- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.361
Mrb canım aşılama tüp bebek için üniversite hastanesinde tedaviye başladık tekrardan tüm testlere bakıyorlar işte çok yavaş ilerliyor. Bu arada bende boş durmayayım dedim ve akrabalarımdan duydugum bi kocakarı yöntemine başvurdum canım bel çektirmek . Ciddi ciddi bugun gittim yaptırdım inşallah bir sonuç alabiliriz. Bir tane de doktor varmış başarılı ona da bir randevu almaya calışıyorum . Sen nasılsın ?kızlar herkese merhaba, korkunç bir hafta sonu geçirdim ben maalesef, kara patlama sırasında eşimle biz de oradaydık, yaklaşık 100 metre mesafede. Rabbim bir daha yaşatmasın ve şehir sayısı daha da artmasın inşallah. artık sadece hem ülkemizden hem de birbirimizden güzel haberler alalım diye dua ediyorum.
dilfeza canım benim perşembe büyük günmüş, mini minnacık embriyoların uslu uslu gelsin ve tutunsun sana inşallah. 27 aralık da da yaz bize inşallah kocaman bir hcg.
gulit_me tatlım bugün gitmedin galiba doktora değil mi? içimde çok güzel hisler var.
@efsunsuz sürpriz annemiz sen nasılsın? bebişimiz de iyidir umarım. cinsiyet belli oldu mu?
@Princess91 canım benim senin nasıl gidiyor, ikili test filan yapıldı mı?
Tgbptn Hnf sllms sizler nasılsınız kızlar? aşılama tüp bebek filan diyorduk en son, var mı net bir karar?
@angel-devil tatlım siz de ne var ne yok? umarım haberler iyidir?
@birbuyuktemmuzaski ikizler nasıl? doğuma ne kadar kaldı?
ardaemre kuzum nazlı kızımız da iyi değil mi? sen nasılsın?
bu arada sonunda bilgisyarım var o yüzden birinci sayfa listemiz de yenilendi. bir yanlışlık varsa söyleyin lütfen, düzeltelim.
Homely_angel canım bu arada hafta sonu beraber daha iyi oluruz belkiii:))
Üniversite hastaneleri öyleymiş canım, belki de gerek kalmadan bebiş geliverir.Mrb canım aşılama tüp bebek için üniversite hastanesinde tedaviye başladık tekrardan tüm testlere bakıyorlar işte çok yavaş ilerliyor. Bu arada bende boş durmayayım dedim ve akrabalarımdan duydugum bi kocakarı yöntemine başvurdum canım bel çektirmek . Ciddi ciddi bugun gittim yaptırdım inşallah bir sonuç alabiliriz. Bir tane de doktor varmış başarılı ona da bir randevu almaya calışıyorum . Sen nasılsın ?
Canım eger işe yararsa yaptırırsınız sizde ancak çok duydum bu yöntrmden sonra hamile kalanları bni götüren kadının 7 yıl çocugu olmamış o kadına gittiği ay kalmış oğlu var şimdi insanın inanası gelmiyorÜniversite hastaneleri öyleymiş canım, belki de gerek kalmadan bebiş geliverir.
Umarım dediğin gibi sonuç alabilirsin, duydum o yöntemi ama hiç bilmiyorum detayını.
Yaaa onu bana da dediler ben iZledim youtube dan ve çok korktum! Sen korkmadın mı? İyi misin? Canım acıdı mı??? Merak ettiğim bir durumdu bu görünce dayanamadım soru yağmuruna tuttum seniMrb canım aşılama tüp bebek için üniversite hastanesinde tedaviye başladık tekrardan tüm testlere bakıyorlar işte çok yavaş ilerliyor. Bu arada bende boş durmayayım dedim ve akrabalarımdan duydugum bi kocakarı yöntemine başvurdum canım bel çektirmek . Ciddi ciddi bugun gittim yaptırdım inşallah bir sonuç alabiliriz. Bir tane de doktor varmış başarılı ona da bir randevu almaya calışıyorum . Sen nasılsın ?
