Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

canım sen doğal yolla hamile kalabiliyorsun. şu an daha 4 ay olmuşken bence çok doğru olmamış ki, seninle yakın dönemlerde yaşadık bunları ve benim gittiğim 3 doktor da çok erken böyle şeyleri konuşmak için diyor. sonuçta yaşlarımız genç, yumurta rezervi de normalse beklenmeli diyorlar hep.

Normal yolla derken klomenin etkisi 6 ay suruyormusya hormonlarda ben onun hamileligi destekledigini dusunuyorum canim acikcasi. Bi de hazir antalyadayken buranin doktorlarinin da fikrini bi alayim dedim . Gene bursaya kaldik ama orda da hastaneler tiklim tikis .ozeller de aldi basini gidiyor bi de doktorlari cok genc oluyor fln istemiyorum bursada hastaneye gitmk nedense

canim profilindeki rakamlar siteyle alakali mi

öyle düşünme Bursa' da da iyi doktorlar duyuyorum, umarım iyi birine denk gelirsin. siz temelli Bursa' ya mı taşınıyorsunuz artık?

kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?

İdrarda gebelik bak bence

Kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz.yazmasam da burayı takip ediyorum diyeceğim ama hiç yazan yok.
İnşallah kısa bi sürede mutlu haberler alırız da o haberlerle dolduruz sayfaları.
Ben iyiyim 13. Haftadayım.şimdilik her şey yolunda.inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.
Stres yapmamak adına pek yazmıyorum siteye.

Homely_angel ayda 1.5 kilo başlangıç için süper bence. @gulit_me hasret rüzgarları dindi mi bakalım :) @Princess91 takvimi kaldırmak nasip olmaz inşallah. myss ile aynı günde bombayı patlatırsınız inşallah. @Hnf sllms senden de haber bekliyorum unuttum sanma

canım benim güzel haberlerini almak harika, çok sevindim. aklıma geliyorsun ama stres olmamak adına çok takılmadığını bildiğim için yazmıyorum. her güzel haberi yaz olur mu? bu sefer 40. haftalarda doğumu da bekleyeceksin inş.
biz beklemelerdeyiz, ama biraz yoruldum gibi. o yüzden artık test mest yapmıyorum. işte kilo vermeye uğraşıyorum, ilk önce güzel verdim ama şimdi veremiyorum.

Homely_angel aa bilmiyordum bu yarismayi canim sana bol azimli gunler dilerim. bende 63 kilo flnim bu sekilde devam edersem daha alirim ancak kendimi kontrol etmeye basladim. hamile kalayim diye her seyi yiyom o eksik kalmasin diye ondan iyi bnm kilomda yoksa 55 e dogru dusmustum evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…