• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım kolay mı, 3 bebişi besleyip enerji veriyorsun. sana kalmıyor tabi. inşallah görürsünüz, ama en zor kısmı atlattın. rahatla artık, keyfini çıkart bundan sonrasında. göbüş nasıl kocaman oldu mu?
yok cnm 12.5 kilo aldım öle vahim bi durumum yok hatta eşim karnıma bakıp benim aklım almıyor buraya nasıl sığıyorlar dior :) Allahın mucizesi işte..

Daha vermedim canım ama seni umutsuz gördüm kızıyorum sana belki bu ay oldu benim arkadaşım da kasik ağrısı vardı aha oldum olacam derken benimle aynı gün hamile olduğunu öğrendi belli mi olur

yok canım kaç aydır başlangıç hep böyle. 4-5 gün ağrılar oluyor, sonra başlıyor. üstelik önceden ben hiç böyle olmazdım. 5 gün ağrı da çok can sıkıcı her ay.

Canim nick ini hatirliyorum. Evet eylul annelerindeydim nasip olmadi. Biz yaklasik 3 yildir istiyoruz 2014 eylulde kurtaj 2015 ocakta düşük 2016 ocakta kurtaj 2016 haziranda kurtaj oldum. 4 kaybimda kalp atisi olmamasindan dolayiydi. Şu an yazarken farkettimde yasadiklarimi yazarken ne de dile kolay geliyo ama cok zor... duygular tarifsiz...

Hazirandaki kurtajdan sonra 3 ay korunduk. Bu ay korunmayi biraktik calismalara gunasiri devam ediyoruz. Bugun 12.gunum. Bu ay dr a gittim hormon testi yaptirdim 3 ay korunmadan sonra. Bugunde yumurta kontrolum var. Yumurtamin buyuklugune bakacak.

2 aydir ari sutu kullaniyorum esimde emodex kapsul vitamin her sabah keciboynuzu ozu her aksam keciboynuzu tozu her aksam 1 bardak isirgan otu cayi her aksam 2 tane zeytinyaginda bekletilmis kuru incir yiyor.

Benim hikayemde bu canim. 5.gebelik ne zaman olur sonu ne olur bilmiyorum. Istegim hayirli zamanda sagligiyla gelmesi insallah.

Senin kaybin icin ne dedi peki dr?

peş peşe, her biri ayrı zordur eminim. çok iyi anlayabiliyorum. senin hamile kalmanda hiç bir sıkıntı yok ama bebeğin oluşması gerçekleşmiyor o zaman.

benim kaybımla ilgili aklına gelebilecek her test yapıldı. ve hiç bir şey bulunamadı. gen testlerini bile yaptırıyorum ben. şimdi ikinci detaylı gen testi için kan vereceğim. ama şu yüzdendir diyemiyor doktorlar.

umarım ikimiz için de hayırlısı ve bol bebişlisi olsun.

yok cnm 12.5 kilo aldım öle vahim bi durumum yok hatta eşim karnıma bakıp benim aklım almıyor buraya nasıl sığıyorlar dior :) Allahın mucizesi işte..

demekki iç karın dedikleri şey geniş canım sende. yoksa üç bebiş kolay değil. yarın ciğer geliştiricini oldun mu sonra iyice rahat nefes alırsın.

Canum allah yardimcin olsun ! Tum testlerin yapildi mi bebekler incelendi mi neden kalp atisi duruyormus? Kacinci haftalarinda oldu canim? Benimde bir kaybbim var o da ayni sekilde kalbi durmustu . Kurtaj oldum
Gecmis olsun canim rabbim tekrardan kucagini doldursun saglikla insaallah.

Tum testlerim yapildi benimde esiminde tum detaylariyla temiz cikti. Sadece son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey varmis onu yaptirdi ve hasar %30 cikti. Bu oranin %20 altinda olmasi gerekiyomus. 4 kaybimin sebebide bu mu bilemiyorum. Bu hasar ilac tedavisiyle duzeliyo. Esim temmuzda tedaviye basladi sukur hasar oranimiz 2 ayda %20ye dustu. Bu tedaviden sonra bu ay korunmayi biraktik.

Bu arada benim bebeklerimde hic kalp atisi olmadi.

Gecmis olsun canim rabbim tekrardan kucagini doldursun saglikla insaallah.

Tum testlerim yapildi benimde esiminde tum detaylariyla temiz cikti. Sadece son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey varmis onu yaptirdi ve hasar %30 cikti. Bu oranin %20 altinda olmasi gerekiyomus. 4 kaybimin sebebide bu mu bilemiyorum. Bu hasar ilac tedavisiyle duzeliyo. Esim temmuzda tedaviye basladi sukur hasar oranimiz 2 ayda %20ye dustu. Bu tedaviden sonra bu ay korunmayi biraktik.

Bu arada benim bebeklerimde hic kalp atisi olmadi.

canım dna hasarı için klomen kullanılıyor benim eşim de 1 ay kullandı

ben bu ay 10 12 14 16 18 ılıskı oldu bu ay dıger yalardan farklı olarak muz yedım esıme de sekersız turk kahvesı ve bıtter yedırdım tabı kı nasıbımızdekı ne zmaansa ozaman oluyor

IMG_1348.JPG

Kızlar yumurtam catladı sanırım bi yıldız yaptıgımda ilişki oldu birde bugün olur kacırdım mı acaba :)

Back