• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Eki Görüntüle 1886192 Kızlar iyi akşamlar. Memleketten döndüm.eve girer girmez aklıma test yapmak geldi. Sanki aklımdan çıktı da:)daha geleli bi saat ooldu bu arada. .neyse evde test vardı yapayım dedim.daha 3 gün var bata.aşağıdaki sonuç çıktı çok heyecanlandım ama silik çizgi çıktı çünkü.ama bu testi ilk defa denedim. Ovulasyon testlerinün içinden çıkmıştı. Çok uyduruk geldi. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Bir bakar mısınız? Marka laboquick.
İyi geceler. Benim testim de laboquikti ve aynen böyle silikti. Ben de senin gibi testi bi şeye benzetemedim ama bak kızım dünyaya geleli kaç gün oldu. Hayırlı olsun şimdiden :)

Evet benimde böyleydi hatta ben rüyamda görüp yapmıştım sonradan aynı boyle çıkmıştı ilk idrarda değildi 3 kala çıktı boyle bak ekledim resim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Yok bayılmadım:) test kağıt gibi bişey olunca tuhaf geldi.daha eşime bile söylemedim.
İyi geceler. Benim testim de laboquikti ve aynen böyle silikti. Ben de senin gibi testi bi şeye benzetemedim ama bak kızım dünyaya geleli kaç gün oldu. Hayırlı olsun şimdiden :)
Di mi test bişeye benzemiyor. Paketi açınca şaşırdım. Aaa içine test koymamışlar dedim. Sonra o kağıdı gördüm. Allah analı babalı büyütsün senin yavrunu da. Rabbim acısını göstermesin.

Eki Görüntüle 1886192 Kızlar iyi akşamlar. Memleketten döndüm.eve girer girmez aklıma test yapmak geldi. Sanki aklımdan çıktı da:)daha geleli bi saat ooldu bu arada. .neyse evde test vardı yapayım dedim.daha 3 gün var bata.aşağıdaki sonuç çıktı çok heyecanlandım ama silik çizgi çıktı çünkü.ama bu testi ilk defa denedim. Ovulasyon testlerinün içinden çıkmıştı. Çok uyduruk geldi. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Bir bakar mısınız? Marka laboquick.
Ayyyy gözün aydın benimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun :)

hanımlar günaydın,

maalesef yine iyi haberler yok bende. cuma günü yumurtlamadan sonra 14. gündü ve o günden beri olacak mıyım diye bekliyorum. testler de negatifti zaten. dün lekelenmeler artmıştı, bugün de kırmızılar geliyor gibi.
artık her ayı beklemekten çok sıkıldım gerçekten. kendimi kısıtlamaktan, ya tuttuysa diye hareketlerime dikkat etmekten, gün saymaktan hepsinden yoruldum.
tek çarem kafamdan uzaklaştırmak galiba, o yüzden ben de eskisi kadar sık gelemeyebilirim artık. ovulasyon testlerini filan da bırakıyorum. Bu ay hiç bir şey yapmak yok.

Ümitsizlik yok kuşum sadece vakti bu değilmiş demek ki 3 aydır bende ovulasyon dönemini tutturuyorum ama olmuyo demek ki vaktine var daha sen üzülme yıpratma kendini bizimde nasibimizde beklemek varmış nasibimiz gelene kadar beklicez Rabbim bizlere de sağlıklı evlat nasip edecektir nasip etmeyeceği şeyi Rabbim hayal ettirmezmis
hanımlar günaydın,

maalesef yine iyi haberler yok bende. cuma günü yumurtlamadan sonra 14. gündü ve o günden beri olacak mıyım diye bekliyorum. testler de negatifti zaten. dün lekelenmeler artmıştı, bugün de kırmızılar geliyor gibi.
artık her ayı beklemekten çok sıkıldım gerçekten. kendimi kısıtlamaktan, ya tuttuysa diye hareketlerime dikkat etmekten, gün saymaktan hepsinden yoruldum.
tek çarem kafamdan uzaklaştırmak galiba, o yüzden ben de eskisi kadar sık gelemeyebilirim artık. ovulasyon testlerini filan da bırakıyorum. Bu ay hiç bir şey yapmak yok.

