- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.761
hayır olur mu öyle şey....annelik için de ayrı sayfa açacağız daha
evet ya insan sinir oluyor
geçen biriyle konuşuyorum eşiyle sadece bir gece birlikte olmuşlar hamile kalmış pess
biz Lh lar doktorlar kürler bırakmadık
inşallah canım, ahtım var bir bebeğim olsun ikinci için hiç korunmayacağım. oluyorsa peşpeşe olsun.
Eki Görüntüle 1897358
Kızlar yumurtam catladı sanırım bi yıldız yaptıgımda ilişki oldu birde bugün olur kacırdım mı acaba :)
Aman da amannn.hayırlısı olsun kuzum.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Kızlar sonucum 190 çıktı galiba hamileyim
Aman da amannn.hayırlısı olsun kuzum.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Kuzum dr ne zaman gideceksin?
Dr a sor ve bence bebek aspirinine başla.önceden düşüğü olanlara veriyorlar genelde.
Ayyy keseydi kalp atışıydı senin için heyecanlı süreç başlıyor.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Nazar olabilir tabi ama pıhtılaşma testi yaptırdıysan ve pıhtulaşman olmadığına eminsen kullanma ama test yaptırmadıysan bence kullanmanda sakınca yok.çünkü bebek aspirini ya da coraspın sadece kanın vücutta daha düzenli dolaşmasını sağlıyor.saol cnm hepımıze yok ttlım ya gerek yok bebek aspırınıne falan bnm dr um ıstemıyo onun nasıbı yokmus nazara geldı o ben oyle dusunuyorum sen alıyor musun bebek aspırını
Nazar olabilir tabi ama pıhtılaşma testi yaptırdıysan ve pıhtulaşman olmadığına eminsen kullanma ama test yaptırmadıysan bence kullanmanda sakınca yok.çünkü bebek aspirini ya da coraspın sadece kanın vücutta daha düzenli dolaşmasını sağlıyor.
Önceden bebeğinde kalp durması yaşayanların %80nine veriyor dr lar.
Ben 5. Haftadan beri kullanıyorum.
Tabi son tercih yine senin.
ilk sonuç 527 iki gün sonra 1174ohhh süper tatlım, ilk sonuç kaçtı?
ilk sonuç 527 iki gün sonra 1174
Doğrudur belki nazardan kaybetmişsindir bebeğini ama yine de ben zarar getirmeyecek tüm önlemleri alalım,gerisini tevekkül edelim taraftarıyımdır.yok kusum ya dr uma sorarım ama sanmıorum gerek gorsun bnm bı arkadasım kullanmak ıstemıs kullandırtmadı suan hamılelıgı guzel ılerlıyo bılmıyorum ben bnmkının nazar oldugunu dusnnuyorum
amin canım darısı sizlerin başına. bende kan pıhtılaşması varmış canım, sen baktırdın mı genetik testlere?mavimli eger seni uzmeyeceksem kayiplarinin nedenini sorabilir miyim? Benimde kalp atisi olmamasindan dolayi 4 kaybim var.
Sanirim hamilesin saglikla kucagina al insallah.
Amin canim bizimde unv hastanesinde yapildi tum testlerimiz. Pihtilasma genetik bebegin genetigi hepsi incelendi. Bu ay korunmayi biraktik biz. Siz deniyomusunuz yoksa test sonuclari cikana kadar korunacak misiniz?peş peşe, her biri ayrı zordur eminim. çok iyi anlayabiliyorum. senin hamile kalmanda hiç bir sıkıntı yok ama bebeğin oluşması gerçekleşmiyor o zaman.
benim kaybımla ilgili aklına gelebilecek her test yapıldı. ve hiç bir şey bulunamadı. gen testlerini bile yaptırıyorum ben. şimdi ikinci detaylı gen testi için kan vereceğim. ama şu yüzdendir diyemiyor doktorlar.
umarım ikimiz için de hayırlısı ve bol bebişlisi olsun.
Canim esim 2 aydir gunasiri klomen ile gunde 2 emodex kapsul kullaniyor. Ilk hasar %30du 2 ay sonra %20ye dustu cok sukur. %20ye dusunce bizde korunmayi biraktik bu ay. Sizde de hasar mi vardi? Kac ay klomen kullandi esin ve tedaviden sonra kacinci ay hamile kaldin?canım dna hasarı için klomen kullanılıyor benim eşim de 1 ay kullandı
Şukur tespit edilmis canim gozunaydin.amin canım darısı sizlerin başına. bende kan pıhtılaşması varmış canım, sen baktırdın mı genetik testlere?
Canımmm dualarımız senle:) bir avazda kurtul inşallah:) bize de dua et ve haberdar et canımmgulit_me canım cuma sezeryan günü netleşecek. Haber veririm dualarınızı bekliyorum.
YuppiiiiiiKızlar sonucum 190 çıktı galiba hamileyim
Ya benn??? Çocuk yapabileceğim kocam bile yok yanımdane diyim ki tatlım? başbaşa kaldık :)
Yaaaa seni bilmiyorduuum bennn:)))) çooook sevindiiim anlatamam canım beniiim:))) hadi maşallah diyeliim:))))) çok mutlu oldum bitanemhayır olur mu öyle şey....annelik için de ayrı sayfa açacağız daha
Amin canim bizimde unv hastanesinde yapildi tum testlerimiz. Pihtilasma genetik bebegin genetigi hepsi incelendi. Bu ay korunmayi biraktik biz. Siz deniyomusunuz yoksa test sonuclari cikana kadar korunacak misiniz?
Canımmm dualarımız senle:) bir avazda kurtul inşallah:) bize de dua et ve haberdar et canımm
Yuppiiiiii)) çoook sevindim canım beniim darısı başımıza inşallah:)
Ya benn??? Çocuk yapabileceğim kocam bile yok yanımdabu ara bir kaçamak yapalım diyor bakalım inşallah gelir
Yaaaa seni bilmiyorduuum bennn:)))) çooook sevindiiim anlatamam canım beniiim:))) hadi maşallah diyeliim:))))) çok mutlu oldum bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?