Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mrb canım aşılama tüp bebek için üniversite hastanesinde tedaviye başladık tekrardan tüm testlere bakıyorlar işte çok yavaş ilerliyor. Bu arada bende boş durmayayım dedim ve akrabalarımdan duydugum bi kocakarı yöntemine başvurdum canım bel çektirmek . Ciddi ciddi bugun gittim yaptırdım inşallah bir sonuç alabiliriz. Bir tane de doktor varmış başarılı ona da bir randevu almaya calışıyorum . Sen nasılsın ?

Üniversite hastaneleri öyleymiş canım, belki de gerek kalmadan bebiş geliverir.
Umarım dediğin gibi sonuç alabilirsin, duydum o yöntemi ama hiç bilmiyorum detayını.

Üniversite hastaneleri öyleymiş canım, belki de gerek kalmadan bebiş geliverir.
Umarım dediğin gibi sonuç alabilirsin, duydum o yöntemi ama hiç bilmiyorum detayını.
Canım eger işe yararsa yaptırırsınız sizde ancak çok duydum bu yöntrmden sonra hamile kalanları bni götüren kadının 7 yıl çocugu olmamış o kadına gittiği ay kalmış oğlu var şimdi insanın inanası gelmiyor

Yaaa onu bana da dediler ben iZledim youtube dan ve çok korktum! Sen korkmadın mı? İyi misin? Canım acıdı mı??? Merak ettiğim bir durumdu bu görünce dayanamadım soru yağmuruna tuttum seni
Nasıl kalpten istiyorum bunu bir bilsen :)
Biliyorum, çünkü ben de aynı hisleri besliyorum

Canım o youtubeden yok bn çok aradım bu aslında kasık çektirmek hiç acımadı karnımda olan baskı hissini azalttı tam tersi iyiyim canım

Can'larım insaallah 2017 guzel guzel Melek'ler getirir bizlere .. Surekli duamdasınız hepinizden haberler almak cok huzel hamile arkadaşlarım Rabb'im şagsalim
Kucağınıza alıp bize müjdelediğiniz gunleri de göstersin .. Henuz kalmamış kaderdaslarim mücadeleye devam insaallah yie yine isteyeceğiz insaallah bir gun gelecek mucizelerimiz iki gun kaldı bebisini Alicam gelicem insaallah kendimi cok kaptırmak istemiyorm ztn cok hayalperestim umarım sonuc ne olursa olsun sabırla karşılarım ..

Alıştılar teyzeleri şükür neden doğmuyor diyorlar :) rabbim en kısa zamanda sizdende hayırlı haber almayı nasip etsin dualarım sizlerle

Amin inşAllah canım

Amin inş canım

Çok sevindim canının yanmamasına:) iyi hadi işe yarar inşallah canım
meraba.Aranıza yeni katıldım.ben bebek tedavisi görüyorum.bu ay goman yumurta cogaltma ignesi kullandım 6 yumurtam oldu doktorun çok güzel dedi sonra ovitracatlatma ignesi olsun 4.gunum beklemekteyiz. Aranizdabu süreçleri yaşayan varmi arkadaşlar.paylasirsanizsevinirim

Canım karlı bir günde bebişin göbişe yerleşecek inşallah, sonra da güneşli bir günde evinize gelecek

gulit_me canım iyi oglus şükür haftaya salı 2 ayımız bitiyor şükür zaman geçiyor, evde bi sabah oluyor bi akşam hicbirseye fırsat olmuyor ama olsun.
Senin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla niyeyse busefer leke yaşadın ys olmuştur inş.
Homely_angel canım çok geçmiş olsun. Bu katliamı yapanlar insan olamaz neyazikki yatacak yerleri yok.

teşekkürler canım, diyecek çok şey var ama ne kadar cümle kurarsak kuralım yetmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…