
biz taburcu olduk çok şükür evdeyiz bugün ..
Canım yaaa çok sevindiiimm :))) maşallah size:) şimdi evinizde kocaman kalabalık aile zamanı başlıyor mükemmel:))biz taburcu olduk çok şükür evdeyiz bugün ..
Amiiiiin :)Yaaa maşallah onaaa :)) Miraya inanamıyorum daha doğmadan yüzü ağzı burnu nasıl belli, sanki ultrasondan değil de evde çekilmiş fotoğraf? Maşallah onaa yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Allah bana da sağlıklı bir kız evlat verir inşallah, tabi ki sağlıklı olsun ama kız benim de hep içimdedir:)
Amiiiiin :)
Günaydınnn canısılarbu aydan cok umutluyum hissetmediğim değişik bir duygu var kendimi hamile gibi hissediyorum cok ilginç
Amin inşAllah canımHadi inşallah canım, bence bu iki ay içinde bu liste tamamlanacak :)
Canımmmm yaaa yerim amaaa ohh hamişsindir inşallah:)))) anneler hisseder:) inşallah inşallah moral olun bana:)Günaydınnn canısılarbu aydan cok umutluyum hissetmediğim değişik bir duygu var kendimi hamile gibi hissediyorum cok ilginç
Kızlar benden olumsuz haber.. kistim oluşmuş 4 ve 3 cm 2 tanebu ay ara vermek zorundayız. İlaç yapmıştır diye düşünüyorum, bu ay bekleyelim bir dahaki ay geçmezse doğum kontrol hapı malesef dedi dua edin bu ay geçsin yaa... Ben tekrar Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.. Bu ay yeni bat 16 ocak! İnşallah kistlerim gitmiş olur, nolur bana dua edin
Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğindenKızlar benden olumsuz haber.. kistim oluşmuş 4 ve 3 cm 2 tanebu ay ara vermek zorundayız. İlaç yapmıştır diye düşünüyorum, bu ay bekleyelim bir dahaki ay geçmezse doğum kontrol hapı malesef dedi dua edin bu ay geçsin yaa... Ben tekrar Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.. Bu ay yeni bat 16 ocak! İnşallah kistlerim gitmiş olur, nolur bana dua edin
Sogan kürü mü yapsan canım çok iyi geliyo diyolar inş atılır kndiliğindenKızlar benden olumsuz haber.. kistim oluşmuş 4 ve 3 cm 2 tanebu ay ara vermek zorundayız. İlaç yapmıştır diye düşünüyorum, bu ay bekleyelim bir dahaki ay geçmezse doğum kontrol hapı malesef dedi dua edin bu ay geçsin yaa... Ben tekrar Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum.. Bu ay yeni bat 16 ocak! İnşallah kistlerim gitmiş olur, nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?