- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.461
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah bir dahaki aya
Canım ne güzel ne içten yazmışsın.. inşallah abi olur oğlun en kısa zamanda.. benim de 2 sene oldu, kucağım boş.. hayırlısı diyorum artık.. drlar sorun yok diyor en azından
İnşallah canım benim..Yine de umutluyum ama iş çıkışı eşimin iş yerine gittim suspustu. Açmış damar bir şarkı dinliyor ağzını bıçak açmıyor. Çok aksi görünür, soğuk durur dışarıya ama içinde yaşar duygularını. Daha 3. denememiz ve resmen yıkıldı bu ay da olmayınca. Onu öyle görünce ben de dayanamadım ağladım, ağladım.. Allahım her zorluğuna razıyım. Bulantı, ağrı, uykusuzluk herşeye... Yeter ki evlat sahibi olmayı nasip etsin bizlere...
Yine de umutluyum ama iş çıkışı eşimin iş yerine gittim suspustu. Açmış damar bir şarkı dinliyor ağzını bıçak açmıyor. Çok aksi görünür, soğuk durur dışarıya ama içinde yaşar duygularını. Daha 3. denememiz ve resmen yıkıldı bu ay da olmayınca. Onu öyle görünce ben de dayanamadım ağladım, ağladım.. Allahım her zorluğuna razıyım. Bulantı, ağrı, uykusuzluk herşeye... Yeter ki evlat sahibi olmayı nasip etsin bizlere...
Yok canım başka derdimiz şükür.. Allah elbet hepimize bir günü yazdı.. İhtiyacımız olan tek şey sabır... Kendimi en iyi burada iyi hissediyorum. Buradaki dayanışma ile. İyi ki varsınızİnşallah canım benim..
Belki eşinin başka derdi vardır? Bu kadar yıpratmayın kendinizi, inan stres en büyük düşman, hep duyuyoruz ya insanlar kafasına takmadığı an hamile kalıyor. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah tatlım
Haklısın canım benim.. Bazen bencillik yaptığımı düşünüyorum zaten. Eşim asla çocuk istemeyen biriydi. 3 sene sonra çocuk istediğini söyleyince ondan bu heyecanım ve sabırsızlığım. Umarım en yakın zamanda hayırlı hamilelik haberleri veririz birbirimizeÖyle deme hayırlı vakitte de sağlıkla de her zorluğuna deme güzeli işte neden kötüyü çağırıyorsun Rabbim den ne kadar çok istersen o kadar güzel şeyler nasip eder bekle daha 3 ay ne ki geçen yaz temmuzda başladım Kasım da hamile olduğumu öğrendim yılbaşında kürtaj olmam gerektiğini öğrendim ve hala hamile kalamadım hayırlı vakitte zaten Rabbim nasip edecek nasip etmese hayalini kurdururmuydu içine bu sevgiyi koyar miydi
Haklısın canım benim.. Bazen bencillik yaptığımı düşünüyorum zaten. Eşim asla çocuk istemeyen biriydi. 3 sene sonra çocuk istediğini söyleyince ondan bu heyecanım ve sabırsızlığım. Umarım en yakın zamanda hayırlı hamilelik haberleri veririz birbirimize
Haklısın canım hep isteklerim geç oldu ama tam oldu sonunda. Hadi bakalım yeni oyun yeni şansTabi ki bencillik yapıyoruz üzülüyoruz ama yine de hayırlısını isteyecez belki hayır dediğimiz de şer var ondan bu kadar bekletiyor Rabbim takip etmesek akışına bıraksak zaten olacak ama stres yüzünden olmuyo üzülme vardır hayırlı bi vakti
Hayirlisi olsun öyle düşün hayırlı zamanda zaten olacak inslh.bende düşükten sonra tam 9 ay bekledim kabus gibiydi ama şimdi çok şükür bebeğim doğmak üzere herseyin zamanı varmış sabırla ve duayla beklemek gerek canım.üzme sakin kendiniyok :) adet oldum 5 günlük gecikmen,n sonunda, kısmet başka zamanaymış :)
