• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Özlemler iyi gelir canım emin ol. Bir tazelenme yaratır. Sana güzel kürler ve sağlıklı beslenme programı uygulucaz. Sonra gelsin özlem bebişi. Hatta kız olursa adı da Özlem olsun :super:
Aynen iyi bakarız vücuda o ara güzel olur:) teşekkür ederim canım desteğin için :) Özlem ismi de iyi fikirmiş ama geçmişte bir arkadaşım vardı o isimden pek sevmem de kendisini:)))) ama yine de neden olmasın;)
Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.

Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu :KK61:
Canımmm her şeyde hayır vardır, demek bebeğin sağlıklı değilmiş, üzme kendini tamam mı.. Biz seviyoruz seni:)

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar :)

Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.

Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu :KK61:
canımsın Allah en kısa zamanda acını hafifletsin sağlıklı bebiş versin inşallaah sana ..

Kalbini hiç bozma bende dış gebelik olmasaydı 4aylık olucaktı rabbimin bir bildigi var içini ferah tut kuzun Zaman'ını biliyor dualarım seninle

Öyle tabi canım da ne bilişim bu bayramı hiç sevemedim ben. Rabbim bundan sonraki bayramda kucaklarımızda bebeklerimizle karşılamayı nasip etsin İnş.

Tatlış bnm kırmızılar geldi yeni bat 16 Ekim sen ver güzel haberi bende peşinden gelirim bu ay iki tane düğüne gitmem gerekecek ikisi de en yakınım ve 4 saatlik mesafede hep aklımda soru işareti olacaktı hayırlısını istedim rabbim den o da bu ay nasip etmedi ilk hamileligimde nisana gitmiştim ozaman çok pişman olmuştum canimmm

Hayırlısı olsun kuzum.

Merhaba hanımlar giremiyorum hiç oglusum maalesef pek huysuz uyku problemimız var gece gündüz uykusu değişti düzeni bozuldu gündüzleri uyuyup gece uyumuyor nasilsiniz

Hnf sllms Hnf sllms canım bir dahaki aya inşallaah, sıkma sakın canını..

mf_d mf_d canım kıyamam sana.. Tekrar oturtur inşallah düzene uykularını.. Tatlı telaşlardasın yani.. Ben de bi gelişme yok, 2 ay eşim de yok, bakalım ben de burda takılıyorum:)

Homely_angel Homely_angel canım senden nasıl haberler var? Bal tarçın olayını bekliyorum merakla

ada_aras ada_aras üst üste yazmışım gibi oldu:) canım sen nasılsın? Başka topicte gördüm de seni yazmak istedim, iyisiniz herhalde:)

ardaemre ardaemre canımm sizzz?? Cinsiyet belli mi mesela?

ada_aras ada_aras üst üste yazmışım gibi oldu:) canım sen nasılsın? Başka topicte gördüm de seni yazmak istedim, iyisiniz herhalde:)

ardaemre ardaemre canımm sizzz?? Cinsiyet belli mi mesela?
Yok teysesi daha 7hafta 4 günlüğüz pazartesi gidip testler istendi onları yaptırıcam bugünde doktora gittim acayip kötü Migdem kasık Ağrı'sı çok şükür kelebek iyi ama sen nasılsın

Regli geldi gitti işte yeni çalışmalara baslicaz bakalım bu ay çok yoğunum olmayabilir eşimin bile yanında olmayabilirim bakalım bu kadar yoğunlukta olacak mı okdar rahat vakitler de olmadı sizler ne yaptınız
Anladım canım.. Valla onların ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyor, umutsuz olma bence:) hakkımızda hayırlısı olur inşallah:) biz de 2 aylık beklemedeyiz eşim yok, dönüşte tam gaz devam;)
Yok teysesi daha 7hafta 4 günlüğüz pazartesi gidip testler istendi onları yaptırıcam bugünde doktora gittim acayip kötü Migdem kasık Ağrı'sı çok şükür kelebek iyi ama sen nasılsın
Yaa yerim o kelebeğii.. Ben sanki çoook olmuş gibi hatırladım bir an.. Yaa olsun kocaman olacak annesi o:) miden falan da toparlanır en kısa zamanda umarım canım.. Biz beklemediyiz ister istemez, eşim yok.. 2 ay sonra bomba gibi döneceğiz;)

Anladım canım.. Valla onların ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyor, umutsuz olma bence:) hakkımızda hayırlısı olur inşallah:) biz de 2 aylık beklemedeyiz eşim yok, dönüşte tam gaz devam:KK66:

Yaa yerim o kelebeğii.. Ben sanki çoook olmuş gibi hatırladım bir an.. Yaa olsun kocaman olacak annesi o:) miden falan da toparlanır en kısa zamanda umarım canım.. Biz beklemediyiz ister istemez, eşim yok.. 2 ay sonra bomba gibi döneceğiz:KK66:
Süper iki ay sonra süper haberler bekliyorum senden ama dedigimi bir uygulayın kızlar ya adet biter bitmez Birgün boş Birgün dolu ☺️

Anladım canım.. Valla onların ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyor, umutsuz olma bence:) hakkımızda hayırlısı olur inşallah:) biz de 2 aylık beklemedeyiz eşim yok, dönüşte tam gaz devam:KK66:

Yaa yerim o kelebeğii.. Ben sanki çoook olmuş gibi hatırladım bir an.. Yaa olsun kocaman olacak annesi o:) miden falan da toparlanır en kısa zamanda umarım canım.. Biz beklemediyiz ister istemez, eşim yok.. 2 ay sonra bomba gibi döneceğiz:KK66:

Olsun bu süre zarfında psikolojik olarak düzeltirsin hemde kendini beslersin ve hemen bi özlem çocuğu gelir inslalah

Süper iki ay sonra süper haberler bekliyorum senden ama dedigimi bir uygulayın kızlar ya adet biter bitmez Birgün boş Birgün dolu ☺️

İnşallah midende düzelir ama bi dolu bi boş bana uymadı bu ay kocis yoruldu pespese bende 14 16 18 20 değerlendirmeyi düşünüyorum ama ovulasyon da yapacam çünkü yumurtlama günümü anlamıyorum

20160917_220728.jpg
Kızlar iyi akşamlar. Memleketten döndüm.eve girer girmez aklıma test yapmak geldi. Sanki aklımdan çıktı da:)daha geleli bi saat ooldu bu arada. .neyse evde test vardı yapayım dedim.daha 3 gün var bata.aşağıdaki sonuç çıktı çok heyecanlandım ama silik çizgi çıktı çünkü.ama bu testi ilk defa denedim. Ovulasyon testlerinün içinden çıkmıştı. Çok uyduruk geldi. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Bir bakar mısınız? Marka laboquick.

Eki Görüntüle 1886192 Kızlar iyi akşamlar. Memleketten döndüm.eve girer girmez aklıma test yapmak geldi. Sanki aklımdan çıktı da:)daha geleli bi saat ooldu bu arada. .neyse evde test vardı yapayım dedim.daha 3 gün var bata.aşağıdaki sonuç çıktı çok heyecanlandım ama silik çizgi çıktı çünkü.ama bu testi ilk defa denedim. Ovulasyon testlerinün içinden çıkmıştı. Çok uyduruk geldi. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Bir bakar mısınız? Marka laboquick.
Hayırlı olsun canısı☺️

Evet benimde böyleydi hatta ben rüyamda görüp yapmıştım sonradan aynı boyle çıkmıştı ilk idrarda değildi 3 kala çıktı boyle bak ekledim resim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
Back