Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlış bnm kırmızılar geldi yeni bat 16 Ekim sen ver güzel haberi bende peşinden gelirim bu ay iki tane düğüne gitmem gerekecek ikisi de en yakınım ve 4 saatlik mesafede hep aklımda soru işareti olacaktı hayırlısını istedim rabbim den o da bu ay nasip etmedi ilk hamileligimde nisana gitmiştim ozaman çok pişman olmuştum canimmm
Ama ama ama bu ay beklemiyordum ben onu, biz beraber verecektir haberi. O zaman ben de güme gittim ?

adet göreceğinizi hissediyor musunuz siz de? Adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni olduğu için her adetten 10 gün once yasamaya basladigim seyleri yoramıyorum gebelige. Bu sabah uyandım içimden bi ses yine adet olacaksin dedi ve ağladım. Çok ağladım. Çok yoruldum ben. Belirti kovalamaktan her ay ayni seyi yasamaktan. Her regl oncemin zehir olmasindan. Nefret ediyorum adet görmekten. Sonra kızıyorum adet göremeyenler de var bu da bir sağlık belirtisi diye. Bilmiyorum ben hicbir zaman anne olamıcam galiba. Bebeğim gelmeyecek bana. Bana muhtaç kucuk bir yurek atmayacak icimde. Demek ki boyle yazilmis ben kendiligimden alamicambu mutlu haberi. Bebegim begenmiyor mu beni bilmiyorum. Tek dileğim olmayacak madem bu istegi alsin icimden. Yalniz olmaya mahkumum ben. Sacmaliyorum biliyorum bari bayram donemine denk gelmeseydi bu pms-adet donemi. Hepten zor cok zor..

Tatlım geçen hafta doktordaydım hiçbir sorun yok herşey normal dedi. Hiç ilaç falan da vermedi. 6 ay korunmasız devam dedi bakalım. Hakkımızda hayırlısı canımm. İyi bayramlarr

kızlar selam bişey soracağım.

bundan 5 gün önce akşam sarı pembe bir akıntım geldi hemen sonrasında da 1 gün boyunca dehşet bir bel karın ve kasık ağrısı yaşadım, aynı regl ağrısına benzer şekilde. adetim geliyor sandım fakat 5 gündür gelen giden yok. bat dündü. bu arada göğüslerim balon gibi, uçları acıyor vs. bugün beyaz bir akıntı başladı. gebeliğe yoracaktım tabii ki fakat gebe olan insanların ateşi hep 37 civarında seyrediyormuş. benimki öyle değil, 36.3 civarlarında. ateşin yüksek olma durumu şart mı biliyor musunuz? yoksa oda şartları (klima vs) çok saçma olacak ama bu durumu etkileyebilir mi? lütfen bilen birileri cevap verirse çok sevineceğim. test alamıyorum şuanda, bayram sonuna kadar mecbur beklemem gerekiyor.

Can'ım acilde kan ver istersen çıkar hemen

malesef, ev kalabalık, aileleler vs, biraz olanaksız en erken cuma yapabiliyorum. çok fazla taktım galiba bu vücut ısısı olayını.
Vücut ısısına takılma illa hamile kaldığında vücut ısın yukselicek die bi olay yok yada 37 olması gerekmiyor o tamamen vücudunla alakalı Can'ım belirtilerin hamilesin gibi Allah kalbine göre versin

Vücut ısısına takılma illa hamile kaldığında vücut ısın yukselicek die bi olay yok yada 37 olması gerekmiyor o tamamen vücudunla alakalı Can'ım belirtilerin hamilesin gibi Allah kalbine göre versin
Amin canım benim inşallah öyledir :) Çok teşekkür ediyorum ve seni de tebrik ediyorum. İnşallah harika bir hamilelik dönemi geçirir, sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın :) darısı bekleyen herkesin başına :)

Âmin inşallah çok Tşk ederim güzel Dilek'lerin için rabbim bu yolda kimseyi evlatsız bırakmasın herkesin kucağı bebelerle dolsun inş

Aynı belirtileri bende yaşamıştim en bariz belirti göğüs ucu ağrısı ve ağızda acı tat hamile olabilirsin vücut ısısı şart değil değişken olabilir ona takılma hayırlısı olsun

Aynı belirtileri bende yaşamıştim en bariz belirti göğüs ucu ağrısı ve ağızda acı tat hamile olabilirsin vücut ısısı şart değil değişken olabilir ona takılma hayırlısı olsun
Can'ım nasılsın maşallah size Kocaman oldunuz az kalmıs doğuma hayırlısı ile gelsin kuzu inş

Can'ım nasılsın maşallah size Kocaman oldunuz az kalmıs doğuma hayırlısı ile gelsin kuzu inş
Evet şükür az kaldı iyi sayılır son zamanlar biraz zor geçiyor uyuyamiyorum ama olsun herseye değer :) çok yazamasamda hep takip ediyorum bu sayfayı ve herkese dua ediyorum.senin içinde gerçekten çok sevindim Allah im kucağına da almayi nasip etsin bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin inslh.

İnşallah âmin bitanem Allah razı olsun

Canım seninde bayramın kutlu olsun . Üzülme canım benim de bazen kaybım aklıma geliyor kendimi çok yalnız hissettigimde nedense öbür tarafta o var diye güç topluyorum. Bir gün gorusecegimize inaniyorum
Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.

Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu

Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…