- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.481
Merhaba canım:) evet kalamadım, benim kistim dışında sıkıtım yok. İşte adetin 2. Gününkü hormon testleri yapıldı, rahim filmi çekildi. Eşim de sonuçları iyi çıktı. Farklı doktorlara da gittik problem yok dendi. Kimse tanı koymadı ama ben koydum: sebepsiz intertilite. Biz direkt tüp bebek düşünüyoruz. Tüp olacağı için de eşimin dönüşü, benim de atama yerim kesinleşsin diye bekliyoruz. 2017 diye düşünüyoruz işte.. Başka ne testler var? Sen naptırdın? Siz nasıl bir yol düşünüyorsunuz?slm gulit_me sen de benim gibi çoktandır kalamadın hamile değil mi? herhangi bir sıkntı sorun var mı?, hangi testler yapıldı? yapışıklık falan olma ihtimali?
Benim de kistim var. Doktorlar engel değil diyor ama bak engel olabilir demek ki.. valla kisti eritmek için de doğum kontrol hapı kullandırttırıyorlar.. o da bir ironi yani..Selam kizlar avrupada calismis uzman bir kadin dogumcunun gebe kalamama ile ilgili bana yorumu su oldu 1 ) ya kist vardir 2) ya tupler tikalidir 3 ya da este sorun vardir. Smdi bnm 2 3 degil o zaman endometriozis denilen kist yapmasi vucudumun o kaliyor ki evet arada kistlerim oluyor geciyor. Birde kurtajdan sonra tr disinda bazi ulkelerde igne tedavisi uyguluyorlar onu sordu. Burda herhsngi bisey yapilmiyor dedim. Bi de yine kurtaj sonrasi 8 ay korunmak en iyisi diye tavsiye etti. Sistem tamamen eski haline geliyormus. Nyse zaten 4 ay gecti bile
Ben de bugün tüp bebek yaptırmış bir arkadaş biraz canımı sıktı, işte yok ilkinde mümkün değil tutmuyor diyor. Dedim olur mu benim arkadaşlarım var.. bakalım kısmet artık