Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

teşekkürler canım, bu benim için önemli bir soruydu. tam koyu olduğu gün mü, silinir silinmez mi diye.

bu aya kadar kullanıyordum canım ama o kadar sıkıldım ki, bıraktım her şeyi. artık popiş altı yastık uygulamasını bile yapmıyorum.
bu ay kafaya koydum rahim filmi çektireceğim.
Homely_angel canım rahim filmi cektir icin rahat etsin. 1 kere hamile kalanin rahim filminde problem olmaz buyuk ihtimal ama icin rahat etsin canim. Bende 1 yildir ovu test kullanmiyorum onumuzdeki ay kullanmaya baslicam.

Hem rahim filmi cektirdikten sonra 2-3ay hamile kalma sansi artar der dr.lar.

ben önceki hamileliğimde de rahim filmi çektirdiğim ay kalmıştım canım.
o zaman hiiç bir sorun yoktu, açıktı tüpler filan ama bazen operasyon sonrası tıkanıklık olabilirmiş. bende kürtajdan beri regli olma şeklim değişti. 4-5 gün önceden ağrılar kasılmalar başlıyor, sonra regli oluyorum ve eskiye göre yoğunluğu azaldı. içimde şüphe kalacağına çektireyim diyorum ben de.

ovulasyon testi çok uzun süre kullandım ben bu aya kadar. ama sıkıldım artık. zaten yumyum günlerim hep aynı benim o yüzden o günleri değerlendiriyoruz artık. bir tek acaba diyorum bir sefer de dijital ovulasyon testi mi denesem. deneme tahtasına döndük nasılsa :)

bir de inofolic içmek istiyorum ben ama doktor vermeden de güvenemiyorum.

Canim ben 3 defa kurtaj oldum. 1.kurtajdan sonra rahim filmi cekindim sadece. Eger operasyon basarili gectiyse aslinda gerek yok ama adetlerin duzensizlesmis yinede icinden geldigi gibi yap.

Ben hep labquick marka kullanfim hep te dogru sonuc verdi. Dijitalle arasinda fark olacagini sanmiyorum. Arisutu tavsiye ederim. Kaliteli yumurta olusmasinda cok etkiliymis.

sadece içim rahat etsin diye zaten :)

ben de hem o markayı kullandım, hep de kopkoyu yakaladım.
sadece hamilelikten önce ayda bir gün kopkoyu olur ertesi gün çok silik çıkardı, sonrasında ise koyu hali bir kaç gün sürüyor.
bu değişimleri anlayamadım.

Benimde cogu zaman diger gun tamamen silik cikardi ama bazi aylar nadirende olsa 2 gun ustuste koyu cikardi. Bunu bende anlamadim canim.

canım bizde varikosel vardı ameliyattan sonra 11. ayda gebe kaldım
son gittiğimiz doktor klomen verdi
1 ay kullandık gebe kaldık
pharmaton evicap ı da bir yıldır kullanıyoruz

canım çok teşekkür ederim... 15 ay sonra nihayet nasip oldu...
darısı size olsun...
hiç ummadığım bir zamanda süpriz oldu..
adetn 5 gün gecikti umursamadım bile sonra test yaptım baktım çift çizgi
dedim kesin kist var kan testi yaptırınca şaşırdım

canım bizde varikosel vardı ameliyattan sonra 11. ayda gebe kaldım
son gittiğimiz doktor klomen verdi
1 ay kullandık gebe kaldık
pharmaton evicap ı da bir yıldır kullanıyoruz
Canim biz kaan hocada tedavi olduk. Kaan hoca su an hasarin duzeldigini dogal yolla cocuk sahibi olabilecegimizi soyledi. Antioksidan aldiginiz surece hasar yukselmez dedi. Klomeni artik birakin sabah aksam emodexe hep devam edin dedi. Emodex kullandiginiz surece hasar yukselmez dedi. Bizim bu ay tedaviden sonra ilk denememiz. Iyi haberi vermek nasip olur insallah.

inşallah canım....bizim 2. değerlere baktırmak için test yaptırmadan gebe kaldım
darısı sizin başınıza olsun...çok zor bir süreç bilirim...
bir de benim en büyük korkum kalitesiz bir spermle döllenmeden gelişecek sıkıntılı gebelik veya kromozomsal anormalikler
hala kokruyorum biliyor musun
Rabbimden hayırlısı
derdi veren dermanı da verir inşallah
müjdeli haberlerini bekliyorum

Allah korusun canim aklina kotuyu getirme.

Hasar problemi olunca benimde bazen aklima geliyo sonra Allahım sen koru diyorum. Saglikla gelsin bebegim diyorum. Seninde bebegin saglikli Allahin izniyle canim. Dua edelim.

inşallah gelir canım, ne kadar az kişi kaldık di mi?
Evet canım.. Ben çok sıkıldım artık ister istemez. Bir dahaki hafta içi 1 haftalığına gelecek eşim:) aslında sürpriz yapacakmış ama ben çok ağladım dün:) ta giderkenden ayarlıymış aslında amaan neyse.. bana bugün bir teyze 27 yaşındayım diyince bana 30una kadar 2 tane yap dedi! Oldu dedim içimden hemen oluyor da ben yapmıyorum
Canım benim ne güzel olmuuş darısı başımızaaa çok sevindiim:))

Canım yumurtlama günlerini bazen eşinin mesleği gereği kaçırıyorsun
yada misafirler huzur vermiyor çok da bir alternatifin yok aslında...
insanlar başkalarının hayatına nasıl da güzel karışma hakları var sanıyorlar
en doğruyu bildiklerini
32 yaşındayım ve ilk gebeliğim ...onun da garantisi yok o da ayrı bir mesele...
inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını verir..hepimize

cnm ana doktor tüp bebekten bir ay önce başlattı inofolic combiydi benimki yumurtalar beslensin dedi bi de bi vitamin vermişti vitabiol dü sanırım ben zararı olcağını sanmıom ama gwne de bi sor

Canım sen o teyzeye söylesine bana bir uğrayıversin de iki kelime söyleyeyim ben ona. Ne kadar gereksiz konuşan saçma insanlar var ya, sanane yani sananeeee.
Eşinin gelmesine çok sevindim umarım tam da vaktine denk gelir. Sen o zamana kadar güzel beslenme, vitaminlerini filan al canım sonra da İnş olsun bu inatçı bebiş :)

cnm ana doktor tüp bebekten bir ay önce başlattı inofolic combiydi benimki yumurtalar beslensin dedi bi de bi vitamin vermişti vitabiol dü sanırım ben zararı olcağını sanmıom ama gwne de bi sor

Sorayım canım, bu gün karar verdik eşimle bu yıl sonuna kadar normal yolla olmazsa tüp bebek diyoruz. Hatta seni anlattım, üçüzü duyunca korktu :)

Homely_angel canım nasılsın kırmızılar yoktur inşAllah :) bu aralar rüyamda hep bebek görüyorum kız bebek annemlerin evinde bakıyorm hep emzirmeye calısıyorm hayr olsun inşAllah :)

Başlıyor gibi tatlım, ben bu ay çok ümitsizdim zaten. Böyle rüyalar sonrası hep hamiş gördük, hadi İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…