- 10 Ağustos 2016
- 121
- 36
- 13
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.541
İdrar testini de geçen hafta mı yaptın canım yoksa tekrarladın mıbenim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini
dün tekrar yaptım ilk idrarımla negatiftiİdrar testini de geçen hafta mı yaptın canım yoksa tekrarladın mı
istersen bugün de bekle canım ama için rahat etsin istiyorsan en kesin sonuç kan testi tabi kii . İnşallah hamilesindir de bizler de mutlu oluruzdün tekrar yaptım ilk idrarımla negatifti
inşallah.. gerçi gebelik için henüz erken daha 7 aylık evliyim ama bi yanımda istiyo bebişistersen bugün de bekle canım ama için rahat etsin istiyorsan en kesin sonuç kan testi tabi kii . İnşallah hamilesindir de bizler de mutlu oluruz
:) benim sorunlarım derken bn 5 ay olmayınca doktora gittim önce rahim filmi çektirdim biri kapalı çıkmıştı biri de orada açılmıştı yani öyle dediler ama rahim filmine de güvenilmiyor. Sonra klomen sonra hamile kaldım ancak 2 aylıkken gelişemediği için gitti. Smdi de 4 ay geçti böyleyken böyle yani :) aynen hakkımızda hayırlısı cümleten cnm
Normal yolla derken klomenin etkisi 6 ay suruyormusya hormonlarda ben onun hamileligi destekledigini dusunuyorum canim acikcasi. Bi de hazir antalyadayken buranin doktorlarinin da fikrini bi alayim dedim . Gene bursaya kaldik ama orda da hastaneler tiklim tikis .ozeller de aldi basini gidiyor bi de doktorlari cok genc oluyor fln istemiyorum bursada hastaneye gitmk nedensecanım sen doğal yolla hamile kalabiliyorsun. şu an daha 4 ay olmuşken bence çok doğru olmamış ki, seninle yakın dönemlerde yaşadık bunları ve benim gittiğim 3 doktor da çok erken böyle şeyleri konuşmak için diyor. sonuçta yaşlarımız genç, yumurta rezervi de normalse beklenmeli diyorlar hep.
canim profilindeki rakamlar siteyle alakali micanım sen doğal yolla hamile kalabiliyorsun. şu an daha 4 ay olmuşken bence çok doğru olmamış ki, seninle yakın dönemlerde yaşadık bunları ve benim gittiğim 3 doktor da çok erken böyle şeyleri konuşmak için diyor. sonuçta yaşlarımız genç, yumurta rezervi de normalse beklenmeli diyorlar hep.
Canim lekelenmeli kanamalar oluyor iki gun fln surup sonra sokuluyo cok stresli oldugum aylarda mi ne giruyom. Ancak bir hafta uzadiysa doktora gorunseydin ara kanamadir belkidün tekrar yaptım ilk idrarımla negatifti
Sagol canim ancak uzerimdeki baskiyla da olmuyor. Nyse iki ay daha olmazsa burun ameliyati olmam lazim o gircek araya. En azindan o aradan cikarAl işte ne infertilitesi mis gibi hamile kalmışsın kuzucum :) Ben senden de güzel güzel gelişmeler bekliyorummm
Normal yolla derken klomenin etkisi 6 ay suruyormusya hormonlarda ben onun hamileligi destekledigini dusunuyorum canim acikcasi. Bi de hazir antalyadayken buranin doktorlarinin da fikrini bi alayim dedim . Gene bursaya kaldik ama orda da hastaneler tiklim tikis .ozeller de aldi basini gidiyor bi de doktorlari cok genc oluyor fln istemiyorum bursada hastaneye gitmk nedense
canim profilindeki rakamlar siteyle alakali mi
kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?
negatif çıkar diye korkuyorumİdrarda gebelik bak bence
negatif çıkar diye korkuyorum
Kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz.yazmasam da burayı takip ediyorum diyeceğim ama hiç yazan yok.
İnşallah kısa bi sürede mutlu haberler alırız da o haberlerle dolduruz sayfaları.
Ben iyiyim 13. Haftadayım.şimdilik her şey yolunda.inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.
Stres yapmamak adına pek yazmıyorum siteye.
Homely_angel ayda 1.5 kilo başlangıç için süper bence. @gulit_me hasret rüzgarları dindi mi bakalım :) @Princess91 takvimi kaldırmak nasip olmaz inşallah. myss ile aynı günde bombayı patlatırsınız inşallah. @Hnf sllms senden de haber bekliyorum unuttum sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?