- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.461
haniii nerdeSağ ol test yaptım aşağıda bir baksana çok heyecanlıyım
Test yaptım aşağıda çol heyecanlıyım
aaa hemnnn kan testine koşşşş :)Bakın bir?? Ben hayal görmüyorum değil mii
Canım anca yükledim pardonhaniii nerde
gördümmmm canım çizgi cok net kan testi yaptır çok sevindimmmCanım anca yükledim pardon
Bakın bir?? Ben hayal görmüyorum değil mii
Yok bekliyorum o test çok belirgin olunca gidicem teste.. Çünkü içimde olumsuz bir his var.. bilmiyorum değişik bir duydu..gördümmmm canım çizgi cok net kan testi yaptır çok sevindimmm
:))) yaa telefonum kapandı tatlım 2 saat onu bekledim:)
Biraz bekledi, kapı çaldı konuşum kapıda durdu içeri de girmedi o gidince bakabildim.. Bir de bebetime marka çok pozitif çıkıp da yanıltıyormuş, yarın bşr daha yapıcamKızzz beklemedi demi test hadi inşallah yaa
Yok kuzum pembe çizgi de çok yanılma olmuyor inşallah da olmazYok bekliyorum o test çok belirgin olunca gidicem teste.. Çünkü içimde olumsuz bir his var.. bilmiyorum değişik bir duydu..
Biraz bekledi, kapı çaldı konuşum kapıda durdu içeri de girmedi o gidince bakabildim.. Bir de bebetime marka çok pozitif çıkıp da yanıltıyormuş, yarın bşr daha yapıcam
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım baska testlede yaparsın hiç kötü hisler olmasn olumlu cıkcak sonucunYok bekliyorum o test çok belirgin olunca gidicem teste.. Çünkü içimde olumsuz bir his var.. bilmiyorum değişik bir duydu..
Biraz bekledi, kapı çaldı konuşum kapıda durdu içeri de girmedi o gidince bakabildim.. Bir de bebetime marka çok pozitif çıkıp da yanıltıyormuş, yarın bşr daha yapıcam
Ya inşallah canım, yarım 1 test daha yapayım belki o zaman daha umutlu olurum, ama şimdi çok boş geliyor. Sanki o test yanlış gibi hissediyorum. Teşekkür ederim canımhadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım baska testlede yaparsın hiç kötü hisler olmasn olumlu cıkcak sonucun
canım bence umut var yarın daha koyu olucak :)Ya inşallah canım, yarım 1 test daha yapayım belki o zaman daha umutlu olurum, ama şimdi çok boş geliyor. Sanki o test yanlış gibi hissediyorum. Teşekkür ederim canım
Can'ım benim üzülme olur mu insaallah olacak en kısa zmnda sizde hic bir sorun yok ve sen bir kere kaldın hamile yine olacak insaallah ..
Bebeğim hayırlı olsunnn n n bebiş geliyorBakın bir?? Ben hayal görmüyorum değil mii
İnşallah canım ya yazıcam yarın tekrar:)canım bence umut var yarın daha koyu olucak :)
Kuzu 2017 çok güzel olacak inanıyorum ben:)Canım ister istemez üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum tabi. Geçen yıl Aralık ayında hamile kalmıştım, Ocak ta öğrenmiştim. Yani neredeyse bir yıl olacak.
Bilmiyorum yarın olsun da ona göre karar veririz:)gulit_me canım olumsuz enerjileri çağırmıyoruz di mı ama? Güzel düşün lütfen. Bal gibi hamilesin işte.
Yaaa bence gelmiyor, test yanlış, yarın seviniriz. Tabi çıkarsa..Bebeğim hayırlı olsunnn n n bebiş geliyoray gaza geldim
Yazma yazmaaa... bence değilim, hissetmiyorum been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?