- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.381
Ama ama ama bu ay beklemiyordum ben onu, biz beraber verecektir haberi. O zaman ben de güme gittim?
Tatlım Klomen filan kullandın mı? Birden fazla yumurtan oluşmuş ve o yüzden lekelenmem olmuş olabilir. Erken yumurtlayıp hamiş olup yerleşme yaşayabilirsin. Bir de kist durumu aklıma geldi. Hepsi de normaldir sanırım, korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum ama çok kafana takılırsa bir doktora git istersen.
Âmin canım şu mübarek gün de tüm dualarımıza Rabbim hayırlı karşılıklar versin İnş.
Can'ım acilde kan ver istersen çıkar hemenkızlar selam bişey soracağım.
bundan 5 gün önce akşam sarı pembe bir akıntım geldi hemen sonrasında da 1 gün boyunca dehşet bir bel karın ve kasık ağrısı yaşadım, aynı regl ağrısına benzer şekilde. adetim geliyor sandım fakat 5 gündür gelen giden yok. bat dündü. bu arada göğüslerim balon gibi, uçları acıyor vs. bugün beyaz bir akıntı başladı. gebeliğe yoracaktım tabii ki fakat gebe olan insanların ateşi hep 37 civarında seyrediyormuş. benimki öyle değil, 36.3 civarlarında. ateşin yüksek olma durumu şart mı biliyor musunuz? yoksa oda şartları (klima vs) çok saçma olacak ama bu durumu etkileyebilir mi? lütfen bilen birileri cevap verirse çok sevineceğim. test alamıyorum şuanda, bayram sonuna kadar mecbur beklemem gerekiyor.
Can'ım acilde kan ver istersen çıkar hemen
Vücut ısısına takılma illa hamile kaldığında vücut ısın yukselicek die bi olay yok yada 37 olması gerekmiyor o tamamen vücudunla alakalı Can'ım belirtilerin hamilesin gibi Allah kalbine göre versinmalesef, ev kalabalık, aileleler vs, biraz olanaksızen erken cuma yapabiliyorum. çok fazla taktım galiba bu vücut ısısı olayını.
Amin canım benim inşallah öyledir :) Çok teşekkür ediyorum ve seni de tebrik ediyorum. İnşallah harika bir hamilelik dönemi geçirir, sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın :) darısı bekleyen herkesin başına :)Vücut ısısına takılma illa hamile kaldığında vücut ısın yukselicek die bi olay yok yada 37 olması gerekmiyor o tamamen vücudunla alakalı Can'ım belirtilerin hamilesin gibi Allah kalbine göre versin
Âmin inşallah çok Tşk ederim güzel Dilek'lerin için rabbim bu yolda kimseyi evlatsız bırakmasın herkesin kucağı bebelerle dolsun inşAmin canım benim inşallah öyledir :) Çok teşekkür ediyorum ve seni de tebrik ediyorum. İnşallah harika bir hamilelik dönemi geçirir, sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın :) darısı bekleyen herkesin başına :)
Aynı belirtileri bende yaşamıştim en bariz belirti göğüs ucu ağrısı ve ağızda acı tat hamile olabilirsin vücut ısısı şart değil değişken olabilir ona takılma hayırlısı olsunkızlar selam bişey soracağım.
bundan 5 gün önce akşam sarı pembe bir akıntım geldi hemen sonrasında da 1 gün boyunca dehşet bir bel karın ve kasık ağrısı yaşadım, aynı regl ağrısına benzer şekilde. adetim geliyor sandım fakat 5 gündür gelen giden yok. bat dündü. bu arada göğüslerim balon gibi, uçları acıyor vs. bugün beyaz bir akıntı başladı. gebeliğe yoracaktım tabii ki fakat gebe olan insanların ateşi hep 37 civarında seyrediyormuş. benimki öyle değil, 36.3 civarlarında. ateşin yüksek olma durumu şart mı biliyor musunuz? yoksa oda şartları (klima vs) çok saçma olacak ama bu durumu etkileyebilir mi? lütfen bilen birileri cevap verirse çok sevineceğim. test alamıyorum şuanda, bayram sonuna kadar mecbur beklemem gerekiyor.
Can'ım nasılsın maşallah size Kocaman oldunuz az kalmıs doğuma hayırlısı ile gelsin kuzu inşAynı belirtileri bende yaşamıştim en bariz belirti göğüs ucu ağrısı ve ağızda acı tat hamile olabilirsin vücut ısısı şart değil değişken olabilir ona takılma hayırlısı olsun
Aynı belirtileri bende yaşamıştim en bariz belirti göğüs ucu ağrısı ve ağızda acı tat hamile olabilirsin vücut ısısı şart değil değişken olabilir ona takılma hayırlısı olsun
Evet şükür az kaldı iyi sayılır son zamanlar biraz zor geçiyor uyuyamiyorum ama olsun herseye değer :) çok yazamasamda hep takip ediyorum bu sayfayı ve herkese dua ediyorum.senin içinde gerçekten çok sevindim Allah im kucağına da almayi nasip etsin bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin inslh.Can'ım nasılsın maşallah size Kocaman oldunuz az kalmıs doğuma hayırlısı ile gelsin kuzu inş
İnşallah âmin bitanem Allah razı olsunEvet şükür az kaldı iyi sayılır son zamanlar biraz zor geçiyor uyuyamiyorum ama olsun herseye değer :) çok yazamasamda hep takip ediyorum bu sayfayı ve herkese dua ediyorum.senin içinde gerçekten çok sevindim Allah im kucağına da almayi nasip etsin bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin inslh.
Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.
Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu
ah inşallah öyledir :) bugün bat günümdü, gelen giden yok, cumaya kadar bekliyeyim diyorum :)
sadece öyle herkesin bahsettiği gibi dehşet bir akıntı durumum yok.
Hayırlısı olsun canım.Tatlış bnm kırmızılar geldi yeni bat 16 Ekim sen ver güzel haberi bende peşinden gelirim bu ay iki tane düğüne gitmem gerekecek ikisi de en yakınım ve 4 saatlik mesafede hep aklımda soru işareti olacaktı hayırlısını istedim rabbim den o da bu ay nasip etmedi ilk hamileligimde nisana gitmiştim ozaman çok pişman olmuştum canimmm
İnşallah hamilesindir canım bu belirtileri duymayali çok olduah hadi inşallah :) öyle ya da değil, durumu yazacağım sizlere :)
İnşallah hamilesindir canım bu belirtileri duymayali çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?