- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.781
Canim ovulasyon testi kullaniyo musundeniyoruz canım. işlemden sonra iki ay korunduk biz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ovulasyon testi kullaniyo musundeniyoruz canım. işlemden sonra iki ay korunduk biz.
Kızlar sizinlede paylasmak istedim.
Asagidaki bilgiye gore; ovulasyon testinde iki cizgiyide ayni koyulukta gordugumuz gun hamile kalmak icin en fazla sansimizin oldugu gun. Cunku ovulasyon testleri yumurtlama gununu degil yumurtlamaya az kaldigi gunu gosterir. O halde iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gun mutlaka iliski olmali.
Eki Görüntüle 1897534
Canim ovulasyon testi kullaniyo musun
Homely_angel canım rahim filmi cektir icin rahat etsin. 1 kere hamile kalanin rahim filminde problem olmaz buyuk ihtimal ama icin rahat etsin canim. Bende 1 yildir ovu test kullanmiyorum onumuzdeki ay kullanmaya baslicam.bu aya kadar kullanıyordum canım ama o kadar sıkıldım ki, bıraktım her şeyi. artık popiş altı yastık uygulamasını bile yapmıyorum.
bu ay kafaya koydum rahim filmi çektireceğim.
Homely_angel canım rahim filmi cektir icin rahat etsin. 1 kere hamile kalanin rahim filminde problem olmaz buyuk ihtimal ama icin rahat etsin canim. Bende 1 yildir ovu test kullanmiyorum onumuzdeki ay kullanmaya baslicam.
Hem rahim filmi cektirdikten sonra 2-3ay hamile kalma sansi artar der dr.lar.
Canim ben 3 defa kurtaj oldum. 1.kurtajdan sonra rahim filmi cekindim sadece. Eger operasyon basarili gectiyse aslinda gerek yok ama adetlerin duzensizlesmis yinede icinden geldigi gibi yap.ben önceki hamileliğimde de rahim filmi çektirdiğim ay kalmıştım canım.
o zaman hiiç bir sorun yoktu, açıktı tüpler filan ama bazen operasyon sonrası tıkanıklık olabilirmiş. bende kürtajdan beri regli olma şeklim değişti. 4-5 gün önceden ağrılar kasılmalar başlıyor, sonra regli oluyorum ve eskiye göre yoğunluğu azaldı. içimde şüphe kalacağına çektireyim diyorum ben de.
ovulasyon testi çok uzun süre kullandım ben bu aya kadar. ama sıkıldım artık. zaten yumyum günlerim hep aynı benim o yüzden o günleri değerlendiriyoruz artık. bir tek acaba diyorum bir sefer de dijital ovulasyon testi mi denesem. deneme tahtasına döndük nasılsa :)
bir de inofolic içmek istiyorum ben ama doktor vermeden de güvenemiyorum.
Canim ben 3 defa kurtaj oldum. 1.kurtajdan sonra rahim filmi cekindim sadece. Eger operasyon basarili gectiyse aslinda gerek yok ama adetlerin duzensizlesmis yinede icinden geldigi gibi yap.
Ben hep labquick marka kullanfim hep te dogru sonuc verdi. Dijitalle arasinda fark olacagini sanmiyorum. Arisutu tavsiye ederim. Kaliteli yumurta olusmasinda cok etkiliymis.
Benimde cogu zaman diger gun tamamen silik cikardi ama bazi aylar nadirende olsa 2 gun ustuste koyu cikardi. Bunu bende anlamadim canim.sadece içim rahat etsin diye zaten :)
ben de hem o markayı kullandım, hep de kopkoyu yakaladım.
sadece hamilelikten önce ayda bir gün kopkoyu olur ertesi gün çok silik çıkardı, sonrasında ise koyu hali bir kaç gün sürüyor.
bu değişimleri anlayamadım.
Canim esim 2 aydir gunasiri klomen ile gunde 2 emodex kapsul kullaniyor. Ilk hasar %30du 2 ay sonra %20ye dustu cok sukur. %20ye dusunce bizde korunmayi biraktik bu ay. Sizde de hasar mi vardi? Kac ay klomen kullandi esin ve tedaviden sonra kacinci ay hamile kaldin?
