Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gulit_me cnm sonucun NE zmn belli olacak ? Benimde yarin Dr kontrolüm var transfer tarihi
Belirlenecek kan değerlilerime gore umarım hersey yolundadir :)

Süper bir haber hayırlısıyla kavusacaksın bebegine canım olumlu düşünüp bol bol dua ediyoruz

Haklısın canım, sen de çok dikkat et kenine.. kanama durdu, dün gece yoldaydım. Sabah inince aradım doktorumu, kanama yoksa sorun yoktur ama gel istersen bakalım için rahatlasın dedi. Ben de gitmek istemiyorum. Artık yoruldum dra gitmekten. Sonuçta zaten 5 gün sonra aşılamın 14. Günü zaten regl olursam gideceğim doktora
gulit_me cnm sonucun NE zmn belli olacak ? Benimde yarin Dr kontrolüm var transfer tarihi
Belirlenecek kan değerlilerime gore umarım hersey yolundadir :)
Canım aşılamının 14. Günü test yapılabilirmiş. 15 Aralık'a denk geliyor. Ama benim normal reglim 22 Aralık. 15ümde olmazsam planım 22sine kadar beklemek. Tabi dayanabilirsem:)) yaaa senin için çok heyecanlı... Resmen az kaldı inşallah bebeklerine kavuşmana:) her şey yolundadır umarım:))
Canım yaa çok heyecanlııı:))) inşallaah inşallah tutunacak bebeklerin sanaa:)) Ne güzel yeni yıl hediyesi gibi gelir sana:) HakkınıDa hayırlısı olsun canım benim:)

E az kalmıs 15 aralıkta ıdrar testi yap bence olduysa çıkar ztn :) insaallah olmustur belirti var mı cmm ? Evet cnm sorma heyecan dorukta ama biizm tup gurubu var orada henuz pozitif yok uc kisi de negatif oldu moralim cok bozuldu bakalım Nasip kısmet ..

Bakma öyle gruplara. Ben de aşılama grubundayım orda da 1 kişinin tuttu koca grupta.. ama yine de ben umutluyum, o kadar kanamaya rağmen:) benim ilacın etkisinden sanırım karnım doymuyor. Bunu eşim de fark etti. Ama ovirrete yapıyormuş bunu bir de göğüslerim acıyor ilk defa normalde acımaz benim ama ilacın etkilerinden doğal şeylermiş zaten! Yani belirti yok bende şuan.
Senin için güzel olacak inşallah, benim duygularım olumlu :))

kızlar inşallah güzel haberler verirsiniz.
Aşılaması tutan insanlar da var..
Tüp bebekte zaten tutmama ihtimali baya az..
Rabbim en yakın zamanda müjdeler vermenizi nasip etsin

canım inşallah bu pozitif like sonucun güzel olacak. Heyecanla haberini bekliyorum. İnş. Rabbim nasip eder her isteyene her bekleyene

kızlar herkese merhaba, korkunç bir hafta sonu geçirdim ben maalesef, kara patlama sırasında eşimle biz de oradaydık, yaklaşık 100 metre mesafede. Rabbim bir daha yaşatmasın ve şehir sayısı daha da artmasın inşallah. artık sadece hem ülkemizden hem de birbirimizden güzel haberler alalım diye dua ediyorum.

dilfeza canım benim perşembe büyük günmüş, mini minnacık embriyoların uslu uslu gelsin ve tutunsun sana inşallah. 27 aralık da da yaz bize inşallah kocaman bir hcg.

gulit_me tatlım bugün gitmedin galiba doktora değil mi? içimde çok güzel hisler var.

efsunsuz sürpriz annemiz sen nasılsın? bebişimiz de iyidir umarım. cinsiyet belli oldu mu?

Princess91 canım benim senin nasıl gidiyor, ikili test filan yapıldı mı?

Tgbptn Hnf sllms sizler nasılsınız kızlar? aşılama tüp bebek filan diyorduk en son, var mı net bir karar?

angel-devil tatlım siz de ne var ne yok? umarım haberler iyidir?

birbuyuktemmuzaski ikizler nasıl? doğuma ne kadar kaldı?

ardaemre kuzum nazlı kızımız da iyi değil mi? sen nasılsın?

bu arada sonunda bilgisyarım var o yüzden birinci sayfa listemiz de yenilendi. bir yanlışlık varsa söyleyin lütfen, düzeltelim.

Hee sana yazacaktim ama elim gitmedi iyi olduğuna sevindim kuzum hormonlarım artık haber izlememe engel dünden beri ağla ağla

İkili tarama yaptırmadım burun kemiği ense kalınlığı normal çıktı çok şükür

Artık sizden arkadaş bekliyorum yazmıyorum ama @gulit_me ve @dilfeza sizi acayip takip ediyorum ve dört gözle sizi bekliyorum Rabbim yardımcınız olsun bu ay 3unuzden de güzel haberler ler bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun..Allah bunları perişan etsin..Nasıl kıyarlar vatan evlatlarına...İzledikçe canım acıyor..
İyi ki size birşey olmamış...

