- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/Kızlar az önce bi topicde gördüm hamile kalmadan önceki regliler gec veya erken geliyorsa rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş ben buna inanıyorum çünkü kızıma hamile kalmadan yıllardır hiç şaşmayan adetim 8 gün gecikmişti sonraki ay hamile kalmıştım doğumdan bi kaç ay öncesine kadar 35 günde bir oluyordum bi kaç aydır 30 düştü bu bi kaç ay içinde hamile kalırsam bu tez doğru
Bakalım canım inşaallah görmeyizAyy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/
Benimkisi 02 EylülBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
zoombi - 29 Ağustos
ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.
Ve en önemli kuralımız bu ay bat a kadar hiç bir test yapmıyoruz. anlaştık mı?
Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/
Öyle canım rahim kendini hazırlıyormuş benimde 35 günde bir olan rehlim korunmayı bıraktıktan sonra 30 düştü hadi bakalım bu ay güzel haberler alırız inşaallahBende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)
Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)
İnşaAllah canım inşaAllahhhÖyle canım rahim kendini hazırlıyormuş benimde 35 günde bir olan rehlim korunmayı bıraktıktan sonra 30 düştü hadi bakalım bu ay güzel haberler alırız inşaallah
Bazilari da hava değisimine ve acaba hamile miyim stresine bağliyor.insallah bizimkiler bebiştendir:)
Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artıkBen daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar
Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagimBen daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar
Kizlar günaydın
Benim adetim dün başladı ama kahverengi akıntı olarak başladı. Geçen ayda böyle olmuştu. Önce kahverengi akıntı geliyo üç gün sonra kırmızıya dönüyo. Niye böyle olmaya başladı anlamıyorum. Daha önceden yoktu. Son iki aydır başladı. Acaba bu durumu yaşayan ve de sebebini bilen biri varsa ne olur yazsın
aynen benim de böyle oldu bu ay. hatta burada yerleşme mi acaba diye konuştuk. 4. gün kırmızılar geldi
bundan önceki iki ayda buna benzer oldu üstelik bir de gecikme yaşadım.
Doktoruma ben bunları danıştım canım. hatta baya endişeli gittim. vücudun kendini hazırlıyor dedi. yani olumsuz bir durum yokmuş. başka varsa yaşayan ve doktoruyla görüşen yazarsa süper olur.
yaaa ben ben de 2 aydır böyle oluyorum, saçma sapan 3 gün kahve sonra normal.. Ben kist tedavisi gördüm, soğan kürü falan kullandım. Bu tedaviden sonraki 3. Ayım. Ben ondan sanmıştım, ama doktor hazırlama dediyse ne güzel, ne mutluBende gittim doktora. Bir Sürü soru sordu. Sonra bişeyin yok dedi. Bazen olur böyle dedi gönderdi. Ben soğan kürü yapıcam bu ay. Faydasını gören çok olmuş. Zaten ben kuru soğanı sofrada da yerim. Soğuk algınlığıma çok iyi gelir hemen iyileşirim.
Ahh ahh kendimi dinlemiycem diyorum ama bende de neler var bir bilsen.. Ama dinlemiycem diye inat ediyorum işte..Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık
beni de ekler misin?canım hayırlısıyla ve sağlıkla gelecekse gelsin inş. her şey planladığımız gibi gitmiyor maalesef.
Benimkisi 02 Eylül
Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)
Ben daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar
Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık
Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagim
Tabi canım eklerim.beni de ekler misin?
bat 4 eylül
teşekkür ederim :)Tabi canım eklerim.
Bata kadar 9 doğurucazBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
ardaemre - 23 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
pass - 2 Eylül
S selin deniz - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
Princess91 [/USER] - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.
Ve kuralımız : BAT a kadar test yok!
Canım bu kahverengi akıntı kistten mi kaynaklanıyor acaba. Benim hala kırmızıya dönmedi. Umarım bugün geliryaaa ben ben de 2 aydır böyle oluyorum, saçma sapan 3 gün kahve sonra normal.. Ben kist tedavisi gördüm, soğan kürü falan kullandım. Bu tedaviden sonraki 3. Ayım. Ben ondan sanmıştım, ama doktor hazırlama dediyse ne güzel, ne mutlu
Ahh ahh kendimi dinlemiycem diyorum ama bende de neler var bir bilsen.. Ama dinlemiycem diye inat ediyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?