Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hayırlı olsun bizlerede dua et sag salim kucagına almak nasip olsn canm

Masallah sende kendin icin dikkat et guzel beslen sende canim hadi insallah gonlunuze gore olur hersey

Canım benim sağ ol:) ben de tüpten sonra çok takmam inşallah:) her şey güzel olur umarım hepimiz için teşekkürler desteğin için:)

Bende ekim ayının güzellikler getirmesini umuyor ve çalışmalara devam ediyorummm
İnşallah senin tutar cnm. Bn bugün doktora gittim ve direk inferteliteye yönlendirildim . Onlarda daha mnce klomen denediğim içim aşılama önerdiler bir sürü de belge isteddiler. Ancak ay sonu bu şehirden ayrılıp bursaya döneceğimiz için ben bu tedaviye başlayamicam

Canım sende sorun ne ki? Ne kadardır bekliyorsun gebeliği? İnan ben bu doktorlara güvenmiyorum. Allahın dediği olur inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür. Benim doktor daha bir kaç ay olduğu için bişey vermedi folik asit dışında. Hakkımızda hayırlısı olsun..

:) benim sorunlarım derken bn 5 ay olmayınca doktora gittim önce rahim filmi çektirdim biri kapalı çıkmıştı biri de orada açılmıştı yani öyle dediler ama rahim filmine de güvenilmiyor. Sonra klomen sonra hamile kaldım ancak 2 aylıkken gelişemediği için gitti. Smdi de 4 ay geçti böyleyken böyle yani :) aynen hakkımızda hayırlısı cümleten cnm

Al işte ne infertilitesi mis gibi hamile kalmışsın kuzucum :) Ben senden de güzel güzel gelişmeler bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…