- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.501
canım benim ilk tüp bebekte tuuttu gerçi bi aşılama var negatif ama onun başarı şansı düşük.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. iki koydular üç oldu şu iki haftayı da sağ salim atlatırsam az rahatlıycam bende..Merhaba canım:) evet kalamadım, benim kistim dışında sıkıtım yok. İşte adetin 2. Gününkü hormon testleri yapıldı, rahim filmi çekildi. Eşim de sonuçları iyi çıktı. Farklı doktorlara da gittik problem yok dendi. Kimse tanı koymadı ama ben koydum: sebepsiz intertilite. Biz direkt tüp bebek düşünüyoruz. Tüp olacağı için de eşimin dönüşü, benim de atama yerim kesinleşsin diye bekliyoruz. 2017 diye düşünüyoruz işte.. Başka ne testler var? Sen naptırdın? Siz nasıl bir yol düşünüyorsunuz?
Benim de kistim var. Doktorlar engel değil diyor ama bak engel olabilir demek ki.. valla kisti eritmek için de doğum kontrol hapı kullandırttırıyorlar.. o da bir ironi yani..
Ben de bugün tüp bebek yaptırmış bir arkadaş biraz canımı sıktı, işte yok ilkinde mümkün değil tutmuyor diyor. Dedim olur mu benim arkadaşlarım var.. bakalım kısmet artık
taze sıkılmış havuç suyu için lütfen sabah akşam .. inşş tutar :)canım selam. ben de sen de biliyorum takip ediyorum zaten. transfer dün oldu dua edin arkadaşlar.
Amin amin insallah cok sagolasin.Maşallah subhanallah sağlıkla gelsinler
Cok sukur Allaha geldiler zor oldu ama oldu binlerce sukur. Insallah o gunlerinde haberini verebilirim. Darisi sizlere insallah.ayyy çok muhteşem canım, maşallah onlara
herkesin hayalidir her halde, zor oldu ama geldiler bak. inş sağlıkla kucağına geldikleri günü de böyle müjdelersin bize.
Allah razi olsun canim darisi basinaAllah analı babalı büyütsün inşallah. maşallah ikizlerine
Canim benimde ilkti tuttu hatta ben tutmaz diye 2 tane koydurdum ikiside tuttu cok sukur. Oyle diyenlere inanma. Herseyin basi inanmak. Rabbim nasip edince biseyleri vesile kiliyo. Sizde kavusursunuz insallah bir an once. Bu arada benimde kistim vardi hemde tup bebek tedavisi sirasinda. Doktor bisey olmaz dedi kistim varken yumurta gelistirici kullandim ben.Merhaba canım:) evet kalamadım, benim kistim dışında sıkıtım yok. İşte adetin 2. Gününkü hormon testleri yapıldı, rahim filmi çekildi. Eşim de sonuçları iyi çıktı. Farklı doktorlara da gittik problem yok dendi. Kimse tanı koymadı ama ben koydum: sebepsiz intertilite. Biz direkt tüp bebek düşünüyoruz. Tüp olacağı için de eşimin dönüşü, benim de atama yerim kesinleşsin diye bekliyoruz. 2017 diye düşünüyoruz işte.. Başka ne testler var? Sen naptırdın? Siz nasıl bir yol düşünüyorsunuz?
Benim de kistim var. Doktorlar engel değil diyor ama bak engel olabilir demek ki.. valla kisti eritmek için de doğum kontrol hapı kullandırttırıyorlar.. o da bir ironi yani..
Ben de bugün tüp bebek yaptırmış bir arkadaş biraz canımı sıktı, işte yok ilkinde mümkün değil tutmuyor diyor. Dedim olur mu benim arkadaşlarım var.. bakalım kısmet artık
Direk havuç yesem?taze sıkılmış havuç suyu için lütfen sabah akşam .. inşş tutar :)
havuçu zor sindiriyormuş mide suyunu içince kana çabuk karışıor rahimdeki kılcal damarları besliomuş havuç suyu embriyolarda rahimdeki bu kılcal damarlara tutunacakları için :) ben de işe yaradığını düşünüyorumDirek havuç yesem?
