Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/

Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/
Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)

Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)
Öyle canım rahim kendini hazırlıyormuş benimde 35 günde bir olan rehlim korunmayı bıraktıktan sonra 30 düştü hadi bakalım bu ay güzel haberler alırız inşaallah

Bazilari da hava değisimine ve acaba hamile miyim stresine bağliyor.insallah bizimkiler bebiştendir:)

Ben daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar

Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık

Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagim

yaaa ben ben de 2 aydır böyle oluyorum, saçma sapan 3 gün kahve sonra normal.. Ben kist tedavisi gördüm, soğan kürü falan kullandım. Bu tedaviden sonraki 3. Ayım. Ben ondan sanmıştım, ama doktor hazırlama dediyse ne güzel, ne mutlu
Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık
Ahh ahh kendimi dinlemiycem diyorum ama bende de neler var bir bilsen.. Ama dinlemiycem diye inat ediyorum işte..

Benimkisi 02 Eylül

Ok canım ekleyeceğim seni de

İnşallah inşallah inşallah. Allah ım bu ay hepimize bu mutluluğu yaşatsın İnş.

Umarım görmezsiniz kırmızı kartı, umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz.

Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagim

Tatlım bazılarında hiç bir belirti olmuyormuş ki. Bence yarın sabah ilk idrarda testi yap. Ve bana öyle geliyor ki yarın senden güzel haberi alırız

Bata kadar 9 doğurucaz

Allahım nasılda uzun zaman var :) ama bu ay içim bi rahat ki olacak mı olmayacak mı diue düşünmüyorum nasıl umursamazim

Canım bu kahverengi akıntı kistten mi kaynaklanıyor acaba. Benim hala kırmızıya dönmedi. Umarım bugün gelir

Beni de ekler mısınız kızlar 2. Düşünüyorum bende geçen ay korumadık ama olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle deniyorum bakalım. Bat 11 eylül.
Erken yumurtluyorum ben galiba ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…