• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım yumurtlama günlerini bazen eşinin mesleği gereği kaçırıyorsun
yada misafirler huzur vermiyor çok da bir alternatifin yok aslında...
insanlar başkalarının hayatına nasıl da güzel karışma hakları var sanıyorlar
en doğruyu bildiklerini
32 yaşındayım ve ilk gebeliğim ...onun da garantisi yok o da ayrı bir mesele...
inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını verir..hepimize
Ne güzel demişsin:) ki annem de beni 32 yaşında doğurmuş :)) hayırlısı olsun canım benim:) çok sevindim cideen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım sen o teyzeye söylesine bana bir uğrayıversin de iki kelime söyleyeyim ben ona. Ne kadar gereksiz konuşan saçma insanlar var ya, sanane yani sananeeee.
Eşinin gelmesine çok sevindim umarım tam da vaktine denk gelir. Sen o zamana kadar güzel beslenme, vitaminlerini filan al canım sonra da İnş olsun bu inatçı bebiş :)
Ya işte ben diyemedim. Birini bulduk da 2. Kaldı.. neyse şöyle ki tüp yapıcaz biz bu gidişle belki ikiz olur benim de;) yok kuzum ya pazar(haftaya) adet olucam ;) valla eşimi o kadar özledim ki başka bir şey düşünemeyecekmişim gibi:) sağ ol tatlım güzel dileklerin için;)
Sorayım canım, bu gün karar verdik eşimle bu yıl sonuna kadar normal yolla olmazsa tüp bebek diyoruz. Hatta seni anlattım, üçüzü duyunca korktu :)
Yaaa süper haber:) hatta bence kafan rahatladığı için gerek kalmayacak;) çok güzel olur inşallah ;)
Homely_angel Homely_angel canım nasılsın kırmızılar yoktur inşAllah :) bu aralar rüyamda hep bebek görüyorum kız bebek annemlerin evinde bakıyorm hep emzirmeye calısıyorm hayr olsun inşAllah :)
Canım burda o kadar çok rüyadan sonra hamile kalan oldu ki.. biz hayırdır inşallah diyelim ;)

Ne güzel demişsin:) ki annem de beni 32 yaşında doğurmuş :)) hayırlısı olsun canım benim:) çok sevindim cideen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya işte ben diyemedim. Birini bulduk da 2. Kaldı.. neyse şöyle ki tüp yapıcaz biz bu gidişle belki ikiz olur benim de:KK66: yok kuzum ya pazar(haftaya) adet olucam :KK66: valla eşimi o kadar özledim ki başka bir şey düşünemeyecekmişim gibi:) sağ ol tatlım güzel dileklerin için:KK66:

Yaaa süper haber:) hatta bence kafan rahatladığı için gerek kalmayacak:KK66: çok güzel olur inşallah :KK66:

Canım burda o kadar çok rüyadan sonra hamile kalan oldu ki.. biz hayırdır inşallah diyelim :KK66:
Amin amin tatlım inşAllah :)

Başlıyor gibi tatlım, ben bu ay çok ümitsizdim zaten. Böyle rüyalar sonrası hep hamiş gördük, hadi İnş.
Amin inşAllah canım :)

Sorayım canım, bu gün karar verdik eşimle bu yıl sonuna kadar normal yolla olmazsa tüp bebek diyoruz. Hatta seni anlattım, üçüzü duyunca korktu :)
inşallah en hayırlı yok beyse öle olur cnm ;) korkulmuycak gibi değil ben bile sanki başka biri yaşıorda ben uzaktan izlior gibiyim.. 28 haftayı geçince alışverişe başladık korkudan bişey alamıyorduk.. herşey üç katı.. hem maddi hem manevi zor olucak Allah kısmetleriyle gönderir inşallah meleklerimi bana.. doktorum transfer anında gel bi tanr koyalım dedi.. o an zaten çok heycanlıydım diğerinin çöp olmasına gönlüm razı olmamıştı yok ben ikisini de istiyorum demiştim.. tüp bebek te %100 olmadığı için ihtimal artsın istior insan.. İnşallah dünyada yiyecek ekmekleri vardır da geliordur bebişler bir anda kocaman bi aile olucağız.. bi eşime bakıorum bi krndime sonra yanımda üç çocuk düşünüorum tam da hayal edemiorum hala.. sonra bi gülme grlio bana :) inşallah en hayırlısı olur hakkımızda.. öpüorum cnm birbirimize güzel haberler verelim inşallah hep

Gecmis olsun canim rabbim tekrardan kucagini doldursun saglikla insaallah.