Yarın hemen meyve sıkacağı alıyorum :)havuçu zor sindiriyormuş mide suyunu içince kana çabuk karışıor rahimdeki kılcal damarları besliomuş havuç suyu embriyolarda rahimdeki bu kılcal damarlara tutunacakları için :) ben de işe yaradığını düşünüyorum
Sen o haplardan kullanmismiydin canim ? Kist oldu mu oluyorda uzatiyor iste zorlastiriyor. Demek tup bebege gitceksiniz oncesinde iyice arastir canim onda moral bozcak bisey oldugunu sanmiyorum canm bnm bildiklerimde ilkinde tutanlar
Canım benim inşallah tutaar, dua edicem senin içinn:) içini ferah tut:) ne güzel yapmışsınız, inşallah biz de görürüz o günleri:) sen şimdi bol bol dinlen ve hep pozitif düşüncanım ben de yapışıklık vardı histeroskopi oldum. rezerv düşüklüğü ve kan pıhtılaşması da var. bu yüzden tüpe yöneldik bizde. ama tüp de kolay değilmiş hani. eşim ve ben bir kereliğine denemeye karar verdik süreç bizi yordu. nasip kısmet. tutar embriyolarım inşallah.
Yaaa süperrr:)) benim de hep hayalimdirr, ohh Allah iki cinsiyeti tek seferde nasip etti ne güzelKzlar cinsiyetmz kesinlesti. Bi kiz bi erkek
Doğru söylüyorsun canım yaa:) ben de tedaviye başladım da bir o kaldı dedim içimden:) ben inanıyorum, güzel olacak het şey:) senin için de duacıyız canım benim:) sağ salim kavuşacaksın üçüne de inşallah:) sen de rahatlarsın inşallah en kosa zamandacanım benim ilk tüp bebekte tuuttu gerçi bi aşılama var negatif ama onun başarı şansı düşük.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. iki koydular üç oldu şu iki haftayı da sağ salim atlatırsam az rahatlıycam bende..
Yaa sağ ol canım, doğru diyorsun demin de dedim hele tedaviye başlayayım da gerisi gelir diye düşünüyorum:) demek sende de kist vardı, bana da basit kist dedi dr ama işte belli olmuyor bazen.. Seb de sağ salim sağlıkla al inşallah bebeklerini kucağına:) her şey güzel olsun hepimiz içinCanim benimde ilkti tuttu hatta ben tutmaz diye 2 tane koydurdum ikiside tuttu cok sukur. Oyle diyenlere inanma. Herseyin basi inanmak. Rabbim nasip edince biseyleri vesile kiliyo. Sizde kavusursunuz insallah bir an once. Bu arada benimde kistim vardi hemde tup bebek tedavisi sirasinda. Doktor bisey olmaz dedi kistim varken yumurta gelistirici kullandim ben.
Eczaneden test alsan gecikme olduysa çıkar aslında. Gönlünce olur umarım:)
M3lik3Yeni ÜyeÜye
Selam,arkadaşlar ben Ağustos 30 unda adet olmuştum.normalde adetimde hiç gecikme yaşamam ama şu an 2.gun henüz adet olmadım ilişki de korunduk kalma olasılığım varmı bulantı hiç yaşamadım sadece midede eksime ve sürekli uyku hissi yorgunluk var.. yardımcı olabilir misiniz
Sagol canim insallah sizde yasarsiniz bu duygulari en kisa zamanda. Evet bendede vardi bende korkmustum tedavim ertelencek diye. Oda korkcak bise yok yumurtalarin isi bu bise olmaz dedi. Yumurtalari toplarken o kistise aldi sanirim. Ikiside tuttu ve ben o kadarda onemsemedim yani yok hep yatiyim falan gibi. Sdce temizlik yapmadim supurge falanCanım benim inşallah tutaar, dua edicem senin içinn:) içini ferah tut:) ne güzel yapmışsınız, inşallah biz de görürüz o günleri:) sen şimdi bol bol dinlen ve hep pozitif düşünbize de haber ver mutlakaa:))
Yaaa süperrr:)) benim de hep hayalimdirr, ohh Allah iki cinsiyeti tek seferde nasip etti ne güzel
Doğru söylüyorsun canım yaa:) ben de tedaviye başladım da bir o kaldı dedim içimden:) ben inanıyorum, güzel olacak het şey:) senin için de duacıyız canım benim:) sağ salim kavuşacaksın üçüne de inşallah:) sen de rahatlarsın inşallah en kosa zamanda
Yaa sağ ol canım, doğru diyorsun demin de dedim hele tedaviye başlayayım da gerisi gelir diye düşünüyorum:) demek sende de kist vardı, bana da basit kist dedi dr ama işte belli olmuyor bazen.. Seb de sağ salim sağlıkla al inşallah bebeklerini kucağına:) her şey güzel olsun hepimiz için
Eczaneden test alsan gecikme olduysa çıkar aslında. Gönlünce olur umarım:)
Saol canım harnup pekmezi yiyor zaten sabah aksam keçi boynuzu kürü yapacagım oda iyi geliyormus
Anliyorum canim kac embriyo koydular? Bi de ozel de mi devlette mi yaptirdin9 senedir evliyiz ve son üç senedir deniyoruz canım.