Canım ben de iyiyim baya karnım büyüdü...Nasıl bu kadar büyüdü diye hayret içindeyim
ayın 20sinde kontrolüm
ikili tarama sonucum inşallah temiz çıkar o biraz geriyor Homely_angel

Gecmiş olsn canım Allah korumus şehitlerimizin mekanı cennet olsun....
Bizim aşılama işi ocak ayına kaldı yıl sonu oldugu için eşimin müdürü izin vermiyor antalyada egitim vardı kafamızı dagıttık geldik bu hafta yum yum haftası inş degerlendirmeye calısacagız belki yeni yıla hamile girerim sizlere cok cok dua ediyorum hep beraber hamile kalacagız inşAllah

Canım benim çok şükür iyiyiz ama ağır geçiyor baya çok yoruluyorum ağırlaştım artık yarın 20 hafta doluyor Allah sağlık güç kuvvet versin inş sen nasılsın bebiş durumları ne alemde

Cnm ocagin sonunda alcak dururlarsa

kızlar inşallah güzel haberler verirsiniz.
Aşılaması tutan insanlar da var..
Tüp bebekte zaten tutmama ihtimali baya az..
Rabbim en yakın zamanda müjdeler vermenizi nasip etsin
Canım inşallah amin:) her şey güzel olsun inşallah hepimiz için
canım inşallah bu pozitif like sonucun güzel olacak. Heyecanla haberini bekliyorum. İnş. Rabbim nasip eder her isteyene her bekleyene
Canım benim inşallah güzel haber veririm:) senin oğluş nasıl? Ben de olumlu sonuç yazmak için can atıyorum:)
Canımm çook geçmiiş olsunn, valla insan utanıyor bunu söylemeye ama çok şükür iyisiniz.. Evet ben doktora gitmedim, hem iyi hissettim kendimi. Hem de bir şehit ailesi ziyareti vardı. Oraya gitmeyi daha uygun gördüm. Zaten hastane hastane gezmekten de yoruldum. İnşallah iyi sonuçlar veririz birlikte canım benim
Canımm çok teşekkür ederim, ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haber veririm inşallah ya:) siz nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
Yaaa yeriz burda o kocaman karnıı:)) inşallah temiz çıkacak sonuçların stres yapma:)
Belki hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişiin inşallah 2017 bizim yılımız olur
Yaa kızımız yoruyor mu annesi senii:) oğluşlar ne diyor? Kıskanıyorlar mı??? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:) az kaldı:)

İyiyiz çok şükür ttlim Şuan lik bi sorunumuz yok insalalh da böyle devam eder Rabbim isteyenlere de versin inşallah

Izleme zaten canım, bebişin daha anne karnındayken hissetmesin bu kirli dünyayı. Umarım onların gelecekleri çok daha aydınlık olur.
Testlerin iyi olmasına çok sevindim, o arkadaşlar umarım yola çıkmış geliyorlardır :)

Konuşurken bile titriyorum hala, bir daha yaşanmasın nolur.

Karnışın ne güzel olmuştur, kocaman maşallah. Bize fotosunu gönderirsin belki. Gerilme çok iyi çıkar İnş.

Âmin canım.
Vardır bunda da bir hayır, umarım doğal olarak bu ay gelir ve anne babasına en güzel yeni yıl hediyesini verir.

Yarısı bitti, yarısı kaldı canım. Abileri alıştı mı duruma?
Ben iyiyim, akışına bıraktım. Bu hafta sonu bu ayın sonucunu göreceğiz bakalım

Cnm ocagin sonunda alcak dururlarsa

Hadi bakalım, uslu uslu 1,5 ay daha otururlar İnş içeride :)

Sağol tatlım, insan iyiyim bile diyemiyor çünkü ruhu iyi hissetmiyor ki.
Şehit ailesi tanıdığınız biri mi canım? Off düşünemiyorum geride kalanların yaşadıklarını.

Kendini iyi hissetmene de sevindim. Umarım daha da iyi hissedersin haftasonu :)

İyiyiz çok şükür ttlim Şuan lik bi sorunumuz yok insalalh da böyle devam eder Rabbim isteyenlere de versin inşallah
Oh canım iyi olun:) inşallah tatlım amin
Haklısın canım benim. Biz tv den izleyip mahvolduk sizi düşünemiyorum. Yok canım ben tanımıyorum ama oturduğumuz semtten biri. En azından yanında olalım istedik. Allah ailelerine sabır versin... denecek söz yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…