Biliyorum, çünkü ben de aynı hisleri besliyorumNasıl kalpten istiyorum bunu bir bilsen :)
Canım eger işe yararsa yaptırırsınız sizde ancak çok duydum bu yöntrmden sonra hamile kalanları bni götüren kadının gelininin 7 yıl çocugu olmamış o kadına gittiği ay kalmış oğlu var şimdi insanın inanası gelmiyor
Canım o youtubeden yok bn çok aradım bu aslında kasık çektirmek hiç acımadı karnımda olan baskı hissini azalttı tam tersi iyiyim canımYaaa onu bana da dediler ben iZledim youtube dan ve çok korktum! Sen korkmadın mı? İyi misin? Canım acıdı mı??? Merak ettiğim bir durumdu bu görünce dayanamadım soru yağmuruna tuttum seni
Biliyorum, çünkü ben de aynı hisleri besliyorum
Çok sevindim canının yanmamasına:) iyi hadi işe yarar inşallah canımCanım o youtubeden yok bn çok aradım bu aslında kasık çektirmek hiç acımadı karnımda olan baskı hissini azalttı tam tersi iyiyim canım
Alıştılar teyzeleri şükür neden doğmuyor diyorlar :) rabbim en kısa zamanda sizdende hayırlı haber almayı nasip etsin dualarım sizlerleCanım inşallah amin:) her şey güzel olsun inşallah hepimiz için
Canım benim inşallah güzel haber veririm:) senin oğluş nasıl? Ben de olumlu sonuç yazmak için can atıyorum:)
Canımm çook geçmiiş olsunn, valla insan utanıyor bunu söylemeye ama çok şükür iyisiniz.. Evet ben doktora gitmedim, hem iyi hissettim kendimi. Hem de bir şehit ailesi ziyareti vardı. Oraya gitmeyi daha uygun gördüm. Zaten hastane hastane gezmekten de yoruldum. İnşallah iyi sonuçlar veririz birlikte canım benim
Canımm çok teşekkür ederim, ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haber veririm inşallah ya:) siz nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
Yaaa yeriz burda o kocaman karnıı:)) inşallah temiz çıkacak sonuçların stres yapma:)
Belki hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişiininşallah 2017 bizim yılımız olur
Yaa kızımız yoruyor mu annesi senii:) oğluşlar ne diyor? Kıskanıyorlar mı??? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:) az kaldı:)
Amin inşAllah canımCanım inşallah amin:) her şey güzel olsun inşallah hepimiz için
Canım benim inşallah güzel haber veririm:) senin oğluş nasıl? Ben de olumlu sonuç yazmak için can atıyorum:)
Canımm çook geçmiiş olsunn, valla insan utanıyor bunu söylemeye ama çok şükür iyisiniz.. Evet ben doktora gitmedim, hem iyi hissettim kendimi. Hem de bir şehit ailesi ziyareti vardı. Oraya gitmeyi daha uygun gördüm. Zaten hastane hastane gezmekten de yoruldum. İnşallah iyi sonuçlar veririz birlikte canım benim
Canımm çok teşekkür ederim, ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haber veririm inşallah ya:) siz nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
Yaaa yeriz burda o kocaman karnıı:)) inşallah temiz çıkacak sonuçların stres yapma:)
Belki hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişiininşallah 2017 bizim yılımız olur
Yaa kızımız yoruyor mu annesi senii:) oğluşlar ne diyor? Kıskanıyorlar mı??? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:) az kaldı:)
Amin inş canımIzleme zaten canım, bebişin daha anne karnındayken hissetmesin bu kirli dünyayı. Umarım onların gelecekleri çok daha aydınlık olur.
Testlerin iyi olmasına çok sevindim, o arkadaşlar umarım yola çıkmış geliyorlardır :)
Konuşurken bile titriyorum hala, bir daha yaşanmasın nolur.
Karnışın ne güzel olmuştur, kocaman maşallah. Bize fotosunu gönderirsin belki. Gerilme çok iyi çıkar İnş.
Âmin canım.
Vardır bunda da bir hayır, umarım doğal olarak bu ay gelir ve anne babasına en güzel yeni yıl hediyesini verir.
Yarısı bitti, yarısı kaldı canım. Abileri alıştı mı duruma?
Ben iyiyim, akışına bıraktım. Bu hafta sonu bu ayın sonucunu göreceğiz bakalım
Hadi bakalım, uslu uslu 1,5 ay daha otururlar İnş içeride :)
meraba.Aranıza yeni katıldım.ben bebek tedavisi görüyorum.bu ay goman yumurta cogaltma ignesi kullandım 6 yumurtam oldu doktorun çok güzel dedi sonra ovitracatlatma ignesi olsun 4.gunum beklemekteyiz. Aranizdabu süreçleri yaşayan varmi arkadaşlar.paylasirsanizsevinirimÇok sevindim canının yanmamasına:) iyi hadi işe yarar inşallah canım
Canım eger işe yararsa yaptırırsınız sizde ancak çok duydum bu yöntrmden sonra hamile kalanları bni götüren kadının 7 yıl çocugu olmamış o kadına gittiği ay kalmış oğlu var şimdi insanın inanası gelmiyor
Can'larım insaallah 2017 guzel guzel Melek'ler getirir bizlere .. Surekli duamdasınız hepinizden haberler almak cok huzel hamile arkadaşlarım Rabb'im şagsalim
Kucağınıza alıp bize müjdelediğiniz gunleri de göstersin .. Henuz kalmamış kaderdaslarim mücadeleye devam insaallah yie yine isteyeceğiz insaallah bir gun gelecek mucizelerimiziki gun kaldı bebisini Alicam gelicem insaallah kendimi cok kaptırmak istemiyorm ztn cok hayalperestim umarım sonuc ne olursa olsun sabırla karşılarım ..
Canimmm aynen sanirim oyle olacakCanım karlı bir günde bebişin göbişe yerleşecek inşallah, sonra da güneşli bir günde evinize gelecek
Canım kızın olacak demek sevindim senin adına allah kucagına almayı nasip etsinAlıştılar teyzeleri şükür neden doğmuyor diyorlar :) rabbim en kısa zamanda sizdende hayırlı haber almayı nasip etsin dualarım sizlerle
Âmin bitanem çok tşk ederim darısı size olsun inşCanım kızın olacak demek sevindim senin adına allah kucagına almayı nasip etsin
gulit_me canım iyi oglus şükür haftaya salı 2 ayımız bitiyor şükür zaman geçiyor, evde bi sabah oluyor bi akşam hicbirseye fırsat olmuyor ama olsun.
Senin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla niyeyse busefer leke yaşadın ys olmuştur inş.
Homely_angel canım çok geçmiş olsun. Bu katliamı yapanlar insan olamaz neyazikki yatacak yerleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?