Canımmm dualarımız senle:) bir avazda kurtul inşallah:) bize de dua et ve haberdar et canımm
Yuppiiiiii)) çoook sevindim canım beniim darısı başımıza inşallah:)
Ya benn??? Çocuk yapabileceğim kocam bile yok yanımda bu ara bir kaçamak yapalım diyor bakalım inşallah gelir
Yaaaa seni bilmiyorduuum bennn:)))) çooook sevindiiim anlatamam canım beniiim:))) hadi maşallah diyeliim:))))) çok mutlu oldum bitanem
Canim biz kaan hocada tedavi olduk. Kaan hoca su an hasarin duzeldigini dogal yolla cocuk sahibi olabilecegimizi soyledi. Antioksidan aldiginiz surece hasar yukselmez dedi. Klomeni artik birakin sabah aksam emodexe hep devam edin dedi. Emodex kullandiginiz surece hasar yukselmez dedi. Bizim bu ay tedaviden sonra ilk denememiz. Iyi haberi vermek nasip olur insallah.canım bizde varikosel vardı ameliyattan sonra 11. ayda gebe kaldım
son gittiğimiz doktor klomen verdi
1 ay kullandık gebe kaldık
pharmaton evicap ı da bir yıldır kullanıyoruz
Canim biz kaan hocada tedavi olduk. Kaan hoca su an hasarin duzeldigini dogal yolla cocuk sahibi olabilecegimizi soyledi. Antioksidan aldiginiz surece hasar yukselmez dedi. Klomeni artik birakin sabah aksam emodexe hep devam edin dedi. Emodex kullandiginiz surece hasar yukselmez dedi. Bizim bu ay tedaviden sonra ilk denememiz. Iyi haberi vermek nasip olur insallah.
Allah korusun canim aklina kotuyu getirme.inşallah canım....bizim 2. değerlere baktırmak için test yaptırmadan gebe kaldım
darısı sizin başınıza olsun...çok zor bir süreç bilirim...
bir de benim en büyük korkum kalitesiz bir spermle döllenmeden gelişecek sıkıntılı gebelik veya kromozomsal anormalikler
hala kokruyorum biliyor musun
Rabbimden hayırlısı
derdi veren dermanı da verir inşallah
müjdeli haberlerini bekliyorum
Evet canım.. Ben çok sıkıldım artık ister istemez. Bir dahaki hafta içi 1 haftalığına gelecek eşim:) aslında sürpriz yapacakmış ama ben çok ağladım dün:) ta giderkenden ayarlıymış aslında amaan neyse.. bana bugün bir teyze 27 yaşındayım diyince bana 30una kadar 2 tane yap dedi! Oldu dedim içimden hemen oluyor da ben yapmıyoruminşallah gelir canım, ne kadar az kişi kaldık di mi?
Canım benim ne güzel olmuuş darısı başımızaaa çok sevindiim:))canım çok teşekkür ederim... 15 ay sonra nihayet nasip oldu...
darısı size olsun...
hiç ummadığım bir zamanda süpriz oldu..
adetn 5 gün gecikti umursamadım bile sonra test yaptım baktım çift çizgi
dedim kesin kist var kan testi yaptırınca şaşırdım
Evet canım.. Ben çok sıkıldım artık ister istemez. Bir dahaki hafta içi 1 haftalığına gelecek eşim:) aslında sürpriz yapacakmış ama ben çok ağladım dün:) ta giderkenden ayarlıymış aslında amaan neyse.. bana bugün bir teyze 27 yaşındayım diyince bana 30una kadar 2 tane yap dedi! Oldu dedim içimden hemen oluyor da ben yapmıyorum
Canım benim ne güzel olmuuş darısı başımızaaa çok sevindiim:))
cnm ana doktor tüp bebekten bir ay önce başlattı inofolic combiydi benimki yumurtalar beslensin dedi bi de bi vitamin vermişti vitabiol dü sanırım ben zararı olcağını sanmıom ama gwne de bi sorben önceki hamileliğimde de rahim filmi çektirdiğim ay kalmıştım canım.
o zaman hiiç bir sorun yoktu, açıktı tüpler filan ama bazen operasyon sonrası tıkanıklık olabilirmiş. bende kürtajdan beri regli olma şeklim değişti. 4-5 gün önceden ağrılar kasılmalar başlıyor, sonra regli oluyorum ve eskiye göre yoğunluğu azaldı. içimde şüphe kalacağına çektireyim diyorum ben de.
ovulasyon testi çok uzun süre kullandım ben bu aya kadar. ama sıkıldım artık. zaten yumyum günlerim hep aynı benim o yüzden o günleri değerlendiriyoruz artık. bir tek acaba diyorum bir sefer de dijital ovulasyon testi mi denesem. deneme tahtasına döndük nasılsa :)
bir de inofolic içmek istiyorum ben ama doktor vermeden de güvenemiyorum.
Evet canım.. Ben çok sıkıldım artık ister istemez. Bir dahaki hafta içi 1 haftalığına gelecek eşim:) aslında sürpriz yapacakmış ama ben çok ağladım dün:) ta giderkenden ayarlıymış aslında amaan neyse.. bana bugün bir teyze 27 yaşındayım diyince bana 30una kadar 2 tane yap dedi! Oldu dedim içimden hemen oluyor da ben yapmıyorum
Canım benim ne güzel olmuuş darısı başımızaaa çok sevindiim:))
cnm ana doktor tüp bebekten bir ay önce başlattı inofolic combiydi benimki yumurtalar beslensin dedi bi de bi vitamin vermişti vitabiol dü sanırım ben zararı olcağını sanmıom ama gwne de bi sor
Homely_angel canım nasılsın kırmızılar yoktur inşAllah :) bu aralar rüyamda hep bebek görüyorum kız bebek annemlerin evinde bakıyorm hep emzirmeye calısıyorm hayr olsun inşAllah :)