Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

herkesin sınandığı başka şeyler var işte. senin sınavında bu. elbet vakti zamanı var ama çok zor beklemek seni o kadar iyi anlıyorum ki...rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese.
Guzel bir pozitif canim gene yaptin mi
yaptım bu sabah yine çookk silik çıktı. sonra ovulasyon testi yaptım.burda okumuştum.hamilelik varsa çift çizgi oluyor diye. o da çift çizgi çıktı. hatta t den daha koyu.inanın doktora gidemiyorum. bi kaç gün geçsin bakalım. göğüs ucu hassasiyetim dışında adet dönemimden farklı bi belirtim de yok. sivilcelerim bile var aynı adet dönemimdeki gibi.hala eşime söylemedm.erkekler bizim kada hassas değil maalesef.bu ay 6. ayımdı denemede.

Süper iki ay sonra süper haberler bekliyorum senden ama dedigimi bir uygulayın kızlar ya adet biter bitmez Birgün boş Birgün dolu
Ben denemiştim onu da ama o da tutmadı:) inşallah canım 2 ay yarar işime
Canımm sağ ol güzel dileklerin için:) inşallah canım:)
Canımm bence de pozitiff, inşallah güzel haber

Günaydıııın kızlaaarrr
Çınar uuuyorken şöyle bi ceee eee demeye geldim :)
Hamilelerrrr hamileliğin tadını çıkarın göbüşünüzü benim yerime de sevinn :)
Bu aralar dilimde bi şarkııı uykusuz her geceee diye :)
Beni soracak olursanız ben sanırım şu lohusa depresyonu denen şeye girdim ve çıkamıyorum
Okulum da haftaya başlayacak bi yandan da onun kaygısı var
Oğluşum da kolik aynı zamanda bugün sünnet olcak aman sabahlar olmasın :)
ardaemre Abe atasın bocuğumun resmini bi yorum yapim annesi:)
Ayrıca yeni hamiş arkadaşlar hayırlı olsun boncuklarınız :) Allâh kucağınıZa almayı nasip etsin

Oy ben yerim o paşayı annelik zor zanaat kuzum hayırlısı olsun sünnetinizde rabbim damatlığınıda göstersin inş Ekliyorum teysesi yap bakalım yorum alttaki 7+4 üstteki 6+1sol tarafımda karından usg ıkısıde

Eklentiler

• image.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 32
Canım benim hayırlısı olsun.. Hiç sıkma canını.. Daha zamanı gelmemiş demekki.. Oğlumdan sonra ilk kez geçen ay denediğimizde ben de aynen senin gibi davrandım.. Ya hamileysem ya bişi olursa.. Ee noldu, regl oldum. Sonra dedim ki böyle hayat geçmez, kendime kafamı dağıtacak şeyler buldum.. Puzzle.a başladım mesela, çok uzun zamandır okumayı bırakmıştım kitap okuyorum şimdi. Bi de fırsat olmadı bi türlü ama yürüyüşe de başlıcam en kısa zamanda kısmetse.. Allah ne yazdıysa o olur, herşey olacağına varır.. Ben oğlumdan sonra böyle düşünüyorum artık olacağı varsa her türlü olur.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Evet bebek seruveninde kilo aliniyormus mecbur bende oyle irilestim . Oyle yap canim

Aynen ablacıımm Zor meşakkatli ama çok güzel bi olay annelik... Teşekkür ederiz teyzesii senin paşalarınında damat olduğu günleri görelim inşalllah :) annesi böceklerinin yanına bir çiçek geliyor gibi geldi bana :) hayırlısı bakalım :)

Âmin ablam hayırlısı olsun bakalım bekleyip görücez Bizim gönlümüzden geçende o ama en önemlisi saglıklı eli ayağı düzgün olması

Slm kızlar Nasılsiniz Homely_angel Can'ım umutsuzluk yok birbirimize güç veriyoruz burada bende okuyorum ama yazamıyorum surekli .. Beni sorarsanız Bat geçsin test yakalım diye beklerken erken gelmesi de ayrı bir sınır bozucu bu ayda erken oldum 26. Gunde artık bati 26. Güne gore mi hesap yapsam bilemedim belli degil yanı bat 15 ekim yada 17 ekim bakalım artık sabır kalmadı ekimde iki sene olacak oglum iki yasındaydı korunmayı bırakalı simdi 4 oluyor saka gibi Cocik Kocaman oldu biz arası açılmasın diye erken basladik ama olmadı bu ay Dr gidicez ins bir iki kez asilama denemek istiyorum iki sene iyi bekledim daha fazla beklemek istemiyorum İnsaaallah hepimiz guzel gunleri yakındır .. @umutluay canim gözün aydın bence gebesin sagkikla kucağına alırsın ins ..

Canimmm insallah gönlüne göre olur gelir yavrun. Ben dé 2. İçin çok beklemesem diorum.eşim 1 tane bize yeter dio ama ben tek olsun ıstemiorum. Sen 2 seneden sonra mı olsun istedin . Bi de sorması ayıp dogumdan sonra ne ile korundun

Eşim korunuyordu cnm geri çekilme ile .. Ama Dr lar onu korunma yöntemi olarak saymıyor sanirim guvenilir degil .. Evet cnm iki sene sonra olsun dedik ztn oglum 7. Ayda olmustu buda gec olursa diye erken basladik 3 yasina yakın hamile kalırım 4 olmadan da doğar diye hayal kuruyorduk kı maalesef iki senedir kucağımız bos yanı benim fikrim ikinci ins olursa Allah'ın izniyle bir daha korunmayı düşünmüyorum eger sen arası açılmasın istiyorsan birinci de zor olduysa cok bekleme derim arkadasım

Canım benim geçen ay 3 gün geç geldi pazar adet olmam lazımdı ama malesef bugün oldum. Galiba geçen ay düzenli olması gereken güne göre hesaplamalıyız bence

Günaydınlar ben pazar gününü beklerken bu sabah kırmızı kartı yedim Canım yeni bat 18 ekim ekler misin Homely_angel Eylül de olmadı kısmet ekim ayına artık
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah bir dahaki aya
Canım ne güzel ne içten yazmışsın.. inşallah abi olur oğlun en kısa zamanda.. benim de 2 sene oldu, kucağım boş.. hayırlısı diyorum artık.. drlar sorun yok diyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…