Ümitsizlik yok kuşum sadece vakti bu değilmiş demek ki 3 aydır bende ovulasyon dönemini tutturuyorum ama olmuyo demek ki vaktine var daha sen üzülme yıpratma kendini bizimde nasibimizde beklemek varmış nasibimiz gelene kadar beklicez Rabbim bizlere de sağlıklı evlat nasip edecektir nasip etmeyeceği şeyi Rabbim hayal ettirmezmis

amin tatlım inşallah.

Hnf sllms Hnf sllms canım bir dahaki aya inşallaah, sıkma sakın canını..

@mf_d canım kıyamam sana.. Tekrar oturtur inşallah düzene uykularını.. Tatlı telaşlardasın yani.. Ben de bi gelişme yok, 2 ay eşim de yok, bakalım ben de burda takılıyorum:)

Homely_angel Homely_angel canım senden nasıl haberler var? Bal tarçın olayını bekliyorum merakla
Insallah canim ama ozellikle bisey yapmadan olmicak gibi gene

Guzel bir pozitif canim gene yaptin mi

hanımlar günaydın,

Canim o hareketleri kisitlama olayi bni de cok sıkıyordu, o yüzden bn artık pek dikkat etmiyorum hareketlerıme. Bizim annelerimiz köylerde çapa yaparken dirgenle bilmem saman atarken hamile kalmış . Olcaksa öle de olur diyorum. Dediğin doğru kafa dağıtmak lazım ama şifalı birşeyler içmrkten zarar gelmez canım :)

Canim o hareketleri kisitlama olayi bni de cok sıkıyordu, o yüzden bn artık pek dikkat etmiyorum hareketlerıme. Bizim annelerimiz köylerde çapa yaparken dirgenle bilmem saman atarken hamile kalmış . Olcaksa öle de olur diyorum. Dediğin doğru kafa dağıtmak lazım ama şifalı birşeyler içmrkten zarar gelmez canım :)

Hiç bişi yapmıcam canım ya, çooook yorgunum ve aynada eski beni göremiyorum. Kilo aldım, kendime bakmadım. Veeee ban bir son veriyorum bugün. Eski hareketli moduma dönüyorum. Sadece sağlıklı beslenme olmazsa olmazım olacak ;)

Amaaaan canım biz de bir değişiklik yok, yine kırmızı mod işte.

Sen nasılsın? Bebişler iyi mi?
Yaaa dua ediyorum hep size insallah bu ay guzel haberler vericeksiniz.

Ben bobrek agrisi enfeksiyon grip hepsini bir arada yasiyorum ama bebekler iyi cok sukur hareket ediyolar artik hissediyorum :) bizde durumlar boyle bakin buda battaniyelerimiz biri bitti. Hazir seyleri 6.aydan itibaren baslicaz ama ormeleri babaannemiz cok cok yapti kış bebekleri olcaklar usumesinler diye :)

Eklentiler

• 20160919_175555-1.jpg
    20160919_175555-1.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 42
Offf off.. pembe akıntı, kasık batması.. psikolojim bozuldu Allahım :( Noolur nollurr herkesin hemen ilk batından hamile olduğunu öğrenmeyi nasip et. Deli gibi bebek isterken nasıl aklımdan çıkarayım ben :(

Ben bobrek agrisi enfeksiyon grip hepsini bir arada yasiyorum ama bebekler iyi cok sukur hareket ediyolar artik hissediyorum :) bizde durumlar boyle bakin buda battaniyelerimiz biri bitti. Hazir seyleri 6.aydan itibaren baslicaz ama ormeleri babaannemiz cok cok yapti kış bebekleri olcaklar usumesinler diye :)

Maşallah onlara :nazar::nazar:
Aman tatlım sen de kendine dikkat et, tabi vücudun bebekleri beslemekten bazen böyle yorgun düşer ana geçer en kısa zamanda İnş. Bol bol su içiyorsun di mi?

Battaniyesine de bayıldım, sıcacık uyusunlar inş

Çok güzel ben hep buna benzer hazır görmüştüm ne becerikli kadınlar var yahu sağlıcakla al.kucağına inşallah

Maşallah onlara :nazar::nazar:
Aman tatlım sen de kendine dikkat et, tabi vücudun bebekleri beslemekten bazen böyle yorgun düşer ana geçer en kısa zamanda İnş. Bol bol su içiyorsun di mi?

Battaniyesine de bayıldım, sıcacık uyusunlar inş
Evet uykumdan uyanip uyanip iciyorum hatta :)

Back