Ne guzel canim iki cinsiyet olmasi bence buyuk sans iki duyguyu birden tadicaksin insallahKzlar cinsiyetmz kesinlesti. Bi kiz bi erkek
canim buyuk yol katetmissiniz artik iyi calisin . Bu arada o klomen bnde inanilmaz sinir yapmisti . erkekte nasil etki etti ilac ictigi gunler kolay gecti miMerhaba kızlar bugün doktora gittik eşimin sperm sayısında sorun vardı sayısı ml de 6 milyondu toplam 19 milyondu ve hareketi %10 du 2 aydır klomen ve proxeed plus kullandı test verdi bugün ml de 28 milyon toplamı 57 milyon olmus ve hareketi %15 e cıkmıs dogal yollarla hamile kalınacak düzeye gelmiş sperm sayısı ancak hareketi arttırmalıyız dedi doktor ilaca devam ediyoruz klomeni bıraktık 2 ay sonra tekrar test yapıcak inş hareketide artar ilişkiye devam dedi nasip olur belki hareketi arttırmak için neler yapabiliriz bilgisi olan varmı
bahçeci fulyada özelde canım. iki embriyom vardı zaten toplam onları verdiler banaAnliyorum canim kac embriyo koydular? Bi de ozel de mi devlette mi yaptirdin
30. Haftaya mi gelmen gerekiyor canim . Canim tutabildigin kadar tut onlari icinde ne kadar gec dogsan o kadar iyi olcaktir biliyorsun Bir kac doktordan fikir al dogum sezeryan icin.canım benim ilk tüp bebekte tuuttu gerçi bi aşılama var negatif ama onun başarı şansı düşük.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. iki koydular üç oldu şu iki haftayı da sağ salim atlatırsam az rahatlıycam bende..
Devlet sinirida iki diye duymustum oyle mi?bahçeci fulyada özelde canım. iki embriyom vardı zaten toplam onları verdiler bana
O zaman önümüzdeki aya tatlım hayırlı haberler veririz inşAllah kadın doguma gittim bugün bende kontrole alttan muane etti kist falan yok dedi ama küçük küçük yumurtaların var dedi ne demek istedi anlamadım alttan muanenin şokuyla soramamısım da aşılama yapalım dedi ama eşim istemiyoben de dün keçi boynuzu sipariş ettim ama bu aya yetişmez :)
Saol canım inşAllah iyi calırız bndan sonra banada o kadar büyük moral olduki testin iyi cıkması yok hiç sinir yapmadı cok sükür sakin gecirdik spora yürüyüş falan yaptı eşim iyi geçirdi beslenmesine cok dikkat etti keci boynuzu pekmezi cok yedi findik ceviz bal muz falan mide fesadı geçirecek yakındacanim buyuk yol katetmissiniz artik iyi calisin . Bu arada o klomen bnde inanilmaz sinir yapmisti . erkekte nasil etki etti ilac ictigi gunler kolay gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?