• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

merhaba kızlar dün hastaneye gittim doktor tarafından da tescillenmiş oldu gebeliğim.çok şükür....inşallah sağ salim kucağıma alabilirim.hiçbir belirtim yok henüzz. en başta göğüslerim çok fenaydı o da geçti.
sizin için bol bol dua ediyorum.rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Hayırlı olsun bizlerede dua et sag salim kucagına almak nasip olsn canm

Saol canım inşAllah iyi calırız bndan sonra banada o kadar büyük moral olduki testin iyi cıkması yok hiç sinir yapmadı cok sükür sakin gecirdik spora yürüyüş falan yaptı eşim iyi geçirdi beslenmesine cok dikkat etti keci boynuzu pekmezi cok yedi findik ceviz bal muz falan mide fesadı geçirecek yakında :olamaz:
Masallah sende kendin icin dikkat et guzel beslen sende canim hadi insallah gonlunuze gore olur hersey

Sagol canim insallah sizde yasarsiniz bu duygulari en kisa zamanda. Evet bendede vardi bende korkmustum tedavim ertelencek diye. Oda korkcak bise yok yumurtalarin isi bu bise olmaz dedi. Yumurtalari toplarken o kistise aldi sanirim. Ikiside tuttu ve ben o kadarda onemsemedim yani yok hep yatiyim falan gibi. Sdce temizlik yapmadim supurge falan
Canım benim sağ ol:) ben de tüpten sonra çok takmam inşallah:) her şey güzel olur umarım hepimiz için;) teşekkürler desteğin için:)

Bende ekim ayının güzellikler getirmesini umuyor ve çalışmalara devam ediyorummm :oops:
İnşallah senin tutar cnm. Bn bugün doktora gittim ve direk inferteliteye yönlendirildim . Onlarda daha mnce klomen denediğim içim aşılama önerdiler bir sürü de belge isteddiler. Ancak ay sonu bu şehirden ayrılıp bursaya döneceğimiz için ben bu tedaviye başlayamicam

İnşallah senin tutar cnm. Bn bugün doktora gittim ve direk inferteliteye yönlendirildim . Onlarda daha mnce klomen denediğim içim aşılama önerdiler bir sürü de belge isteddiler. Ancak ay sonu bu şehirden ayrılıp bursaya döneceğimiz için ben bu tedaviye başlayamicam
Canım sende sorun ne ki? Ne kadardır bekliyorsun gebeliği? İnan ben bu doktorlara güvenmiyorum. Allahın dediği olur inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür. Benim doktor daha bir kaç ay olduğu için bişey vermedi folik asit dışında. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Canım sende sorun ne ki? Ne kadardır bekliyorsun gebeliği? İnan ben bu doktorlara güvenmiyorum. Allahın dediği olur inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür. Benim doktor daha bir kaç ay olduğu için bişey vermedi folik asit dışında. Hakkımızda hayırlısı olsun..
:) benim sorunlarım derken bn 5 ay olmayınca doktora gittim önce rahim filmi çektirdim biri kapalı çıkmıştı biri de orada açılmıştı yani öyle dediler ama rahim filmine de güvenilmiyor. Sonra klomen sonra hamile kaldım ancak 2 aylıkken gelişemediği için gitti. Smdi de 4 ay geçti böyleyken böyle yani :) aynen hakkımızda hayırlısı cümleten cnm

:) benim sorunlarım derken bn 5 ay olmayınca doktora gittim önce rahim filmi çektirdim biri kapalı çıkmıştı biri de orada açılmıştı yani öyle dediler ama rahim filmine de güvenilmiyor. Sonra klomen sonra hamile kaldım ancak 2 aylıkken gelişemediği için gitti. Smdi de 4 ay geçti böyleyken böyle yani :) aynen hakkımızda hayırlısı cümleten cnm
Al işte ne infertilitesi mis gibi hamile kalmışsın kuzucum :) Ben senden de güzel güzel gelişmeler bekliyorummm

Back