Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar sonucum 190 çıktı galiba hamileyim
Aman da amannn.hayırlısı olsun kuzum.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Kuzum dr ne zaman gideceksin?
Dr a sor ve bence bebek aspirinine başla.önceden düşüğü olanlara veriyorlar genelde.
Ayyy keseydi kalp atışıydı senin için heyecanlı süreç başlıyor.
Allah hayırlısını nasip etsin.

saol cnm hepımıze yok ttlım ya gerek yok bebek aspırınıne falan bnm dr um ıstemıyo onun nasıbı yokmus nazara geldı o ben oyle dusunuyorum sen alıyor musun bebek aspırını

saol cnm hepımıze yok ttlım ya gerek yok bebek aspırınıne falan bnm dr um ıstemıyo onun nasıbı yokmus nazara geldı o ben oyle dusunuyorum sen alıyor musun bebek aspırını
Nazar olabilir tabi ama pıhtılaşma testi yaptırdıysan ve pıhtulaşman olmadığına eminsen kullanma ama test yaptırmadıysan bence kullanmanda sakınca yok.çünkü bebek aspirini ya da coraspın sadece kanın vücutta daha düzenli dolaşmasını sağlıyor.
Önceden bebeğinde kalp durması yaşayanların %80nine veriyor dr lar.
Ben 5. Haftadan beri kullanıyorum.
Tabi son tercih yine senin.

yok kusum ya dr uma sorarım ama sanmıorum gerek gorsun bnm bı arkadasım kullanmak ıstemıs kullandırtmadı suan hamılelıgı guzel ılerlıyo bılmıyorum ben bnmkının nazar oldugunu dusnnuyorum

yok kusum ya dr uma sorarım ama sanmıorum gerek gorsun bnm bı arkadasım kullanmak ıstemıs kullandırtmadı suan hamılelıgı guzel ılerlıyo bılmıyorum ben bnmkının nazar oldugunu dusnnuyorum
Doğrudur belki nazardan kaybetmişsindir bebeğini ama yine de ben zarar getirmeyecek tüm önlemleri alalım,gerisini tevekkül edelim taraftarıyımdır.
Arkadaşın da daha önce bebeğinde kalp durması mı yaşamıştı?
Gerçi yaşasa bile herkesin hamileliği birbirine benzemiyor.hatta aynı kişinin farklı hamilelikleri bile benzemiyor.
Ben 2 dr a birden gidiyorum.hamileliğimi öğrendikten 1 gün sonra tatile gittiğim için farklı dr lara gitmek durumunda kaldım ve hepsine sordum.hepsi kullanılmasının hiç bir zararı yok dedi.

Amin canim bizimde unv hastanesinde yapildi tum testlerimiz. Pihtilasma genetik bebegin genetigi hepsi incelendi. Bu ay korunmayi biraktik biz. Siz deniyomusunuz yoksa test sonuclari cikana kadar korunacak misiniz?

canım dna hasarı için klomen kullanılıyor benim eşim de 1 ay kullandı
Canim esim 2 aydir gunasiri klomen ile gunde 2 emodex kapsul kullaniyor. Ilk hasar %30du 2 ay sonra %20ye dustu cok sukur. %20ye dusunce bizde korunmayi biraktik bu ay. Sizde de hasar mi vardi? Kac ay klomen kullandi esin ve tedaviden sonra kacinci ay hamile kaldin?

gulit_me canım cuma sezeryan günü netleşecek. Haber veririm dualarınızı bekliyorum.
Canımmm dualarımız senle:) bir avazda kurtul inşallah:) bize de dua et ve haberdar et canımm
Kızlar sonucum 190 çıktı galiba hamileyim
Yuppiiiiii)) çoook sevindim canım beniim darısı başımıza inşallah:)
ne diyim ki tatlım? başbaşa kaldık :)
Ya benn??? Çocuk yapabileceğim kocam bile yok yanımda bu ara bir kaçamak yapalım diyor bakalım inşallah gelir
hayır olur mu öyle şey....annelik için de ayrı sayfa açacağız daha
Yaaaa seni bilmiyorduuum bennn:)))) çooook sevindiiim anlatamam canım beniiim:))) hadi maşallah diyeliim:))))) çok mutlu oldum bitanem

Kızlar sizinlede paylasmak istedim.

Asagidaki bilgiye gore; ovulasyon testinde iki cizgiyide ayni koyulukta gordugumuz gun hamile kalmak icin en fazla sansimizin oldugu gun. Cunku ovulasyon testleri yumurtlama gununu degil yumurtlamaya az kaldigi gunu gosterir. O halde iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gun mutlaka iliski olmali.

inşallah gelir canım, ne kadar az kişi kaldık di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…