- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.381
Canım benim çok sağ ol, inşallah:) maşallah oğluşuna ne güzel eve neşe, huzur gelmiştir iştegulit_me canım iyi oglus şükür haftaya salı 2 ayımız bitiyor şükür zaman geçiyor, evde bi sabah oluyor bi akşam hicbirseye fırsat olmuyor ama olsun.
Senin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla niyeyse busefer leke yaşadın ys olmuştur inş.
Homely_angel canım çok geçmiş olsun. Bu katliamı yapanlar insan olamaz neyazikki yatacak yerleri yok.
Can'ım Sagolasin evet ilk buluşma minik embriyom yuvasına gelecek Rabb'ime şükürler olsun sonucunda da boyle seviniriz insaallah :) cnm ya cok gecmis olsun bu arada Rabb'im korusumus .. Lanet olsun insana kiyamlara terörün her türlüsüne lanet olsun ..dilfeza canım yarın senin günün, ilk buluşmanız olacak inşallah. Dualarımız seninle olsun.
Can'ım Sagolasin evet ilk buluşma minik embriyom yuvasına gelecek Rabb'ime şükürler olsun sonucunda da boyle seviniriz insaallah :) cnm ya cok gecmis olsun bu arada Rabb'im korusumus .. Lanet olsun insana kiyamlara terörün her türlüsüne lanet olsun ..
İnsaallah cnm .. Ben Suan da transfere gidiyorum kızlar dua edin bana bu mesajı okuyan herkes :)Sonucu da hep beraber kutlayacağız inşallah.
Sağol canım, o gün biz şanslıydık ama bir sürü masum suçsuz insan...
Kizlaaaar ben bebisimi Aldim artık benimle Rabb'ime şükürler olsun bu surece kadar geldik ne kadar şükretsem az simdi guzel guzel tutunmasını bekleyeceğimbana dua edin bırakmasın kuzum beni
Kizlaaaar ben bebisimi Aldim artık benimle Rabb'ime şükürler olsun bu surece kadar geldik ne kadar şükretsem az simdi guzel guzel tutunmasını bekleyeceğimbana dua edin bırakmasın kuzum beni
Evet cnm havuc suyu ölçülü bir sekilde ananas kabak çekirdeği bunları tüketivem ins Hakkı'mızda en guzeli olur :)kuzummm havuc suyu bır bardakkkk
Homely_angel amin cnm .. biraz idrara sıkışık olmak gerekiyor birtek o kasıyor insanı ben bir kere sıkıştım beklettiler o sırada heyecandan bekleyemeidm tuvalet ihtiyacımı giderdim sonra tekrar su ictim 15 fk icinde yine sıkıştım oyle girdim transfere . Transfer cok cok kolaydı 10 dk bile sürmedi sonra ztn ultrasonla gösteriyor doktor embriyoyu cok guzeldi o an benimle olduğunu bilmek 12 gunde olsa sonucu bilemesem de hamileyim :) Cok guzel bir duygu bu .. Biran once yeniden yasatsın Cnm Rabb'im sana cok dua ettim hepinize
Yaa insaallah cnm bize soyle guzel haberler verseeeen NasılBu gece beraber uyuyacaksınız mesela, o bile insanın içini ısıtıyor :) 12 gün sonunda da, 9 ay sonunda da seninle olacak inşallah. Hem kendin hem de bizler için ettiğin tüm dualar karşılıklarını bulsun canım, çok teşekkürler.
Ben de yarın sabah test yapacağım bakalım
Amiiiiin cnm benim Allah razı olsundilfeza Rabbim meleğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin...
gulit_me canım nasılsın tamamen bitti mi lekelenmelerin?
Homely_angel yarına güzel haberlerini bekliyorum Cuma günü hayırlı haberlerle olsun.test sonucunu çok merak ediyorum..
efsunsuz dilfeza ben de çok merak ediyorum. Ve dün şöyle bir şey oldu. Akşam saatleriydi ve çok su içmiştim. O kadar ki 15 dakika da bir wc ye gidiyordum. Öylesine test yapmak istedim ve yaptım. Negatif çıktı. Öyle bıraktım ben testi. Sabah bir baktım çok net ikinci çizgi var. Ama sonradan çıkan çizgi doğru değildir denildiği için sonuç olarak düşünemedim tabi. Ama ikinci çizgi görmek bile güzeldi :) umarım yarın sabah da görürüm.
ayyy canım inşallah ya
ben hiç 2. çizgiyi görmemiştim saatler sonrasında bile çıkmamıştı melun şey..
kullandığım lh ve gebelik testlerinin haddi hesabı yoktu.. hiç çift çizgiyi görmemiştim
ilk test yaptığımda kalbim duracak sandım çift çizgiyi görünce
inşallah canım sen de tekrar çift çizgi müjdesi verirsin
Yaa ne diyrisun benim oglumda da oyle oldu yaptım negatif cikti sonra gece tekrar teste baktım ikinci cizgi hemde silik vardıİnşallah canım inşallah.bu gece dualarınıza çok ihtiyacım var.
Yaa ne diyrisun benim oglumda da oyle oldu yaptım negatif cikti sonra gece tekrar teste baktım ikinci cizgi hemde silik vardıHadi bakalım yarin sabahı bekliyoruz sen bu ay özel birsey yaptın mı peki nasildi ovulasyon takip ettin mi cnm
oyy bak NE dicem kesin var Yaa off seni ümitlendirmek istemiyorum ama içime oyle dogdu benim de oyle oldu diyorum bak aksam 8 gibi yaptım test tek cizgi o gun kandildi tam 5 sene once subat ilk haftasıydı Nasıl agladım saatlerce sonra gece yine forumlardayim içime bir kuşku girdi gittim çöpten aldım anam silik ikinci cizgi esimi uyandırdım oda yok Yaa Dedi yatti hayır var dedim sabahı zor ettim hemen tekrar test bu sefer daha belirgin cikti :) Yaa allahım ins vardır cnm insaallahUmarım bende de oğluşun gibi olur canım. Bir yanım 5 dakika sonrası test önemli değil diyor, diğer yanım eğer bişi olmasa o kadar net çizgi nasıl çıkacak diyor. Sabahtan beri sabır taşına döndüm
Sadece ovulasyon testi ile takip etmiştim canım. Yarın da çift çizgi görürsem bu sefer ilk size yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?