Hep hayirlsiini işte kötü şeyler düşünme canım bende bu grupta hamile olduğumu öğrendim neler neler yaşadık iki yılda herseyin vakti zamanı var 3 ay kısa bi zaman inan olup da kaybetmek ve sonra beklemek çok daha zor Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin stres gerçekten çok çok etkiliyor. kendini yipratma eşini de sen rahatlat inslh hayırlı zamanda olacak zaten.Haklısın canım hep isteklerim geç oldu ama tam oldu sonunda. Hadi bakalım yeni oyun yeni şans
Canım evet destek çok güzel sen de iyi ki varsınYok canım başka derdimiz şükür.. Allah elbet hepimize bir günü yazdı.. İhtiyacımız olan tek şey sabır... Kendimi en iyi burada iyi hissediyorum. Buradaki dayanışma ile. İyi ki varsınız
İnşallah canım, haklısın ama üzme kendini lütfen.depresif polyanna oyle mi dersin hem bebek yok birde düzensizlik insanı cok sıkıyor Yaa
gulit_me canim benim insaallah biran once guzel haberler verelim birbirimize insaallah cok yoruldum artık
Canımmm çok teşekkür ederim desteğine... Allah doğumunda kolaylık versin.. Sağlıkla kucağına al bebeğini kuzum. Bizlere dua etmeyi unutmazsın dimiii :)Hep hayirlsiini işte kötü şeyler düşünme canım bende bu grupta hamile olduğumu öğrendim neler neler yaşadık iki yılda herseyin vakti zamanı var 3 ay kısa bi zaman inan olup da kaybetmek ve sonra beklemek çok daha zor Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin stres gerçekten çok çok etkiliyor. kendini yipratma eşini de sen rahatlat inslh hayırlı zamanda olacak zaten.
Hep dua ediyorum inslh doğuma giderken de edicem :))Canımmm çok teşekkür ederim desteğine... Allah doğumunda kolaylık versin.. Sağlıkla kucağına al bebeğini kuzum. Bizlere dua etmeyi unutmazsın dimiii :)
Canim 3.denemede bu kadar takiyorsaniz isiniz zor .artik Cogu ciftin hemen istedikleri ay olmuyor malesef artik ebeveyn olmak zaman aliyor canim . Planli cocuk yapmak flimlerde hikaye bnm anladigim:). Uzulmeyin ve dusunmeyin bu kadar canimYine de umutluyum ama iş çıkışı eşimin iş yerine gittim suspustu. Açmış damar bir şarkı dinliyor ağzını bıçak açmıyor. Çok aksi görünür, soğuk durur dışarıya ama içinde yaşar duygularını. Daha 3. denememiz ve resmen yıkıldı bu ay da olmayınca. Onu öyle görünce ben de dayanamadım ağladım, ağladım.. Allahım her zorluğuna razıyım. Bulantı, ağrı, uykusuzluk herşeye... Yeter ki evlat sahibi olmayı nasip etsin bizlere...
slmBen regl oldum malum bir dahaki ay da sonra da olucam:) ama yine de yazıyorum yeni bat 23 ekim
Selam kizlar avrupada calismis uzman bir kadin dogumcunun gebe kalamama ile ilgili bana yorumu su oldu 1 ) ya kist vardir 2) ya tupler tikalidir 3 ya da este sorun vardir. Smdi bnm 2 3 degil o zaman endometriozis denilen kist yapmasi vucudumun o kaliyor ki evet arada kistlerim oluyor geciyor. Birde kurtajdan sonra tr disinda bazi ulkelerde igne tedavisi uyguluyorlar onu sordu. Burda herhsngi bisey yapilmiyor dedim. Bi de yine kurtaj sonrasi 8 ay korunmak en iyisi diye tavsiye etti. Sistem tamamen eski haline geliyormus. Nyse zaten 4 ay gecti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?