Tum testlerim yapildi benimde esiminde tum detaylariyla temiz cikti. Sadece son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey varmis onu yaptirdi ve hasar %30 cikti. Bu oranin %20 altinda olmasi gerekiyomus. 4 kaybimin sebebide bu mu bilemiyorum. Bu hasar ilac tedavisiyle duzeliyo. Esim temmuzda tedaviye basladi sukur hasar oranimiz 2 ayda %20ye dustu. Bu tedaviden sonra bu ay korunmayi biraktik.

Bu arada benim bebeklerimde hic kalp atisi olmadi.
Hadi inşallah sorun ondan ibarettir ve sefer sağlıklı olur canım. Bn de kalp atışını duymamıştım da kürtajı yapan doktor demişti kalbi oluşup durmuş anladığım kadarıyla. Belki seninde öyledir

Canim birakmadim ama cinardan okuldan firsat olmuyo oldukca girmeye calisiyorum iyiyim cok sukur canim sen nasilsin durumun nSil?
Bizim ünivde de anneler vardı onlar bizden daha azimli hırslı çalışırlardı cnm. Sana da allah kolaylık versin. İyim bende halk eğitim kurslarıyla oyalanıyom

cnm ana doktor tüp bebekten bir ay önce başlattı inofolic combiydi benimki yumurtalar beslensin dedi bi de bi vitamin vermişti vitabiol dü sanırım ben zararı olcağını sanmıom ama gwne de bi sor
Senin yumurtalar iyi beslenmiş o zaman canım bu inofolicle bnde hamilelik öncesi kullanmıştım onu sahi bnde mi alsam tam adet sonrası bugun başlasam

Hadi inşallah sorun ondan ibarettir ve sefer sağlıklı olur canım. Bn de kalp atışını duymamıştım da kürtajı yapan doktor demişti kalbi oluşup durmuş anladığım kadarıyla. Belki seninde öyledir
Insallah sebep budur ve tedavinin ardindan saglikla gelir bebegim.

Canim gecmişolsun Allah anneligi sana sonuna kadar yasatacak bebegini hayirli zamanda gondersin insallah.

Slm kızlar Nasılsiniz ben bugun adet oldum :( tam iki senemi doldu bir kere bile hamile kalamadım.. Oysa kı oglum 7. Ayda gelmisti .. Bu Cook uzun zmn oldu gelmiyor bir kere bile olmadı :( bende Rabb'im Nasip ederde ikinci olursa üçüncü icin hic korunmayacağım
Diyirum hep .. efsunsuz efsunsuz cnm ya cok sevindim senin esinin de benim gibi düşüktü degerleri dimi konuşmuştuk bizde gecen ay eşim tekrar test verdi klomen kullandı iki ay boyunca ama pek bir değişiklik yok sanki bir önceki testle, değerler ne cok kotu NE cok iyi kasıma kadar devam Dedi Dr kasımda başlıyoruz tedaviye ins once bir iki kere asilama sonrası Bakicaz duruma gore .. Tup bebeğe bazen bir güç geloyir yaptırayım olsun bitsin diyorum sonra dur biraz daha ztn bir oğlun var bekle belki gelir kendi kendine diyirum fkt her adet olduğumda umudum biraz daha azalıyor .. Coook yoruldum kızlar Cook :( allahtan yoğunum is güç cok aklıma gelmiyor normalde .. İste adet olduğum
İlk iki gun baya bunalımda oluyorum birde yakın çevren de hamile duyunca :( yeni bat sanirim 11 yada 12 kasım 26 güne duştu beim döngüm iki uc aydır

Bizim ünivde de anneler vardı onlar bizden daha azimli hırslı çalışırlardı cnm. Sana da allah kolaylık versin. İyim bende halk eğitim kurslarıyla oyalanıyom
Valla canim bende elimden geldigince yapmaya çalışıyorum derslerimi ama cinar vu aralar hic uyumuyo uyumayi birak firsat vermiyo ya ayagimda ya kucagimda.. Bakalim insallah kalmam :( iyi yapmissin canim kafani dagit baska seylerle iyi gelir

Slm kızlar Nasılsiniz ben bugun adet oldum :KK43: tam iki senemi doldu bir kere bile hamile kalamadım.. Oysa kı oglum 7. Ayda gelmisti .. Bu Cook uzun zmn oldu gelmiyor bir kere bile olmadı :KK43: bende Rabb'im Nasip ederde ikinci olursa üçüncü icin hic korunmayacağım
Diyirum hep .. efsunsuz efsunsuz cnm ya cok sevindim senin esinin de benim gibi düşüktü degerleri dimi konuşmuştuk bizde gecen ay eşim tekrar test verdi klomen kullandı iki ay boyunca ama pek bir değişiklik yok sanki bir önceki testle, değerler ne cok kotu NE cok iyi kasıma kadar devam Dedi Dr kasımda başlıyoruz tedaviye ins once bir iki kere asilama sonrası Bakicaz duruma gore .. Tup bebeğe bazen bir güç geloyir yaptırayım olsun bitsin diyorum sonra dur biraz daha ztn bir oğlun var bekle belki gelir kendi kendine diyirum fkt her adet olduğumda umudum biraz daha azalıyor .. Coook yoruldum kızlar Cook :KK43: allahtan yoğunum is güç cok aklıma gelmiyor normalde .. İste adet olduğum
İlk iki gun baya bunalımda oluyorum birde yakın çevren de hamile duyunca :KK43: yeni bat sanirim 11 yada 12 kasım 26 güne duştu beim döngüm iki uc aydır

