- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.561
canim esim turizmde calisiyor o yuzden sezonluk gelip gidiyoruz. ben orda ise girsem burdan eksik kaliyorum o yuzden de calisamiyorum flnöyle düşünme Bursa' da da iyi doktorlar duyuyorum, umarım iyi birine denk gelirsin. siz temelli Bursa' ya mı taşınıyorsunuz artık?
@ ne haberi canim ?bebek mujdesini mi diyorsun insallah canim allah buyuk :)Kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz.yazmasam da burayı takip ediyorum diyeceğim ama hiç yazan yok.
İnşallah kısa bi sürede mutlu haberler alırız da o haberlerle dolduruz sayfaları.
Ben iyiyim 13. Haftadayım.şimdilik her şey yolunda.inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.
Stres yapmamak adına pek yazmıyorum siteye.
Homely_angel ayda 1.5 kilo başlangıç için süper bence. @gulit_me hasret rüzgarları dindi mi bakalım :) @Princess91 takvimi kaldırmak nasip olmaz inşallah. myss ile aynı günde bombayı patlatırsınız inşallah. @Hnf sllms senden de haber bekliyorum unuttum sanma
Canım maşallah, senden güzel haberler almak süper:) yok yaa ben çok özledim eşimiKızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz.yazmasam da burayı takip ediyorum diyeceğim ama hiç yazan yok.
İnşallah kısa bi sürede mutlu haberler alırız da o haberlerle dolduruz sayfaları.
Ben iyiyim 13. Haftadayım.şimdilik her şey yolunda.inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.
Stres yapmamak adına pek yazmıyorum siteye.
Homely_angel ayda 1.5 kilo başlangıç için süper bence. @gulit_me hasret rüzgarları dindi mi bakalım :) @Princess91 takvimi kaldırmak nasip olmaz inşallah. myss ile aynı günde bombayı patlatırsınız inşallah. @Hnf sllms senden de haber bekliyorum unuttum sanma
canim esim turizmde calisiyor o yuzden sezonluk gelip gidiyoruz. ben orda ise girsem burdan eksik kaliyorum o yuzden de calisamiyorum fln
İyi yanlarıda var evet :)anladım canım, olsun o da güzelmiş. hep aynı yerden sıkılmazsın işte :)
Gecmiş olsun cnm bi idrar tahlili yaptırmalısın enfeksiyon varsa ilaç verirler hemen geçiyo idrar problrmleri cnm . Kanama nerden geliyor anlayabilirsin cnm idrar yolundan değildir inşallahKızlar ben fena üşüttüm galiba 2 gündür kusuyorum saat başı afedersiniz tuvalete gittim. Üşüttüm diyorum çünkü adetime daha 10 gün var. Anlamadığım şu. Akşam işten geldim lavaboda peçeteye ince yapılı kan geldi ve hala kontrol ettikçe geliyor. İdrar yolu enfeksiyonu falan kanama yapar mı?
Sağol kuzum benim. Kanama idrar yolundan değil canım şükür. Bakalım ağrılarım geçmezse doktora gitcez bugünGecmiş olsun cnm bi idrar tahlili yaptırmalısın enfeksiyon varsa ilaç verirler hemen geçiyo idrar problrmleri cnm . Kanama nerden geliyor anlayabilirsin cnm idrar yolundan değildir inşallah
Idrar yolu enfeksiyonu kanama ve mide bulntsi yapar cnm kasik agrisi. Hala cekiyorum ben evlndgm ilk 3 ayda cekmistim. Kaderim heralde benden gitmiyo enfeksiyon ihml etme git gecmis olsunSağol kuzum benim. Kanama idrar yolundan değil canım şükür. Bakalım ağrılarım geçmezse doktora gitcez bugün
Teşekkür ederim canım Allah sana da şifa versin :*Idrar yolu enfeksiyonu kanama ve mide bulntsi yapar cnm kasik agrisi. Hala cekiyorum ben evlndgm ilk 3 ayda cekmistim. Kaderim heralde benden gitmiyo enfeksiyon ihml etme git gecmis olsun
kizlar herkese merhaba.. ben hamileyimagustos diil ama eylul ugurlu geldi.. eylulde hamile kaldim.. Allah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. bana da bebegime kavusmayi nasip etsin insallah..
Tebrik ediyoruuumm :))kizlar herkese merhaba.. ben hamileyimagustos diil ama eylul ugurlu geldi.. eylulde hamile kaldim.. Allah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. bana da bebegime kavusmayi nasip etsin insallah..
Canım enfeksiyon kader olmamalı helede hamileykenIdrar yolu enfeksiyonu kanama ve mide bulntsi yapar cnm kasik agrisi. Hala cekiyorum ben evlndgm ilk 3 ayda cekmistim. Kaderim heralde benden gitmiyo enfeksiyon ihml etme git gecmis olsun
Tebrikler canımkizlar herkese merhaba.. ben hamileyimagustos diil ama eylul ugurlu geldi.. eylulde hamile kaldim.. Allah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. bana da bebegime kavusmayi nasip etsin insallah..
Cnm ben evleneli 1 yil oldu zaten ilk 3 ay cektim yogun antibiyotik tedavisi gordum. Zarin yerini bakteri sarmis o an. Bide balayindaydim havuz o bu onlardan gecti sanirim. 3 ay sonunda atlatmstm. Hamile kalinca gecenlerde yine oldu antbytk verdi doktor gecti bayramda yine oldu gecti sandm gecen gttm hala varms tahlilimde cikti yine antibiyotik verdi. Vucudum elverisliymis bakteriye mantara o yuzden bu kadar sık kapiyomusum. Yok sabun kullanmamam gerektigini blyrm nereden kapiyorum bilmyrnCanım enfeksiyon kader olmamalı helede hamileykengenital bölgende sabun kullanmıyorsun dimi . Bnde evlenince 8 ay ısrarla sabun kullandım ve çok temiz tutmaya çalışıyordum hep ve bnde 2 günde bir idrar problemi çekiyordum. Sürekli piyoloseptyl içiyordum mecbur. Sonra sabunu da çok kurcalamayı da buraktım ondan sonra 1 buçuk yılda toplasan 4 kere olmuşumdur o da kolayca geçti soğuktan olmuştular
Amin çok teşekkür ederim canım.. İnşallah hemen arkamdan sen de gelirsin haziran annelerine....Çok sevindim, tebrikler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Haber verdiğin için de tşkler, listemizin en taze hamişi olacaksın :)
Çok teşekkürler. Amin İnşallah.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinTebrikler canımsağlıklı hamilelik dilerim inşallah
Çok teşekkür ederim.. İnşallah sağlıkla doğduğunu da görürüm.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Tebrik ediyoruuumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?