canım en azından 1 oğlun var
yani daha önce gebe kalabilmişsin
eşin de spermlerin morfolojisine bakıldı mı
yada dna hasar tespiti için test yapıldı mı
aslında sayıdan ziyade ileri hareketli spermler önemli
bir de morfoloji
testlerin içinde de en iyisi kruger
eğer bu testlerde sıkıntı varsa zaten aşılamanın tutma olasılığı düşüyormuş canım
tüp bebekte ise zaten kaliteli spermi seçtikleri için başarı olasılığı yüksek oluyor
ama ne dersek diyelim nasip bu işler
biz de aşılama şansı bile yoktu Ama Rabbim nasip etti
32 yaşındayım ve ilk bebeğim
4. yılım evlilikte düşün canım insan nasıl tükeniyor

Princess91 Princess91 caniiim gozunaydiiin :) cok sevindim :) saglikla kucagina al insallah :)
efsunsuz efsunsuz tebrik ederim canim ben cok sukur normal yollarla geldi minikk :KK43: bekletti annesini ama cani sağolsuunn :) sagllikla al kucagina insallahh :)

Allah razı olsun canım...
Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip etsin...benim okadar ki umudum yoktu bu sayfada yazmaya ara vermiştim...
inşallah size de süprizler yapar minikleriniz

Slm kızlar Nasılsiniz ben bugun adet oldum :KK43: tam iki senemi doldu bir kere bile hamile kalamadım.. Oysa kı oglum 7. Ayda gelmisti .. Bu Cook uzun zmn oldu gelmiyor bir kere bile olmadı :KK43: bende Rabb'im Nasip ederde ikinci olursa üçüncü icin hic korunmayacağım
Diyirum hep .. efsunsuz efsunsuz cnm ya cok sevindim senin esinin de benim gibi düşüktü degerleri dimi konuşmuştuk bizde gecen ay eşim tekrar test verdi klomen kullandı iki ay boyunca ama pek bir değişiklik yok sanki bir önceki testle, değerler ne cok kotu NE cok iyi kasıma kadar devam Dedi Dr kasımda başlıyoruz tedaviye ins once bir iki kere asilama sonrası Bakicaz duruma gore .. Tup bebeğe bazen bir güç geloyir yaptırayım olsun bitsin diyorum sonra dur biraz daha ztn bir oğlun var bekle belki gelir kendi kendine diyirum fkt her adet olduğumda umudum biraz daha azalıyor .. Coook yoruldum kızlar Cook :KK43: allahtan yoğunum is güç cok aklıma gelmiyor normalde .. İste adet olduğum
İlk iki gun baya bunalımda oluyorum birde yakın çevren de hamile duyunca :KK43: yeni bat sanirim 11 yada 12 kasım 26 güne duştu beim döngüm iki uc aydır
Canım cevrende hamile olarak duyduklarının ikinci gebelikleri mi ki ? Bn bakıyorum valla genelde tek çocuk istiyorlar ikinciyi zor isteyen cıkıyor. Bence bu yüzden üzülmemelisin evlat sayısı da kısmet neticede . O duyguyu biliyorsun en azından. Ve de planlı olmuyor malesef . Hani bir söz var ya 'insan plan yaparken Tanrı gülermiş ' diye. O zaman ya planları değiştirmek lazım ya da plan yapmamak lazım. Bn adet olduğumda demekki 9 ay sonra bnm çocuğumun hayat döngüsünde bir yeri yokmuş diyorum:110: bana lazım o bebek ama henüz hayata lazım değilmiş . Nyse işte felsefe yaptım ama bence oğluna sarılıp öp :KK15:

Valla canim bende elimden geldigince yapmaya çalışıyorum derslerimi ama cinar vu aralar hic uyumuyo uyumayi birak firsat vermiyo ya ayagimda ya kucagimda.. Bakalim insallah kalmam :KK43: iyi yapmissin canim kafani dagit baska seylerle iyi gelir
Canım ne kadarlık oldu şimdi bebeğin? Çok küçüklerin neden uyumadığını hiç bilemem ama biraz büyük bebekleri oynatıp yorarlarki uyusun . Seninki o kadar olmadı dimi daha:)) kendi kendine sallanan yatak gibi şeylerde olmaz mı daha

Back